NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 08:21

NRK - 26 feb. 21 kl. 14:22

Kjørt med ambulanse

Arbeideren i Sola som har fått syre i ansiktet, er kjørt bort med ambulanse. Politiet jobber med å avklare hendelsesforløpet og arbeidsforholdet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sola

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørtmed , ambulanse
NRK - 27 jan. 21 kl. 13:39

Nekter for drapsforsøk

Mannen som er tiltalt for ha forsøkt å drepe sju personer med en kapret ambulanse, nekter for drapsforsøkene. 33-åringen kapret en ambulanse i Oslo i 2019. Der kjørte han rundt i gatene på Torshov mens politiet prøvde å stoppe ham.

NRK - 14 april 21 kl. 09:51

Forklarer seg i retten i dag

Mannen som er tiltalt for sju drapsforsøk, grovt ran og trusler i forbindelse med at han truet til seg en ambulanse i Oslo skal forklare seg i retten. Mannen nekter for at han prøvde å drepe sju personer da han kjørte rundt i en kapret ambulanse..

NRK - 04 mars 21 kl. 10:19

Ambulanse kolliderte

Ein ambulanse har kollidert på E18 i Arendal, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjend. Ambulansen var på veg til ein lastebilbrann i Torbuåastunnelen.

VG - 04 mars 21 kl. 12:03

Ambulanse krasjet på E18 - én alvorlig skadet

En ambulanse krasjet under utrykning etter melding om brann i en lastebil på E 18 ved Torsbuåstunnelen i Arendal torsdag formiddag..

NRK - 06 mars 21 kl. 14:28

Karlsson fraktet vekk i ambulanse

Frida Karlsson fikk medisinsk hjelp etter bronsemedaljen på 30-kilometeren i ski-VM i Oberstdorf. Hun ble fraktet ut av stadionområdet i ambulanse. Karlsson tok seg til venstre underarm og hadde tydelig vondt etter målgang..

NRK - 10 mars 21 kl. 19:01

Ambulanse involvert i ulykke på E18

En ambulanse er involvert i en trafikkulykke på E18. Ulykken har skjedd på Grenlandsbrua i sørgående retning. Trafikken står stille i begge retninger.

NRK - 28 mars 21 kl. 12:00

Våknet blind – fikk ikke ambulanse

Helse Møre og Romsdal brøt loven da en mann som våknet og var blind på ett øye ikke fikk ambulanse. Det slår statsforvalteren fast. Mannen ringte 1-1-3, men fikk beskjed om å ta en drosje til fastlegen.

NRK - 23 april 21 kl. 02:27

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 25 april 21 kl. 17:31

Snøras stenger for ambulanse

Riksveg 13 over Vikafjellet er stengd på grunn av eit snøras, melder vegtrafikksentralen. Det er ein ambulanse på utrykning som fyrst kom fram til raset, den kjem seg ikkje forbi..

NRK - 25 april 21 kl. 17:31

Snøras stengde for ambulanse

Riksveg 13 over Vikafjellet er opna igjen etter eit mindre snøras, melder Vegtrafikksentralen. Det er ein ambulanse på utrykking som fyrst kom fram til raset, den klarte å kome seg forbi. Entreprenør har rydda raset som gjekk i botnen av Holadalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kan nekte Biden nattverd

Katolske biskoper i USA vurderer å nekte nattverd til president Joe Biden. Det ble vedtatt med 168 mot 55 stemmer på fredag. Grunnen er at Biden støtter kvinners rett til abort.

NRK - 30 minutter siden

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 30 minutter siden

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 30 minutter siden

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 3 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 1 time siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.

NRK - 1 time siden

Avisleiarar i retten i Hongkong

Sjefredaktøren i den prodemokratiske avisa Apple Daily i Hongkong og leiaren for eigarselskapet til avisa stilte laurdag i det første rettsmøtet etter arrestasjonen. Dei sikta etter Kinas nasjonale tryggingslov for Hongkong, og er skulda for å konspirere for å setje den nasjonale tryggleiken i fare..

NRK - 2 timer siden

28 tilfeller av musikkstøy

Politiet i Agder melder om at de har fått 28 meldinger om festbråk og ordensforstyrrelser i natt. meldingene er fordelt over hele politidistriktet, men mest i byene. Politiet sier at de ikke har hatt kapasitet til å følge opp ale meldingene..

NRK - 2 timer siden

44 koronasmittet i Oslo

Det er registrert 44 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 26 flere enn forrige fredag, da det bare ble registrert 18 nye tilfeller. Den siste uken er det i snitt registrert 26 smittede per dag i hovedstaden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt