Dagbladet > Nyheter

Monday, 22 April, 19:04

Dagbladet - 04 okt 23 kl. 01:36

Kaos i Kongressen: Nytt sjokk

Først ble han stemt ut, og så annonserte speaker Kevin McCarthy at han ikke ville søke gjenvalg..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Kevin McCarthy, Kongressen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaosi , Kongressen, Nytt, sjokk
NRK - 30 jan 24 kl. 23:12

Stoltenberg møtte ledere i Kongressen

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg møtte i kveld republikanske og demokratiske ledere i Kongressen. Målet med besøket til Washington er blant annet å sikre videre støtte til Ukraina. Stoltenberg møtte blant annet Republikanernes leder i Representantenes hus Mike Johnson.

Klartale - 11 okt 23 kl. 13:15

– Det er vanskelig å lære seg et nytt språk som voksen

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 10 dec 23 kl. 03:06

USAs regjering går utenom Kongressen for å selge granater til Israel

Utenriksdepartementet i USA har gitt grønt lys for salg av ammunisjon til israelske stridsvogner uten å vente på godkjenning fra Kongressen. Biden-administrasjonen opplyser lørdag at den har godkjent salg av 14.000 stridsvogngranater til Israel.

NRK - 29 dec 23 kl. 22:09

USAs regjering har godkjent et nytt «nødvåpenslag» til Israel

For andre gang denne måneden omgår regjeringen i USA Kongressen for å få godkjent et «nødvåpenslag» til Israel. USAs utenriksminister Antony Blinken har informert Kongressen om at han har tatt en «nødavgjørelse» om et potensielt salg av ammunisjon til israelske stridsvogner uten å vente på godkjenning fra Kongressen. Blinken har fastslått at det foreligger en nødssituasjon som krever salg av ammunisjon til Israel.

NRK - 29 dec 23 kl. 22:09

USAs regjering har godkjent et nytt «nødvåpensalg» til Israel

For andre gang denne måneden omgår regjeringen i USA Kongressen for å få godkjent et «nødvåpensalg» til Israel. USAs utenriksminister Antony Blinken har informert Kongressen om at han har tatt en «nødavgjørelse» om et potensielt salg av ammunisjon til israelske stridsvogner uten å vente på godkjenning fra Kongressen. Blinken har fastslått at det foreligger en nødssituasjon som krever salg av ammunisjon til Israel.

NRK - 13 okt 23 kl. 02:42

Nytt kaos i Kongressen i USA

Republikaneren Steve Scalise – som var nominert til å bli leder i Representantenes hus – trekker seg som kandidat. Huset i den amerikanske Kongressen har stått uten leder siden Kevin McCarthy ble kastet. Republikanerne nominerte torsdag Scalise til å bli ny leder.

NRK - 08 jun 23 kl. 11:56

Frankrikets president: – Nasjonen er i sjokk

President i Frankrike Emmanuel Macron sier at nasjonen er i sjokk etter knivstikking i en lekepark i Annecy i de franske alpene. Trolig flere barn og en voksen er kritisk skadd og svever for øyeblikket mellom liv og død, opplyser Macron til AFP. – Nasjonen er i sjokk, sier han, og beskriver angrepet som «et angrep av absolutt feighet»..

Klartale - 14 sep 23 kl. 11:00

Er dette et romvesen?

Kongressen i Mexico møttes til en høring tirsdag. De skulle diskutere om det kan være liv på andre planeter. Under møtet fikk de også se noen levninger.

NRK - 21 sep 23 kl. 09:22

Zelenskyj vil be Kongressen godkjenne støttepakke

Torsdag skal Ukrainas president tale i Kongressen i USA. Det skjer samtidig som president Joe Biden prøver å få gjennom en støttepakke på 24 milliarder dollar, rundt 260 milliarder kroner, til Ukraina. Ukraina-støtten har skapt splittelse i amerikansk politikk, særlig innad i det republikanske partiet.

NRK - 21 sep 23 kl. 21:05

Zelenskyj ønsket å tale til hele Kongressen, men fikk nei

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ønsket å tale til hele Kongressen i USA. Men topprepublikaneren Kevin McCarthy sa nei, ifølge amerikanske medier. Både TV-stasjonen CNN og nettstedet Axios melder at McCarthy avviste forespørselen.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 7 timer siden

Siktet etter våpenfunn: - Ubehagelig

Politiet mener å ha kontroll på et mulig drapsvåpen etter at Bård André Spildrejorde (44) ble skutt og drept på ei hytte i Nord-Odal tidligere i år..

Dagbladet - 45 minutter siden

Kjøkkenet sto i full fyr

På sekunder ble livet snudd på hodet for familien på Nannestad..

Dagbladet - 1 time siden

TV-tårn kollapset etter angrep

Et TV-tårn i den ukrainske storbyen Kharkiv har knekt av etter meldinger om et russisk angrep mot tårnet..

Dagbladet - 1 time siden

Spår harde uker: - Vil intensivere

Russland har et mulighetsrom før amerikansk krigsmateriell når fronten. Det vil de trolig utnytte til det fulle, mener tankesmie..

Dagbladet - 2 timer siden

- Jeg vil tro den er sluttkjørt

Nå nærmer Arendal kommune seg eieren av den hensatte Volvoen i byen. Sporene går til Polen..

Dagbladet - 2 timer siden

Siktet for drap på naboen

En tidligere ustraffet mann (31) er siktet for å ha drept naboen sin, en mann i 40-åra. Politiet har gjort beslag av «gjenstander» som knyttes til handlingen..

Dagbladet - 4 timer siden

Høye smell over Gotland: - Var skarp innsats

Det svenske forsvaret bekrefter..

Dagbladet - 4 timer siden

Russiske «double tap»-angrep: - Brutalt

Det er ulovlig, men Russland skal ha brukt den utspekulerte metoden i både Syria og Ukraina. Nå skal angrepene mot ukrainske redningsarbeidere ha tiltatt..

Dagbladet - 6 timer siden

Navn på omkommet frigis

Lå i sjøen i over et år..

Dagbladet - 7 timer siden

PST er ferdig med Mikusjin-etterforskningen

PST er ferdig med etterforskningen av den spionsiktede gjesteforskeren Mikhail Valerijevitsj Mikusjin (45) fra Russland og har sendt forslag om tiltalebeslutning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com