NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:54

NRK - 11 juni 21 kl. 03:30

Kate og William på G7-arrangement

Prins William og hertuginne Kate skal for første gang delta på et G7-arrangement fredag når det er mottakelse for G7-lederne som ankommer toppmøtet. Paret slutter seg dermed til dronning Elizabeth, prins Charles og hertuginne Camilla på mottakelsen fredag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
William, Kate, G7, Elizabeth, Charles, Camilla

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kateog , William, G7-arrangement
VG - 29 april 21 kl. 08:36

Nye bilder av prins William og hertuginne Kate på bryllupsdagen

Prins William (38) og hertuginne Kate (39) markerer ti års bryllupsdag..

NRK - 13 mai 21 kl. 12:27

Stansa religiøst arrangement

Politiet i Tønsberg måtte stansa eit religiøst arrangement i ein park i føremiddag. Til VG opplyser politiet at det dreier seg om mellom 300 og 400 personar. I Tønsberg er det ikkje lov å vera samla fleire enn 20 personar utandørs, med mindre det er eit arrangement der folk er delte opp i grupper med fast tilviste plassar, og god nok avstand mellom gruppene.

NRK - 12 april 21 kl. 15:15

Prins William minnes bestefar

I en uttalelse mandag minnes Prins William sin avdøde bestefar, prins Phillip. – Jeg vil savne bestefaren min, men jeg jeg vet at han ville ønsket at vi fortsatte jobben vår, sier prins William..

NRK - 20 mai 21 kl. 09:38

Prins William fikk vaksinedose

Prins William fikk sin første vaksinedose tirsdag. Det opplyser prinsen på Instagram. – Takk til alle som jobber med vaksineringen.

VG - 01 juni 21 kl. 13:46

Kate Winslet nektet å la regissøren fjerne bulk på magen

Kate Winslet (45) ser sin ære i å fremstå ekte og uretusjert..

VG - 19 juni 21 kl. 04:19

Hertuginne Kate: – Forandringen starter nå

Hertuginne Kate (39) mener søkelyset på barns tidlige utvikling er like viktig som å skape klimaforandring..

VG - 11 mars 21 kl. 12:38

Prins William og hertuginne Kate besøker skole

Prinseparet viser seg for første gang offentlig etter det omstridte Oprah-intervjuet til prins Harry og hertuginne Meghan..

NRK - 29 mai 21 kl. 14:41

Hertuginne Kate har fått vaksine

Hertuginnen (39) sa lørdag hun har mottatt første dose med koronavaksine, melder Reuters. Hertuginnen meldte selv vaksinenyhetene på twitterkontoen hun deler med prins William..

NRK - 20 mars 21 kl. 04:42

- Samlingen var ikke arrangement

Statsminister Erna Solbergs samling av 14 personer til sushimiddag i en leid leilighet på Geilo, regnes ikke som et arrangement, i følge Helsedepartementet. Seniorrådgiver Trude Bakke i Helse- og omsorgsdepartementet sier til ntb, at bestemmelsen som ble til våren 2020, ikke omfatter steder som leide hytter og leiligheter..

NRK - 14 mai 21 kl. 19:02

Innfører strenge tiltak på Røros

For å redusere faren for koronasmitte blir alle arrangement og private samlinger avlyst. Dette gjelder også 17. mai-arrangement.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 30 minutter siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 30 minutter siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 45 minutter siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 45 minutter siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 45 minutter siden

Følg pressekonferanse fra Grimstad

NRK - 1 time siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 1 time siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 1 time siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 1 time siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt