Klartale > Nyheter

Friday, 01 December, 17:32

Klartale - 13 sep 23 kl. 13:15

Kim Jong-un er på besøk hos Vladimir Putin

Kim Jong-un er Nord-Koreas leder. Nå er han å besøker Russland og president Vladimir Putin.Begge lederne sier de støtter hverandre.– Vi kommer alltid til å støtte president Putin og det russiske lederskapet. Det sier Kim.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Jong, Nord-Koreas, Russland, Vladimir Putin, Putin, Kim, Aftenposten, Nord-Korea, koreas, Ukraina, Etterretning, Stig Fredrikson, SVT, Kim Jong, Russlands

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kim, Jong-uner på , besøk, hos, Vladimir, Putin
NRK - 12 sep 23 kl. 17:53

Video skal vise Kim Jong-un i Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal ha kommet til Russland. På en video ser man Kim som trer ut av det skuddsikre toget han reiser med og blir tatt imot av russiske embetsmenn på et ikke navngitt sted. Videoen er ifølge nyhetsbyrået Reuters offentliggjort av en journalist i russisk statlig TV.

NRK - 13 sep 23 kl. 05:53

Kim og Putin møtes på oppskytingsbase onsdag

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skryter av det viktige samarbeidet med Russland. Onsdag møter han president Vladimir Putin. Putin og Kim skal onsdag holde samtaler på en russisk oppskytingsbase for satellitter og romfartøyer helt øst i landet – Vostotsjnyj kosmodrom, melder statlig russisk TV.

NRK - 13 sep 23 kl. 01:56

Kim Jong-un skryter av samarbeid med Russland – forventes å møte Putin onsdag

Nord-Koreas leder Kim Jong-un er på besøk i Russland. Tirsdag ble Kim tatt imot av Russlands minister for naturressurser Alexander Kozlov i Khasan, og Kim benyttet muligheten til å skryter av samarbeidet med russerne, melder det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA. Det japanske nyhetsbyrået Kyodo siterer en anonym russisk myndighetsperson på at det er planlagt et møte mellom Russlands president Vladimir Putin og Kim Jong-un på onsdag ettermiddag på Russlands romfartssenter Vostochny..

NRK - 12 sep 23 kl. 17:53

Video viser Kim Jong-un i Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal ha kommet til Russland. På en video ser man Kim som trer ut av det skuddsikre toget han reiser med og blir tatt imot av russiske embetsmenn på et ikke navngitt sted. Videoen er ifølge nyhetsbyrået Reuters offentliggjort av en journalist i russisk statlig TV.

Klartale - 06 sep 23 kl. 06:00

Denne byen var drømmen hennes

Turister fra utlandet ser ut til å elske Norge. De siste årene har det skjedd noe. Stadig flere kommer for å oppleve alt det norske.

NRK - 13 sep 23 kl. 01:56

Kim Jong-un skryter av samarbeid med Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skryter av samarbeid med russerne da han tirsdag ble tatt imot i Khasan i Russland. Ifølge det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA blir posisjonen til Koreas arbeiderparti styrket av Russland-besøket. Kim skal i løpet av uka møte president Vladimir Putin, både sammen med militære toppfolk - men også på tomannshånd.

NRK - 11 sep 23 kl. 19:55

USA: Putin fremstår desperat når han møter Kim Jong-un

Russlands president Vladimir Putin skal møte Nord-Koreas president Kim Jong-un i nærmeste framtid. USA sier de vil følge nøye med på møtet. Samtidig sier de at de ikke vil nøle med å ilegge Nord-Korea nye sanksjoner.

Klartale - 12 aug 23 kl. 06:00

Katten Melvin vil muntre folk opp

Du har kanskje hørt om hunder som besøker folk? Besøkskatt er noe sjeldnere. Nå vil Melvin ta oppdrag.

NRK - 14 aug 23 kl. 05:56

Kim Jong-un klandrer lokale ledere for værskader

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skjeller ut «uansvarlige» lokale tjenestepersoner for ikke å ha forhindret skader fra en tropisk storm i forrige uke. Den tropiske stormen Khanun traff Koreahalvøya like før helgen, og mandag var Kim på befaring på et oversvømt jordbruksområde øst i landet. Ifølge ham var det kronisk dårlig og uansvarlig arbeidsinnstilling som førte til at denne regionen ble påført mer skader enn andre, melder statlige medier mandag.

NRK - 11 sep 23 kl. 13:06

Kreml: Kim Jong-un skal besøke Putin

Det melder nyheitsbyrået Reuters. Kreml stadfestar no at Nord-Koreas leiar er på veg til Russland. Reuters skriv at han skal besøke Russland dei neste dagane etter invitasjon frå Vladimir Putin.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

– Jeg finner mye til felles i våre kulturer

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 4 timer siden

Prinsen blir 18 år

Kong Harald og dronning Sonja inviterer til offisiell lunsj på Slottet. Det skjer i dag fredag. De skal feire barnebarnet sitt, prins Sverre Magnus.

Klartale - 6 timer siden

Mange er bekymret for om de klarer å betale regningene sine

Folk sliter med økonomien for tiden. Varer og tjenester blir dyrere. Det blir også folks lån.

Klartale - 8 timer siden

Israel angriper Gaza igjen

Lørdag 7. oktober gikk Hamas til angrep på Israel. De drepte rundt 1.

Klartale - 8 timer siden

Seks døde i trafikken i november

Alle som døde i november var over 40 år. De døde var fem menn og én kvinne. Ulykkene skjedde i Nordland, Troms og Finnmark, Viken, Innlandet og Vestland.

Klartale - 11 timer siden

Når kommer pengene fra Nav på konto i desember?

I desember handler vi julegaver og ekstra mat. Selv om det er priskrig på julemat, bruker vi mye penger.Mange får lønn tidligere i desember.

Klartale - Igår: 16:00

Mange lever i hjem uten denne: – Som å kjøre bil uten bilbelte

Jula er høytid for branner i norske hjem. Det viser tall fra brannstatistikk.no.

Klartale - Igår: 14:01

Vil forby konverterings-terapi

Konverterings-terapi går ut på å få homofile og andre skeive til å endre sin seksuelle orientering. Dette vil Regjeringen nå gjøre forbudt. Flertallet på Stortinget er enig.

Klartale - Igår: 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.

Klartale - Igår: 11:57

2023 kan bli det varmeste året noensinne

Året som har gått vil trolig knuse alle varmerekorder, ifølge organisasjonen. Det er basert på tall fra januar til slutten av oktober.Verdens ledere er samlet i Dubai torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com