NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 01:13

NRK - 18 mar 23 kl. 23:40

Kjæledyr fra Ukraina koster Dyrebeskyttelsen dyrt

Ifølge Dyrebeskyttelsen Norge er det 1500 kjæledyr i Norge som tilhører ukrainske flyktninger. Dyrene har så langt kostet den frivillige organisasjonen over 1 million kroner. Pengene gikk til veterinærbesøk, fôr og annet utstyr kjæledyr trenger. Dyrebeskyttelsen Norge mener ansvaret ikke bare bør ligge på deres organisasjon. – Vi opplever at flyktningenes dyr blir glemt av hjelpeapparatet og ansvaret dyttet over på oss.
Les mer på NRK


Les mer om:
Dyrebeskyttelsen Norge, Norge, Hanne Svenningsen, Ukraina, Dyrebeskyttelsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjæledyrfra , Ukraina, koster, Dyrebeskyttelsen, dyrt
Klartale - 31 mar 23 kl. 16:30

Kattunger gjør det travelt for Dyrebeskyttelsen Norge

Dyrebeskyttelsen Norge hjelper dyr uten hjem, eller som bor i dårlige hjem. Fra påsken til høsten har Dyrebeskyttelsen Norge det travelt. Årsaken er at mange kattunger blir født ute og mangler hjem.

Klartale - 07 mar 23 kl. 16:30

Skal hjelpe kjæledyr med sykdommer

Norge har et nasjonalt ID-register for kjæledyr. Det heter DyreID. Der inne ligger også Pyramidion.

Klartale - 16 dec 22 kl. 07:00

Skal feire første sin første jul i Norge

Mange ukrainere har kommet til Norge etter krigen startet. Nå skal de feire jul i sitt nye hjemland for første gang.– Mange sitter med en skyldfølelse.

Klartale - 18 jan 23 kl. 06:00

Her er ti måter å spare penger på

Er du blant dem som gruer deg til å kjøpe mat? Mat og drikke har blitt dyrere. 1.

NRK - 18 dec 22 kl. 01:28

Alle svenske katter skal id-merkes – Dyrebeskyttelsen ber Norge følge etter

Fra nyttår skal alle svenske katter ID-merkes. Dyrebeskyttelsen mener at Norge må gjøre som Sverige. – Titusenvis av katter i Norge er blitt forvillede og husløse.

NRK - 05 mar 24 kl. 11:21

Dyrebeskyttelsen Norge melder hundeeigar til politiet

Dyrebeskyttelsen Norge har i dag meldt ein hundeeigar til politiet for brot på dyrevelferdslova, skriv Dyrebeskyttelsen i ei pressemelding. Han skal ha utøvd vald mot hundane. Dyrebeskyttelsen er kjend med at mannen driv med avl av dyr, og jobbar for å få henta ut hundane og plassert dei i fosterheim..

Klartale - 24 feb 24 kl. 06:00

To år siden Russland invaderte Ukraina

24. februar 2022 startet Russland et angrep på Ukraina. Nå har det gått to år.

Klartale - 24 feb 23 kl. 16:15

– Vi kjemper for barna

– Vi blir bombet hver natt.Ordene tilhører Khrystyna Kovalyk en bekmørk februar-dag i fjor. Hun er fortvilet og sliten.

Klartale - 05 okt 23 kl. 11:00

– Hjelpen vi får fra Norge er unik

Ukraina har et enormt behov for hjelp. Rundt halvparten av folket trenger humanitær nødhjelp. Det betyr hjelp som redder liv og lindrer nød.

Klartale - 15 jan 24 kl. 06:04

Hva skjer om Russland vinner krigen i Ukraina?

– Det hadde vært en tragedie om Putin vinner. Ikke bare for Ukraina, men også for oss, sa Nato-sjef Jens Stoltenberg sent i fjor.Land i forsvars-samarbeidet Nato hjelper Ukraina med våpen og utstyr.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 30 minutter siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 45 minutter siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 1 time siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 2 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 2 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 2 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.

NRK - 2 timer siden

Haiti har fått ny overgangsråd

Haiti, der væpnede bander har tatt kontroll over store områder, har fått et nytt overgangsråd som skal forsøke å gjenopprette ro og orden i landet. Det nye rådet trer i kraft en måned etter at statsminister Ariel Henry kunngjorde at han ville gå av. Henrys kunngjøring kom etter at G9-familien, en sammenslutning av flere kriminelle bander og tidligere politifolk, tok kontroll over flyplassen i hovedstaden Port-au-Prince.

NRK - 4 timer siden

Roberto Cavalli er død

Den kjente italienske motedesigneren Roberto Cavalli er død, 83 år gammel. Det melder italienske medier. Cavalli døde i boligen sin i Firenze etter lang tids sykdom, meldte det italienske nyhetsbyrået Ansa fredag kveld..

NRK - 5 timer siden

Flykter fra Haitis hovedstad

Kriminelle bander har den siste måneden drevet 95.000 mennesker på flukt fra Haitis hovedstad Port-au-Prince, ifølge FN. – Mangelen på sikkerhet tvinger stadig flere til å forlate hovedstaden og søke tilflukt i provinser, til tross for risikoen ved å passere områder som kontrolleres av gjenger, ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com