VG > Økonomi

Saturday, 18 September, 03:46

VG - 26 jul 21 kl. 18:44

Kidnappere frigir 28 bortførte barn i Nigeria

Men 87 barn er fortsatt i gjerningsmennenes varetekt. Myndighetene stenger alle skolene i området inntil videre..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nigeria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kidnappere, frigir28 , bortførte, barni , Nigeria
NRK - 18 maj 21 kl. 13:51

Frigir navn på død sjåfør

Det var 50 år gamle Oddleif Mathias Tapio som døde i en trafikkulykke på Lørenskog fredag. Politiet frigir navnet etter samtykke fra de pårørende. Tapio kjørte en lastebil som fredag kjørte inn i autovernet og kræsjet i en bro.

NRK - 03 jun 21 kl. 09:26

Nigeria: 136 barn kidnappet

Nigerianske myndigheter opplyser at det var 136 barn som ble bortført da ukjente gjerningsmenn angrep en skole i delstaten Niger søndag. Angriperne kom kjørende på motorsykler og skjøt vilkårlig rundt seg i byen Tegina. En person ble drept og en annen såret før elvene ble bortført, ifølge delstatspolitiet.

NRK - 10 sep 21 kl. 09:43

Frigir namn på omkomen

Det var Rune Hadland som omkom i ei arbeidsulykke i Sandnes torsdag. Hadland var 42 år gammal og busett på Nærbø. Politiet frigir namnet i samråd med pårørte..

NRK - 31 maj 21 kl. 01:58

Skoleelever ble bortført

I Nigeria er et ikke kjent antall elever bortført fra en skole nordøst i landet. Bevæpnede gjerningsmenn på motorsykler angrep skolen og bortførte elevene. I byen Tegina ble en person skutt og drept og en annen såret, ifølge delstatspolitiet..

NRK - 05 jul 21 kl. 14:14

140 studenter bortført i Nigeria

Væpnede menn bortførte mandag morgen 140 studenter fra en internatskole i det nordvestlige Nigeria. Det opplyser AFP. 25 studenter klarte å komme seg unna.

NRK - 29 maj 21 kl. 21:04

14 studenter sluppet fri i Nigeria

Kidnappere har sluppet fri 14 studenter tatt til fange sist måned fra universitetet Greenfield nord i Nigeria, melder Reuters. Siden desember har mer enn 700 studenter blitt bortført fra universiteter og skoler i Nigeria..

NRK - 05 maj 21 kl. 17:09

Frigir navn på 3-åring

Det var Tørres Helgevold (3) som mistet livet i en tragisk ulykke på Knapphus i Rogaland torsdag. Politiet frigir navn og bilde i samråd med de pårørende. Gutten ble påkjørt av en tankbil på en parkeringsplass.

NRK - 06 jul 21 kl. 15:08

Frigir bilder av søstrene

Politiet frigir nå bilder av søstrene Benedicte Myrset (18) og Victoria Myrset (12). De omkom etter å ha blitt truffet av et lynnedslag på en fjelltopp i Hareid søndag. Jentene er fra Oslo, men var på ferie i Hareid da ulykken inntraff.

Dagbladet - 06 jul 21 kl. 15:09

Frigir bilder av de avdøde

De pårørende frigir bilder av søstrene Victoria og Benedicte Myrset, som døde etter lynnedslaget på søndag..

NRK - 06 jul 21 kl. 15:19

Frigir navn etter dødsulykke

Det var 70 år gamle Tørris Hegdal fra Ulsteinvik som omkom i trafikkulykken på Strandabøen i Ulstein mandag ettermiddag, melder Møre og Romsdal politidistrikt. De frigir navnet til den omkomne i samråd med pårørerende. Det var tre kjøretøy involvert i ulykka.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Fryktet krig, kupp og kaos

Hva gjør USAs militære ledelse hvis de mener at en president er mentalt svekket? Forsvarssjef Mark Milley ringte Kina for å berolige. To ganger på vel to måneder..

VG - 5 timer siden

Johaug vil ha OL til Norge: – Vi har alle muligheter

LAVAZÈ (VG) Verdens beste langrennsløper, Therese Johaug (33), mener det er synd at OL til vinteren går i Kina hvor de kanskje må lage kunstsnø..

VG - 7 timer siden

«The Wanted»-stjernen vil ikke tenke på den uhelbredelige sykdommen

Tom Parker nekter å la den livstruende hjernekreften få plass i livet sitt. – Jeg har barn, jeg har en familie. Jo mer jeg tenker på det, jo verre blir det bare..

VG - 7 timer siden

Carlsen-dobbel i generalprøve før VM

Magnus Carlsen (30) vant også det andre partiet mot Jan Nepomnjasjtsjij (31) i Norway Chess i deres generalprøve foran VM-matchen mellom dem i november/desember..

VG - 8 timer siden

Forsberg om reaksjonen i langrenn: – Det var mer at jeg var gal

OSCARSBORG (VG) Magdalena Forsberg var 27 år da hun byttet fra langrenn til skiskyting. I «Landskampen» avslører hun reaksjonen i ski-miljøet..

VG - 8 timer siden

Sigvart Dagsland om pandemien: – En uvant luksus

Sigvart Dagsland (57) har gått gjennom både en langvarig pandemi og en alvorlig bilulykke med påfølgende rekonvalesens siden sist han ga ut plate for fem år siden. Men om alt dette har påvirket den nye, vet han ikke..

VG - 10 timer siden

Brudd mellom Oliver Solberg og kartleseren: – Det er ikke ideelt

Rally-stjernen Oliver Solberg (19) må på jakt etter ny kartleser. Samarbeidet med Aaron Johnston er plutselig over..

VG - 10 timer siden

Ukens låter: Sam Smith, A1 og The War On Drugs

… samt en nydelig coverversjon signert det norske landslaget i americana: Et utvalg av ukens viktigste låter er herved anmeldt..

VG - 12 timer siden

Plateanmeldelse: Morten Abel – «Bare prøv deg, sjelefred»: Siddisen kan

… når han vil: Morten Abel runder av «hverdagstrilogien» med sitt mest engasjerende album på årevis..

VG - 12 timer siden

Ropstads skattegrep: Økokrim i kontakt med Skatteetaten

Økokrim har kontaktet Skatteetaten etter at det fredag ble kjent at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gjorde et skattegrep som sparte ham 175.000 kroner i 2020..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt