NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:16

NRK - 26 jul 21 kl. 04:47

Karantenekrav forvirrer nordmenn

Reiseforsikringen dekker ikke avbestillingskostnader knyttet til endring i karantenebestemmelsene. Mange har misforstått reglene, ifølge forsikringsselskapene. – Folk ringer og lurer på om de kan få dekket avbestillinger til de områdene som nå er blitt karantenebelagt, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Handeland i If til Dagens Næringsliv. Svaret de får er at reiseforsikringen ikke dekker avbestillingskostnader knyttet til endring i karantenebestemmelsene. – Dekningen av reiseforsikringen følger UDs reiseråd, og har egentlig ikke noe med karantenereglene å gjøre, forklarer Handeland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Andreas Handeland, If, Dagens Næringsliv, UDs, Handeland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Karantenekrav, forvirrer, nordmenn
NRK - 14 maj 21 kl. 13:22

Italia lemper på karantenekrav

Italia vil ha turistene tilbake og dropper karantenekrav til reisende fra EU og Schengen-området, Storbritannia og Israel som kan vise fram negativ koronatest. Det opplyste myndighetene fredag. De nye karantenereglene skal gjelde fra søndag..

VG - 22 jul 21 kl. 10:55

Nye tall: Kan bli karantenekrav fra flere ferieland

Flere ferieøyer som i dag er grønne, kan få karantenekrav fra mandag. Og for reisende fra Spania og Kreta ligger det an til karantenehotell..

NRK - 30 jul 21 kl. 12:03

Tre svenske regioner blir oransje

Regjeringen har oppdtaert innreiserestriksjonene. Island, Italia og San Marino går fra grønn til oransje, hvilket medfører karantenekrav. Karantenekrav blir det også for innreisende fra de svenske regionene Hallands, Skåne og Stockholm - som også er blitt oransje.

E24 - 30 jul 21 kl. 12:11

Karantenekrav for reisende fra Island, Italia og San Marino

Det innføres innreiserestriksjoner og karantenekrav for reisende fra Island, Italia og San Marino..

VG - 06 aug 21 kl. 12:02

Kroatia, Värmland og Göteborg-regionen får karantenekrav på mandag

Da er det nye reisekartet klart: Fra mandag innfører regjeringen karantenekrav for reisende fra flere svenske regioner..

E24 - 06 aug 21 kl. 12:36

Kroatia, Värmland og Göteborg-regionen får karantenekrav på mandag

Da er det nye reisekartet klart: Fra mandag innfører regjeringen karantenekrav for reisende fra flere svenske regioner..

VG - 19 aug 21 kl. 09:23

Tyskland og nye regioner i Sverige kan få karantenekrav

Tyskland og åtte nye svenske regioner som til nå har vært grønne, er forventet at blir oransje. Fra mandag kan det bety karantenekrav..

VG - 20 aug 21 kl. 12:01

Tyskland og hele Sverige får karantenekrav

Fra mandag blir det karantenekrav for Tyskland, og ingen svenske regioner er lenger grønne..

NRK - 09 jul 21 kl. 12:05

Endring i reiseråd for USA og Kreta

Regjeringen har besluttet at det gjøres endringer i innreiserestriksjonene og karantenekrav for Luxembourg, USA, tre regioner i Finland og noen utvalgte øygrupper. Dette skyldes endringer i smittesituasjonen som gir endret fargekategori (eksempelvis fra grønn til rød) og som fører til endring i tiltaksnivået, skriver regjeringen på sine nettsider. Den greske øyen Kreta, som er et populært feriested for nordmenn, er blant øyene som ikke lenger er «grønn».

E24 - 11 aug 21 kl. 06:33

Norsk reiseliv jubler: Nå kan det bli høstferie i utlandet

Høstferien kan bli den første ferien på lenge der nordmenn flest kan reise utenlands uten karantenekrav, håper Virke Reiseliv. Det er gode nyheter for mange..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 15 minutter siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 1 time siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.

NRK - 1 time siden

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

NRK - 2 timer siden

Namna på dei drepne frigjevne

Politiet offentleggjorde laurdag dei fem som blei drepne på Kongsberg onsdag kveld. – Andréa Meyer (52) – Hanne Merethe Englund (56) – Liv Berit Borge (75) – Gunnar Erling Sauve (75) – Gun Marith Madsen (78).

NRK - 2 timer siden

Svekket hypotese om konvertering

Politiet mener at hypotesen om at den Kongsberg-siktedes omtalte konvertering til islam er svekket. – Hypotesen at han kanskje ikke har gjort dette veldig seriøst, sier politiinspektør Per Thomas Omholt i Sørøst politidistrikt på en pressebrif lørdag ettermiddag..

NRK - 2 timer siden

Meiner Kongsberg-sikta handla aleine

Politiet meiner den drapssikta 37-åringen på Kongsberg handla aleine. På ein pressekonferanse laurdag sa politiet at det er ikkje er noko i etterforskinga som tyder på at han har samarbeidd med andre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt