NRK > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 06:32

NRK - 21 april 21 kl. 09:10

Kilder: USA vil halvere utslippene

Joe Biden vil denne uken love å kutte USAs utslipp med minst 50 prosent innen 2030, ifølge to kilder med kjennskap til saken. Det melder Washington Post. Fra før har USA lovet å kutte utslippene med 26-28 prosent fra 2005-nivå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Biden, USAs, Washington Post, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kilder, USA, vil, halvere, utslippene
NRK - 28 jan. 21 kl. 23:01

Ap vil halvere fergeprisene

Arbeiderpartiet lover å halvere billettprisene på ferger langs hele kysten i løpet av kommende stortingsperiode. Det vil koste 1,3 milliarder kroner. Partileder Støre mener at prisene hindrer valg av bosted, arbeidsplass og skole for barn, melder NTB.

NRK - 11 feb. 21 kl. 05:34

TØI: Elbil-moms vil halvere salget

Full moms på elbiler vi halvere salget og gi en økning i CO2-utslippet fra nye biler med 60 prosent, mener Transportøkonomisk institutt. I dag er det 25 prosent moms på bensin- og dieselbiler, mens elbiler er fritatt for moms og engangsavgift..

E24 - 11 feb. 21 kl. 06:32

TØI-rapport: Moms på elbiler vil halvere salget

Full moms på elbiler vi halvere salget og gi en økning i CO2-utslippet fra nye biler på rundt 60 prosent, beregner forskere på Transportøkonomisk institutt..

NRK - 11 feb. 21 kl. 07:39

Moms på elbilar vil halvere salet

Full moms på elbilar vi halvere salet og gi ein auke i CO2-utsleppet frå nye bilar på rundt 60 prosent, bereknar forskarar på Transportøkonomisk institutt..

NRK - 26 mars 21 kl. 16:01

MDG-ja til kjøttkutt på sikt

MDG går inn for et langsiktig mål om å halvere det norske kjøttforbruket, «slik at forbruket ikke overstiger det vi kan produsere selv på egne arealer og ressurser.» Et forslag fra Oslo MDG om å halvere kjøttforbruket innen 2025 fikk ikke tilslutning..

NRK - 14 april 21 kl. 06:36

Kan halvere utslipp fra vegbygging

Bruk av mer miljøvennlige materialer kan omtrent halvere klimagassutslippene under bygging av veier og jernbane. Det viser en ny beregning som miljøstiftelsen Zero har fått utført av Asplan Viak, i samarbeid med Veidekke..

NRK - 15 feb. 21 kl. 08:14

Vil kutte i fergeprisene

Både Ap og Frp vil fremme forslag på Stortinget om å kutte i fergeprisene. Ap vil halvere prisene gjennom statsbudsjettet, mens Frp vil ha gratis ferge som et krisetiltak til 3 milliarder kroner. Det er usikkert om noen vil få flertall..

NRK - 22 april 21 kl. 16:34

Colombia vil halvere utslipp

Colombias president sier landet vil redusere sine utslipp med 51 prosent innen 2030, og bli utslippsnøytral i 2050. Landet har også satt igang et storstilt treplantingsprosjekt..

NRK - 28 jan. 21 kl. 12:15

Kilder: Vil øke kompensasjonstaket

Kilder bekrefter til NRK at regjeringen vil heve taket i kompensasjonsordningen til minst 85 prosent av faste kostnader. Dagens sats er 80 prosent..

NRK - 26 mars 21 kl. 05:14

Bollestad slaktar MDG-forbod

Landbruksminister Olaug Bollestad slaktar MDGs forslag om å halvere kjøtforbruket. Ho seier til Nationan at halvering av kjøtspisinga vil bety at mange bønder må slutte med matproduksjon, og at vi må importere mer mat..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

NRK - 15 minutter siden

Sperringar på Mount Everest

Kinesiske myndigheiter har sett opp sperringar som skal halda klatrarar åtskilde, då fleire klatrarar dei siste vekene har blitt koronasjuke på veg opp til Mount Everest. Over 30 klatrarar har dei siste vekene blitt evakuerte frå basecampen. Det er frykta at koronaviruset vil øydeleggja klatresesongen..

NRK - 1 time siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Smittetrykket er høyest i bydel Grünerløkka og lavest i bydel Ullern, viser tall fra Oslo kommune. Dette er tre færre smittetilfeller enn samme dag forrige uke.

NRK - 45 minutter siden

Kystvaktskip venter på ubåt

I løpet av kort tid vil den første amerikanske atomubåten legge til kai ved Tønsnes utenfor Tromsø. Fra midnatt ble det innført flyforbud. Kystvaktskipet KV Harstad ligger utenfor Arnøya i Ullsfjorden, mens KV Heimdal har vakthold ved Nord-Kvaløy..

NRK - 45 minutter siden

Drapssak opp for retten i dag

Rettssaken mot en 46 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar i fjor, starter i dag. Han ble pågrepet kort tid etter drapet. Han har nektet for å ha noe med drapet å gjøre..

NRK - 45 minutter siden

Valdelege protestar i Irak

Etter drapet på ein regjeringskritisk aktivist var det sundag valdelege protestar ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstrantane storma området rundt konsulatet og sette fyr på bildekk og deler av bygninga, skriv nyheitsbyrået DPA. Opptøyane kom dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad vart skoten og drepen av ukjende gjerningsmenn utanfor heimen sin i byen, ifølgje politiet.

NRK - 45 minutter siden

63 nye koronasmittede i Oslo

Søndag ble det registrert 63 nye smittetilfeller i Oslo. Det er 47 færre enn på lørdag..

NRK - 45 minutter siden

Voldelige protester i Irak

Etter drapet på en regjeringskritisk aktivist var det søndag voldelige protester ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstranter stormet området rundt konsulatet og satte fyr på deler av bygget, skriver nyhetsbyrået DPA. Opptøyene skjer dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad ble skutt og drept av ukjente gjerningspersoner utenfor sitt hjem i byen, ifølge politiet.

NRK - 1 time siden

Taliban ber om våpenhvile

Taliban erklærer tre dager våpenhvile i Afghanistan når fastemåneden ramadan slutter. Uttalelsen kommer to dager etter terrorangrepet mot en skole i Kabul som krevde 68 liv, mange av dem jenter. Myndighetene mener Taliban-opprørere står bak, selv om Taliban selv nekter for dette..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang og høyere oljepris

De store børsene i Asia steg ved åpning mandag. Samtidig steg oljeprisene etter helgens angrep mot rørledninger i USA. I Japan steg Nikkei-indeksen med 0,26 prosent, mens Topix-indeksen gikk opp 0,27 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt