NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:57

NRK - 25 mar 24 kl. 15:22

Katralen oppnevnt som forsvarer

Sidsel Katralen er oppnevnt som forsvarer for den avdøde faren. – Det er en veldig vanskelig situasjon, men det er slik at etter straffeloven og straffeprosessloven så har man krav på forsvarer selv om man er død. Det som er viktig nå, er at man ivaretar pårørende og nærstående som står i en forferdelig vanskelig situasjon. Det er politiet som skal stå for informajsonsflyten, sier forsvarer Sidsel Katralen til NRK. – Min funksjon som forsvarer er å ha en kontrollfunksjon og da blir min arbeid å følge med på etterforskningen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Katralen, Sidsel Katralen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Katralen, oppnevntsom , forsvarer
NRK - 04 jan 24 kl. 16:08

Elverum-saken: Ikke sikkert forsvarer blir med videre

Advokat Tore Müller Famestad er oppnevnt som forsvarer for den siktede. Men han sier til NRK at hans rolle i saken er noe uavklart. – Retten tar stilling til om det skal oppnevnes forsvarer videre, forteller han.

NRK - 02 jan 24 kl. 10:06

Sørfold-drapene: Har fått oppnevnt forsvarer

1. nyttårsdag ble tre personer funnet død på en adresse i Sørfold. På adressen var også to barn.

NRK - 18 apr 24 kl. 06:13

To menn siktet for voldtekt og filming i Hallingdal

To menn er i Buskerud tingrett varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, siktet for å ha voldtatt og filmet en tenåring. Tenåringen, en 18 år gammel kvinne fra Innlandet, skal ha blitt voldtatt under nyttårsfeiring i Hallingdal. Hun varslet politiet, som aksjonerte mot to yngre menn fra Hallingdal for en uke siden, skriver Hallingdølen.

NRK - 20 nov 23 kl. 14:26

Forsvarer har fått kontakt med terrorsiktet

Forsvarer Petar Sekulic bekrefter at han har vært i kontakt med kvinnen som er siktet for medvirkning til en grov terrorhandling i Oslo 25. juni i fjor. – Jeg har vært i kontakt med min klient, men ønsker ikke å kommentere saken ut over det, sier Sekulic til NRK.

NRK - 27 nov 23 kl. 10:09

Tenåring pågrepet for drapsforsøk

Det var en mann i slutten av tenårene som natt til mandag ble pågrepet og siktet for drapsforsøk etter påkjørselen ved Solli plass i Oslo søndag kveld. Fornærmede er fortsatt kritisk skadd, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding. Selve pågripelsen ble gjort natt til mandag og kjent tidligere på morgenen, men politiet går nå ut med at det er en mann i tenårene.

NRK - 18 dec 23 kl. 14:46

Mindreårig jente mistenkt for drapsforsøk i Åsane

En mindreårig jente er mistenkt for drapsforsøk etter en knivstikking i Åsane i Bergen fredag 15. desember. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 18 dec 23 kl. 19:25

Mann pågrepet etter skyting på Karl Johan

– En mann, siktet for forsøk grov kroppsskade, ble i kveld pågrepet på en adresse i Oslo, opplyser Oslo-politiet i en pressemelding. Mannen er rundt 30 år, og kjent for politiet fra tidligere. Han har fått oppnevnt advokat Live Sjuve Johansen som forsvarer..

NRK - 17 jan 24 kl. 11:06

17-åring skadet etter alvorlig hendelse på Holmlia – én pågrept

Politiet i Oslo skriver i en pressemelding at en 17 år gammel gutt er skadet etter det de omtaler som en alvorlig hendelse på Deichmanske bibliotek tirsdag. – Den skadde er ivaretatt av helse, skriver de. Én person er pågrepet og siktet, opplyser politiet.

NRK - 24 jan 24 kl. 13:02

Politiet om Nes-drapene: – Alvorlig sak

På en pressekonferanse onsdag om drapene i Nes sier politiinspektør Grete Lie Metlid at dette er en alvorlig sak. – Vi skal ivareta de etterlatte. Vi må også ivareta etterforskningen på en god måte, sier hun.

NRK - 25 jan 24 kl. 17:44

Løten-saken: Fortsatt ingen spor etter savnet mann – politiet har mange teorier

Mannen som har vært savnet i snart to uker i Løten, er fortsatt sporløst borte. Politiet er i ferd med å avhøre kvinnen som er siktet i saken. Kvinnen i 40-årene ble pågrepet onsdag kveld etter omfattende politiarbeid på en gård i Løten i Innlandet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i bygning på Brandbu i Gran

Det er meldt om brann i en bygning på Brandbu, rett nord for Brandbukampen. Det er en 3 etasjers bolig. Beboer som var til stede er ute.

NRK - 45 minutter siden

Ulykke mellom bil og elsparkesykkel i Tønsberg - begge msitenskes for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person på sparkesykkel er påkjørt og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Begge parter mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket, og må ta blodprøver.

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 1 time siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 3 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 3 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com