Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 08:39

Dagbladet - 24 mai 21 kl. 22:52

Kaos etter TikTok-video

Rundt 150 mennesker ble arrestert etter at en bursdagsinvitasjon på TikTok ble spredt som ild i tørt gress på sosiale medier..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
TikTok

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaos, etter, TikTok-video
NRK - 13 juli 21 kl. 08:53

Ga kona piskeslag for Tiktok-bruk

En mann er dømt til 60 dagers fengsel for å ha pisket, slått og sparket kona si etter at hun brukte Tiktok. Da mannen i 40-årene ønsket svar på om kona hadde mannlige «venner» på Tiktok, utartet det til en krangel hvor kvinnen ble utsatt for slag, spark og sju piskeslag med ledningen til en mobillader, skriver Moss Avis. Hendelsen fant sted i Moss i februar.

NRK - 06 april 21 kl. 14:08

TikTok bøtelagt i Russland

I Russland har TikTok fått 250.000 kroner i bot. Unge russere brukte plattformen til å oppfordre til protester mot myndighetene og for Aleksej Navalnyj.

Klartale - 25 juni 21 kl. 16:15

Skjult reklame fra norske Tiktok-brukere

Forbrukerrådet sier Tiktok-brukere kan ha brukt skjult reklame. Det gjelder 24 av de meste kjente Tiktok-brukerne fra Norge..

VG - 04 juni 21 kl. 17:43

Raja om hets på TikTok: – Skrekkelig å lese

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja fikk vondt i magen etter å ha lest om Marius Natland (20) og Katarina Juni Moneta (22) som blir utsatt for grov hets på TikTok..

VG - 15 juni 21 kl. 10:44

Ropstad ut mot EM-sponsor TikTok etter Eriksens hjertestans

Barne- og likestillingsminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) reagerer kraftig på at barn ned i 13-årsalderen enkelt kan spore opp videobildene av fotballspilleren Christian Eriksens hjertestans på mobil-appen TikTok..

Dagbladet - 29 juni 21 kl. 16:33

TikTok-løve beslaglagt

Myndighetene i Kambodsja konfiskerte en løve som ble holdt ulovlig i et privat hjem, etter den ble observert i videoer på TikTok..

VG - 05 mars 21 kl. 01:54

Myanmar-organisasjon: Soldater truer demonstranter på TikTok

Nyhetsbyrået Reuter skriver at de har gjennomgått flere videoer der det som ser ut til å være bevæpnede soldater og politi truer demonstranter på TikTok..

VG - 05 mars 21 kl. 01:54

Myanmar-demonstranter trues på TikTok

Nyhetsbyrået Reuters har gjennomgått flere videoer der det som ser ut til å være bevæpnede soldater og politi kommer med drapstrusler mot demonstranter i Myanmar på TikTok..

VG - 16 mars 21 kl. 18:16

Ofret fotball-karriere for TikTok

Noah Beck (19) forteller fansen at han ofret muligheten til å bli en profesjonell fotballspiller da han ble en del av «Sway House» og satset på TikTok..

VG - 11 mai 21 kl. 18:27

TikTok-Bausjen: – Får nesten dårlig samvittighet

Politimann Per Gladmann Sørheim (40) måtte stenge TikTok-kontoen sin. Han er forbauset over tilbakemeldingene..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Skulle gå fra Florida til New York i «hamsterhjul» - skylte i land

En mann fra Florida som forsøkte å gå til New York over Atlanterhavet, fikk strandgjester til å klø seg i hodet da han plutselig skylte i land på østkysten..

Dagbladet - 4 timer siden

Yencenia (25) skal ha blitt forvirret - hoppet i døden

Colombianske Yencenia (25) døde i en tragisk strikkhoppulykke nordvest i landet søndag, etter at hun skal ha blitt forvirret av en beskjed fra en instruktør..

Dagbladet - 8 timer siden

- Vi har mistet fire år

På grunn av en feilvurdering gjort av myndighetene i Danmark, skulle det gå fire år før danske Zahra Rezai (31) omsider fikk sin afghanske ektemann, Hossain Ahmadi (32), hjem til Danmark..

Dagbladet - 9 timer siden

- Kraftig røykutvikling

Politi og brannvesen har kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 9 timer siden

Brann i kullanlegg: - Kraftig røykutvikling

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik mandag kveld. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 9 timer siden

Brann i kullanlegg ute av kontroll

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 11 timer siden

- Kan beholde meteoritten selv

Nå jobber forskerne på spreng for å finne restene av romsteinen. De ønsker hjelp fra publikum..

Dagbladet - 12 timer siden

Kina smalt døra i ansiktet

Mandag fikk Joe Bidens utsending døra i ansiktet i Kina, samtidig som hans forsvarsminister reiser til Kinas naboer for å samle støtte mot landet. Dansen rundt Kina er tøff, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 13 timer siden

Nå slår lynet ned!

Mandag og tirsdag er det sendt ut gult farevarsel for lyn og torden flere steder i landet. Uværet herjer alt i Østlandet, hvor det er stengt for togtrafikk mellom Sandefjord og Skien..

Dagbladet - 15 timer siden

Slik overvåkes de farlige meteoridene

NASA har oppdaget 2022 ulike steiner som går i bane rundt sola, og som potensielt kan skape katastrofe dersom de hadde truffet jorda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt