NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 18:25

NRK - 25 aug 22 kl. 14:47

Katteaids påvist i Holmestrand

Den dødelige kattesykdommen FIV er påvist på en villkatt i Holmestrand. Sykdommen som også kalles katteaids, smitter ofte i slåsskamper og kan ikke kureres og er dødelig. Katten ble fanget i området rundt Gullhaug, og Dyrebeskyttelsen ber katteeiere i området om å sjekke kattene sine for riftskader og teste dem hos veterinær..
Les mer på NRK


Les mer om:
FIV, Holmestrand, Gullhaug, Dyrebeskyttelsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Katteaids, påvisti , Holmestrand
NRK - 10 jul 22 kl. 22:49

Bevisstløs syklist i Holmestrand sendt til sykehus

En person er fraktet til sykehus i Holmestrand etter å ha mistet bevisstheten under sykling i Holmestrand. Årsaken til hendelsen, samt skadeomfanget, er ukjent. Nødetatene rykket søndag kveld ut til Hvittingfossveien, etter meldinger om funn av en bevisstløs syklist på stedet.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:20

Havarikommisjonen undersøker ambulanse-utforkjøring ved Holmestrand

Statens havarikommisjon har iverksatt sikkerhetsundersøkelse av ulykken hvor en ambulanse havnet på taket ved Holmestrand. Ulykken skjedde onsdag 18. januar i nærheten av Holmestrand.

NRK - 02 maj 22 kl. 12:15

Boligbrann i Holmestrand

Brannvesenet rykker ut etter melding om brann i et rekkehus i Rovedalen i Holmestrand. Ifølge politiet er det synlige flammer fra huset..

NRK - 27 maj 22 kl. 22:05

To til sykehus etter ulykke i Holmestrand

To personer fraktes til sykehuset i Vestfold etter en frontkollisjon på Hvittingfossveien i Holmestrand tidligere i kveld. Det er store skader på bilene, og skal ha vært en person i hver bil. Trafikken dirigeres forbi stedet, og bilberging er på vei..

NRK - 30 aug 22 kl. 14:44

Arbeidsulykke i Holmestrand

En ansatt ble sjekket av ambulansepersonell etter en arbeidsulykke på Haslestad i Holmestrand. Nødetatene rykket ut etter melding om at en mann hadde fått hydraulikkolje på seg. Både Arbeidstilsynet og politiet skal etterforske saken..

NRK - 01 sep 22 kl. 19:19

Brann på Hydro i Holmestrand

Politiet melder om brann ved Hydro Aluminiums fabrikk i Holmestrand. det er ikke meldt om skadde personer. Nødetatene er på vei..

NRK - 01 sep 22 kl. 19:19

Brann på Speira Aluminium i Holmestrand

Politiet i Sør-Øst melder om brann ved Speiras aluminiumsfabrikk i Holmestrand. Det er ikke meldt om skadde personer. Nødetatene er på vei.

NRK - 28 sep 22 kl. 21:39

Ny varaordfører i Holmestrand

Et enstemmig kommunestyre gikk i kveld inn for å utnevne Arbeiderpartiets Camilla Maria Brekke til ny varaordfører i Holmestrand. 22-åringen sier til NRK at hun gleder seg til å bruke mer tid på å møte innbyggere i kommunen..

Aftenposten - 11 okt 22 kl. 17:42

Politikere i Holmestrand kan stanse 20 prosent av Oslos fjernvarme: – Svært alvorlig

Politikere i Holmestrand, med MDG i spissen, kan stanse forbrenningsanlegget på Klemetsrud..

NRK - 12 okt 22 kl. 08:25

Kan stanse anlegget på Klemetsrud

Politikere i Holmestrand kan stanse forbrenningsanlegget på Klemetsrud. Da ryker også Oslos viktigste klimaprosjekt, skriver Aftenposten. Anlegget brenner byens restavfall og gjør det til fjernvarme, og flyveasken fra anlegget lagres på Langøya i Holmestrand.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bagasjetrøbbel på Gardermoen

Søndag ettermiddag er det opp mot 25 minutt ventetid for å levere bagasje på Oslo lufthamn Gardermoen. – Det er problem med systemet som handterer bagasjen. Det betyr at færre område er opne for levering av bagasjen, og det fører til litt lengre ventetid, seier Erik Lødding i Avinor.

NRK - 45 minutter siden

Siktet for kroppsskade etter voldshendelse i Kristiansand

En person er satt i arrest og siktet for kroppsskade etter en voldshendelse i Kristiansand sentrum i ettermiddag, melder politiet i Agder. En person er kjørt til legevakt for videre sjekk og behandling etter å ha blitt utsatt for volden. Skadeomfanget er fortsatt ukjent, men personen var bevisst og oppgående da vedkommende ble kjørt til legevakta.

NRK - 45 minutter siden

Norge presset storfavoritten – tok første VM-sølv på 19 år

De norske curlingjentene leverte en fantastisk VM-finale, men måtte til slutt se seg slått 4-6 av de regjerende verdensmesterne fra Sveits. For første gang på nitten år var ett norsk damelag i VM finalen i curling. Men det norske laget bestående av skip Marianne Rørvik, Kristin Skaslien, Martine Vollan Rønning og Mille Haslev Nordbye var langt fra favoritter.

NRK - 1 time siden

Brannvesenet rykte ut etter tulletelefon

Klokka 16.20 rykte naudetatane ut med store ressursar til melding om brann i Borre i Vestfold og Telemark. På staden viste det seg at nokre barn hadde ringt inn ei falsk melding.

NRK - 2 timer siden

Benbrudd på 900 meter over havet

En kvinne har pådratt seg et benbrudd på Kavringtinden i Lyngen, på omtrent 900 meter over havet. Hun er del av et utenlandsk turfølge på seks, melder politiet. Redningshelikopter er på vei til stedet.

NRK - 1 time siden

Tass: Ukrainsk drone angreip bysentrum

Det russiske nyheitsbyrået Tass melder at ein ukrainsk drone skal ha treft eit bysentrum i Russland og skada to personar. Dronen skal ha vore av typen Tupolev og var fylt med eksplosiv. Tass siterer ikkje opne kjelder i meldinga, og russiske styresmakter har ikkje enno kommentert hendinga..

NRK - 1 time siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 1 time siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 2 timer siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 2 timer siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com