NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:05

NRK - 11 mai 21 kl. 11:42

Kirkens Nødhjelp-ansatt mista barna

En av Kirkens Nødhjelps ansatte på Gazastripen mista alle sine fem barn i et angrep natt til tirsdag. – Vi i Kirkens Nødhjelp er i dag i dyp sorg etter tragedien som har rammet en av våre kolleger i landprogrammet vi har sammen med danske Folkekirkens Nødhjælp. Vi oppfordrer nå inntrengende partene til å respektere folkeretten, at sivile beskyttes og aldri er et mål, sier Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kirkens Nødhjelps, Gazastripen, Kirkens Nødhjelp, Folkekirkens Nødhjælp, Dagfinn Høybråten, Nødhjelp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kirkens, Nødhjelp-ansatt, mista, barna
NRK - 09 mars 21 kl. 13:24

– LO har mista ein stor leiar

Tidlegare statsminister og NATO-leiar Jens Stoltenberg skriv på Facebook at med bortgangen til Hans-Christian Gabrielsen har LO mista ein stor leiar, arbeidarrørsla mista ein bauta og Stoltenberg har mista ein god ven..

NRK - 18 april 21 kl. 09:52

Korona-tragedie i Sør-Sudan

Kirkens Nødhjelp er bekymret over at Sør-Sudan mangler testkapasitet for korona, og at den offisielle stastistikken med bare 10.000 smittede og 114 dødfall er helt gal. Landsjef for Kirkens Nødhjelp, Kari Øyen, som mener det pågår en usynlig tragedie i landet.

VG - 03 mai 21 kl. 19:32

Kirkens Nødhjelp om våpeneksport til Emiratene: – Svært alvorlig

Kirkens Nødhjelp reagerer kraftig etter at det ble kjent at UD i et gradert dokument innrømmer at de tillot våpeneksport til Emiratene, tross advarsler..

NRK - 28 mai 21 kl. 17:04

Evakuerer ansatte fra Goma

Kirkens Nødhjelp evakuerer alle ansatte fra byen Goma i Kongo. – I en så usikker og farlig situasjon er vi nødt til å få våre kolleger ut av byen, sier Riborg Knudsen i Kirkens Nødhjelp til NTB. Store lavamasser fra Nyiragongo-vulkanen har de siste dagene veltet inn i gatene og 400.

Dagbladet - 12 mai 21 kl. 21:13

Kirkens Nødhjelp-ansatt mistet fem familiemedlemmer

Skal ha vært ute og lekt utenfor huset..

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 19:11

Redd Barna krever at våpenavsløring må få konsekvenser

Ungdomsorganisasjonen til Kirkens Nødhjelp krever full stans i våpeneksport til autoritære regimer..

NRK - 04 april 21 kl. 18:23

Auke i sjølvmordstelefonar

Kirkens SOS har svart 2391 innringarar mellom palmesundag og påskeaftan. 25 prosent av samtalane handla om sjølvmord, ein auke frå 21 prosent året før. Også i fjor var det ein auke i slike telefonar i påsken.

NRK - 29 mars 21 kl. 17:57

Mista tømmer i Sogndal

Ein tømmerbil har mista deler av lasta på riksveg 5 mellom Kaupanger og Sogndal ved Kjørnes. Eine vegbana er sperra, melder politiet. Strekninga er ein av dei mest trafikkerte i Sogn og Fjordane, men ingen skal ha kome til skade..

NRK - 03 mai 21 kl. 19:32

Mista 800 kilo torskehovud

Ein lastebil mista to kar med til saman 800 kilo torskehovud i på E10 i Vågan kommune i Nordland. Ein bil som kom bak fekk mindre skader, opplyser politiet i Nordland. Ingen personar er skadde i hendinga..

NRK - 16 mai 21 kl. 20:13

To mista livet i tribunekollaps

To mista livet og 54 blei skadde då tribunen kollapsa i ein synagoge på Vestbredden utanfor Jerusalem. Det melder israelske medium. Redningstenesta Magen David Adom opplyser til Jerusalem Post at tilstanden er alvorleg for fem av dei skadde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 15 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 30 minutter siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 1 time siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

NRK - 1 time siden

Norge fortsetter sykehus i Kabul

Norge har sagt seg villig til å drive feltsykehuset i Kabul ut året, selv om Nato trekker styrkene sine ut. Statsminister Erna Solberg (H) kom med nyheten på Natos toppmøte i Brussel. Hun tar forbehold om at sikkerheten må ivaretas for dem som jobber på sykehuset.

NRK - 1 time siden

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest siden hæren igjen kuppet makten 1.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt