NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 20:33

NRK - 19 okt 21 kl. 20:10

Kanye West får godkjent navnebytte

En av verdens mest kjente rappere Kanye West (44) har fått innvilget sin søknad om å endre navnet sitt. Fra nå av heter han ikke Kanye West, men Ye. Navnet har blitt brukt som navn på både musikkalbum og Twitter-konto, men har ikke vært hans juridiske og offisielle navn tidligere. En av begrunnelsene til navnebytte er fordi han mener at «ye» er det mest brukte ordet i bibelen, og skal bety «deg»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kanye West, Ye, Twitter, West

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kanye, Westfår , godkjent, navnebytte
VG - 25 aug 21 kl. 13:19

Kanye West vil bytte navn

Kanye West har søkt om å bytte navn. Rapperens fulle navn er Kanye Omari West, men nå ønsker han bare å hete «Ye». Det er også er tittelen på albumet han ga ut i 2018..

VG - 05 nov 21 kl. 15:16

Kanye West: – Hun er fortsatt kona mi

Kanye West (44) likte ikke skilsmissespøken Kim Kardashian West (41) serverte på TV forrige måned..

Dagbladet - 06 sep 21 kl. 14:17

Stikk til Kanye West

Den kjente karakteren Peppa Gris kom fredag med et stikk mot Kanye West på Twitter. Så ble meldingen slettet..

VG - 19 okt 21 kl. 09:21

Kanye West har byttet navn

Kanye West (44) har fått rettens medhold i å hete YE – uten noe mellomnavn eller etternavn..

VG - 21 jul 21 kl. 17:03

Kanye West slipper nytt album

Kanye Wests (44) nye album får samme navn som hans avdøde mor..

VG - 31 aug 21 kl. 19:26

Kanye fikk nei til å flytte et helt hus – bygde kopi

Rapperen Kanye West søkte om å få flytte barndomshjemmet sitt til konsertarenaen. Da kommunen sa nei, bygde han en kopi i full størrelse..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 19:29

Liverpool snublet mot West Ham etter selvmål: – Historisk triumf

(West Ham United – Liverpool 3–2) West Ham sjokkåpnet mot Liverpool og tok ledelsen etter kun fire minutter..

VG - 07 nov 21 kl. 19:29

Liverpool snublet mot West Ham etter selvmål: – Historisk triumf

(West Ham United – Liverpool 3–2) West Ham sjokkåpnet mot Liverpool og tok ledelsen etter kun fire minutter. Gjestene kjempet i sluttminuttene, men klarte ikke å holde imot David Moyes’ menn. Dermed er London-klubben oppe på tredjeplass i Premier League..

VG - 07 nov 21 kl. 19:29

Liverpool snublet mot West Ham etter selvmål: – Nesten en historisk triumf

(West Ham United – Liverpool 3–2) Liverpool kjempet febrilsk sluttminuttene, men klarte ikke å komme tilbake mot David Moyes’ West Ham. Dermed er London-klubben oppe på tredjeplass i Premier League..

VG - 07 nov 21 kl. 19:29

Liverpool snublet mot West Ham etter selvmål: Klopp oppgitt

(West Ham United – Liverpool 3–2) Liverpool kjempet febrilsk sluttminuttene, men klarte ikke å komme tilbake mot David Moyes’ West Ham. Dermed er London-klubben oppe på tredjeplass i Premier League..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt