VG > Sport

Wednesday, 17 August, 03:51

VG - 24 jun 22 kl. 18:00

Kino advarte mot lesbisk kyss

I delstaten Oklahoma i USA hengte en kino opp varsler om kysset som allerede har fått «Lightyear»-filmen bannlyst i flere land..
Les mer på VG


Les mer om:
Oklahoma, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kino, advartemot , lesbisk, kyss
Klartale - 30 jun 22 kl. 11:30

Hvorfor drar færre barn og unge på kultur-aktiviteter?

– Mye av årsaken kan nok være korona-pandemien. Det sier Arild Kalkvik. Han er daglig leder for Kinonor.

VG - 13 jun 22 kl. 20:38

FAE sensurerer «Lightyear» på grunn av kyss

De forente arabiske emirater (FAE) har forbudt animasjonsfilmen «Lightyear» fra kinoene fordi den viser et kyss mellom to lesbiske rollefigurer..

Klartale - 02 maj 22 kl. 15:30

Elizabeth Olsen tror hun kan være litt norsk

Hun har et av de mest vanlige norske etternavnene. Elizabeth Olsen er en amerikansk skuespiller. Hun har nok norsk slekt, men hvor norsk hun er, vet hun ikke.

NRK - 11 maj 22 kl. 08:40

Dramatisk nedgang i kinobesøket: Kampen om Narvik er en av årsakene

Billettsalget til norske kinoer har stupt siden filmen «Spider-Man: No Way Home» ga tidenes åpningshelg i slutten av januar. Ser man på perioden januar til april, har kinobesøket gått ned med 37 prosent siden 2018. Nedgangen er 22 prosent sammenlignet med 2019.

NRK - 15 jun 22 kl. 10:01

Det kan bli kinostreik fra torsdag

79 kinoansatte i Oslo, Bergen, Trondheim og Drammen går torsdag ut i streik dersom meklingen mellom Fagforbundet og Virke ikke fører fram. Meklingsfristen går ut ved midnatt onsdag kveld, og har partene ikke kommet til enighet, blir det streik fra arbeidstidens begynnelse torsdag. – Kinoansatte har et veldig lavt lønnsnivå og ingen tillegg for å jobbe på ubekvem arbeidstid.

Dagbladet - 09 apr 22 kl. 16:30

DSB advarte i møter

I mars advarte Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) ved tre anledninger om utfordringer knyttet til at flere hendelser kan ramme Norge samtidig..

NRK - 13 apr 22 kl. 05:38

Putin: fredsforhandlingene med Ukraina er i en «blindvei»

President Vladimir Putin advarte tirsdag sine fiender i Vesten om at de vil møte konsekvenser hvis de forverrer situasjonen i Ukraina, skriver Dailymail. Han truet med å skape bølger av migranter i Europa, og advarte om sult i verden som følge av vestlige sanksjoner mot Moskva. Putin hevdet også tirsdag at bildene og opptakene av døde kropper strødd over den ukrainske byen Bucha var falske, skriver nettavisen.

VG - 01 jul 22 kl. 15:14

UD advarte mot å åpne for reiser med utløpte pass: – Stor risiko

Regjeringen har så langt fått godkjent bruk av utgåtte pass til reiser i fem europeiske land. Et brev VG har fått innsyn i, viser at Utenriksdepartementet advarte mot slike ordninger..

Aftenposten - 29 jul 22 kl. 17:43

I vinter fikk Brann-spilleren en illevarslende beskjed. – Det ble ikke helt som han advarte mot.

I vinter fikk Brann-spilleren en illevarslende beskjed fra en motstander. – Det ble ikke helt som han advarte mot..

Aftenposten - 28 mar 22 kl. 18:59

En naken mann, et overraskende kyss og opplesing av feil vinner. Nattens Oscar-skandale er ikke den første.

Fra før inneholder listen over Oscar-flauser blant annet en naken mann på scenen, et overraskelseskyss og opplesing av….

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Innrømmer at israelske bomber drepte fem barn på Gaza

Tidligere har Israel beskyldt Islamsk jihad for angrepet som drepte fem barn på Gaza 7. august. Nå bekrefter derimot offisielle tjenestepersoner at israelske bomber sto bak..

VG - 5 timer siden

Bodø/Glimt ett steg nærmere Champions League-gruppespill: – Føles som et tap

BODØ/OSLO (VG) (Bodø/Glimt – Dinamo Zagreb 1–0) Et praktfullt innlegg og et kontant hodestøt gjør at drømmen om Champions League lever i beste velgående for Bodø/Glimt – som selv var sedvanlig selvkritiske..

VG - 4 timer siden

Storebroren om gulldramaet: – Jeg hadde hjertet i halsen

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) forsvarte EM-gullet sitt på 5000-meteren, men ikke uten dramatikk. Storebror Henrik Ingebrigtsen beskriver lillebrorens løp som «nesten perfekt»..

VG - 6 timer siden

Jakob Ingebrigtsen forsvarte EM-gullet i dramatisk løp: – Håper ikke det er disk

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) forsvarte EM-gullet sitt i 5000-meterfinalen. Et dramatisk fall gjorde at han tråkket utenfor banen..

VG - 6 timer siden

Jakob Ingebrigtsen forsvarte EM-gullet i dramatisk løp

MÜNCHEN (VG) Bare litt over tre uker etter at han ble verdensmester, forsvarte Jakob Ingebrigtsen (21) EM-gullet sitt i 5000-meterfinalen. Dermed kopierer han langdistanselegenden Mo Farah (39)..

VG - 10 timer siden

Viaplay truer TV 2 med søksmål over PL-bilder

Viaplay truer med søksmål mot TV 2 for det de mener er brudd på avtalen om å vise bilder fra Premier League, skriver Kampanje. TV 2 avfeier kritikken, men lover raskt tilsvar..

VG - 8 timer siden

Ny nedtur - velgerne strømmer bort

Strømprisene går rett opp. Mens regjeringen stuper videre nedover..

VG - 9 timer siden

Styrtregn skaper problemer

Etter regnrekord, oversvømmelser og lynnedslag tidligere tirsdag, er det de neste timene duket for en ny runde. I Ski sentrum står flere biler fast i vannmengdene..

VG - 8 timer siden

Jakob Ingebrigtsen vil ikke dele EM-hotell med Gjert Ingebrigtsen

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) ba lenge før EM friidrettsforbundet sørge for at han og faren Gjert Ingebrigtsen ble innkvartert på atskilte hoteller under mesterskapet i München..

VG - 9 timer siden

RBK-helter blir irritert på de som ikke heier på Glimt: – Det er som å pisse i buksen

Dinamo Zagreb er siste hinder før gruppespillet i Champions League for Bodø/Glimt. Flere norske supportere håper ikke Glimt lykkes – og møter motstand fra gamle Rosenborg-helter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com