NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:42

NRK - 16 maj 22 kl. 03:31

Kirkegjengere overmannet bevæpnet mann

En mann som begynte å skyte inne i en kirke i Orange County i Sør-California søndag, ble overmannet av kirkegjengere. Politiet kaller inngripenen heltemodig. En mann ble skutt og drept, og fire andre ble kritisk skadd i skyteepisoden i Geneva presbyterianske kirke i byen Laguna Woods, opplyser sheriffen i Orange County. Politiet har pågrepet en asiatisk mann i 60-årene og har funnet to håndvåpen på åstedet. Motivet for skytingen er ikke klart, men etterforskere tror ikke mannen bodde i lokalmiljøet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Orange County, Sør-California, Geneva, Laguna Woods, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kirkegjengere, overmannet, bevæpnet, mann
NRK - 17 jun 22 kl. 18:19

71-åring mistenkt for å ha skutt og drept to eldre i Alabama

Det var en 71 år gammel mann som skjøt og drepte to personer og skadet en tredje ved en kirke i Vestavia Hills i Alabama, ifølge politiet. Skytingen fant sted ved Saint Stephen's Episcopal Church i forstaden Birmingham. De to drepte var eldre personer som deltok på et spleiselag i menigheten.

VG - 20 maj 22 kl. 12:17

Knivdrama i Numedal: Ble overmannet i busskur

Mannen som er siktet etter knivstikkingen fredag ble overmannet av to sivile og sperret inne i et busskur, ifølge brannsjef Kai Redalen..

NRK - 28 maj 22 kl. 02:37

Bevæpnet politi rykket ut på utested i Stavanger

Flere bevæpnede politipatruljer rykket natt til lørdag ut til et utested i Stavanger etter melding om personer som bar på kniv og skytevåpen. Det var vakter ved et utested på Skagenkaien som klokken 00.45 meldte fra om at en eller flere personer var i besittelse av kniv og skytevåpen.

NRK - 05 jun 22 kl. 16:10

Nigerianske medier: Mange fryktes drept etter angrep på kirke

Et foreløpig ukjent antall mennesker er drept etter et angrep på en katolsk kirke i Owo i Nigeria. Det melder de lokale mediene Daily Post og Nigerian Tribune, i tillegg til kinesiske CGTN. De to sistnevnte skriver at mer enn 50 kirkegjengere ble drept da bevæpnede menn angrep kirken..

NRK - 20 jun 22 kl. 17:35

Kirkegjengere bortført i Nigeria

36 mennesker har blitt bortført av bevæpnede menn som stormet to kirker i delstaten Kaduna nordvest i Nigeria, melder nyhetsbyrået AFP. Mennene skal ifølge lokale myndigheter ha angrepet flere landsbyer og to kirker på søndag..

NRK - 17 jun 22 kl. 14:04

Væpnet mann åpnet ild i flere landsbyer i Kamerun

En tungt bevæpnet mann drepte sju mennesker da han åpnet ild mot tilfeldige forbipasserende i fire landsbyer nordøst i Kamerun, ifølge lokale myndigheter. To andre ble såret av mannen, som var utstyrt med automatgevær og flere magasiner fylt med ammunisjon festet til beltet. Ifølge den statlige kringkasteren CRTV forsvant gjerningsmannen sporløst etter torsdagens skyting, og verken mannens identitet eller motiv er kjent.

NRK - 02 mar 22 kl. 04:04

Mann med øks pågrepet i Trondheim

En mann i 40-årene ble pågrepet på Byåsen i Trondheim natt til onsdag. Mannen hadde øks og derfor politiet bevæpnet seg. Ifølge Trondheim politidistrikt på Twitter hadde mannen knust en rute og deretter gått løs på en leilighet.

NRK - 09 maj 22 kl. 16:36

Pågrep mann etter bevæpnet biljakt

Politiet har pågrepet en mann etter en biljakt i Innlandet. Mannen nektet å stoppe for politiet på riksvei 25 mellom Elverum og Trysil. Flere enheter fra politiet deltok i biljakten, deriblant et politihelikopter.

NRK - 30 maj 22 kl. 02:22

Bensinstasjon ranet med våpen på Bryne

En bensinstasjon i Bryne ble ranet for kontanter ved 2-tiden natt til mandag. Bevæpnet politi jakter på gjerningsmannen. – Betjeningen kontaktet oss like etter klokken 2 og meldte at en mann med pistol hadde kommet inn og truet med denne.

NRK - 08 jun 22 kl. 16:31

Bevæpnet mann pågrepet nær hjemmet til høyesterettsdommer i USA

En bevæpnet mann ble arrestert i nærheten av hjemmet til høyesterettsdommer Brett Kavanaugh. Det melder Reuters. Ifølge Washington Post skal mannen ha sagt at han ønsket å ta livet av Kavanaugh..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 30 minutter siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 30 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 45 minutter siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 45 minutter siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 1 time siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 2 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 3 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.

NRK - 3 timer siden

EU-enighet om klimanøytrale biler fra 2035

Nye biler som selges i EU, må være klimanøytrale fra 2035. Det er unionens klimaministre enige om. Klimaministrene ble på et møte i Luxembourg natt til onsdag enige om å stanse salg av nye biler med forbrenningsmotor i 2035 og om å styrke det eksisterende kvotehandelssystemet som gjelder for industri og energi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com