NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 22:03

NRK - 04 april 21 kl. 01:53

Kjørte i motgående retning på E6

En sjåfør kjørte i motgående felt fra Vestby og nordover til Langhus. En bom som ble brukt for stenge E6 ved Nøstvet tunnelen ble kjørt ned. Bilen endte i Drøbak der den kjørte inn i en lyktestolpe. Føreren er pågrepet, melder politiet i Øst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestby, Langhus, E6, Nøstvet, Drøbak

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørtei , motgående, retningpå E6
NRK - 17 mars 21 kl. 10:14

Kritisk skadd i bilulykke

En person er kritisk skadd i en kollisjon mellom to biler i Onsøy utenfor Fredrikstad. En fører av en personbil som kjørte i retning Fredrikstad, mistenkes for å ha kommet over i motgående kjørefelt, melder Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 14 mars 21 kl. 13:27

Ingen alvorlige skader etter ulykke

To personer er skadet, men ikke alvorlig, etter en front mot front-kollisjon på fv37 i Vinje. Den ene bilen skal ha kommet over i motgående kjørefelt i en sving, opplyser politiet. Føreren av bilen mistenkes for promillekjøring..

Aftenposten - 07 april 21 kl. 07:00

EØS-motstanderne laget en felle. Og gikk i den selv.

Det EØS-motstandere trodde var lyset i enden av tunnelen, viste seg å være en motgående jernbanepakke..

NRK - 01 mai 21 kl. 19:49

Tatt for å krysse grensen til fots

Lørdag ettermiddag stanset politiet en bil med fire personer. De skal ha gått med bager over svenskgrensa og inn i Halden. – Vi fikk et tips fra publikum om at fire personer hadde kommet gående gjennom skogen fra Sverige med bager.

NRK - 12 mai 21 kl. 05:07

Høye smittetall på videregående

Fylkeskommunen varsler om svært mange smittetilfeller ved mange av fylkets videregående skoler. En stor andel av de smittede er russ. 20 elever ved Hjalmar Johansen videregående skole i Skien, og 18 elever ved Horten videregående skole er smittet..

NRK - 30 mars 21 kl. 21:17

Menneskerettighetene under press

Menneskerettssituasjonen i verden går i gal retning, sier USAs utenriksminister Antony Blinken. I den årlige menneskerettighetsrapporten blir det tegnet et dystert bilde av utviklingen i flere land. Blinken trekker blant annet fram situasjonen i Kina, Myanmar og Syria som eksempler på at utviklingen går i gal retning..

NRK - 01 mai 21 kl. 10:44

-Polen går i udemokratisk retning

Polens ombudsmann for menneskerettigheter, Adam Bodnar, mener regjeringen er i ferd med å føre landet i «udemokratisk» retning. Bodnar blir nå selv et offer for dette etter at Polens grunnlovsdomstol i forrige måned ga 44-åringen tre måneders oppsigelse. Det er uklart om embetet blir videreført..

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alvær

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alvær kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alver

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alver kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 15 april 21 kl. 06:42

Omkom i frontkollisjon

Ein person omkom i ein frontkollisjon mellom eit vogntog og ein personbil på Kvikne i Innlandet i natt. Det stadfestar politiet. Personen som omkom var åleine i bilen, som skal ha kome over i motgåande felt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 10 minutter siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 15 minutter siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 30 minutter siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 1 time siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..

NRK - 1 time siden

Etterlyser ungdommer på strandfest

Arendal kommune ber ungdommer som har vært på en strandfest natt til 16. mai om å melde seg. Det er avdekka en smitta person, og trolig må både deltakere og husstander nå i karantene, skriver Agderposten.

NRK - 1 time siden

Venter 4,5 millioner vaksinedoser

Overlege Preben Aavitsland i Folkehelseinstituttet avfeier frykten for vaksinering utover høsten og vinteren. Millioner av doser ventes til Norge i sommer. Aavitsland skriver i en epost til NTB at leveransene fra de to produsentene, Pfizer og Moderna, nå er veldig stabile.

NRK - 2 timer siden

Røde Kors: Norge må følge Danmark

Røde Kors mener Norge må følge danskene og hente hjem norske mødre og barn som er igjen i leirene i Syria. – Danmark har nå besluttet å hente hjem mødre og barn fra leirene i Nord-Øst Syria. Nå er det på høy tid at også Norge tar ansvar for egne statsborgere, og henter hjem de mødrene og barna som er igjen i Syria, sier Ivar Stokkereit, som er leder for folkerettsenheten i Røde Kors, i en uttalelse til NTB..

NRK - 2 timer siden

Listhaug: – Nå er det nok

Frp-leder Sylvi Listhaug raser mot nyheten om at syriafareren Aisha Shezadi Kausar har bedt Utenriksdepartementet om hjelp for å komme tilbake til Norge. – Etter å ha reist ned til Syria for å spre terror har nå terroristen Aisha Shezadi frekkhet til å be Norge om hjelp. Det var nøyaktig dette Frp advarte mot.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt