NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 21:39

NRK - 14 juni 21 kl. 16:49

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter. – Drapene var ingen ulykke. Dette var et terrorangrep, motivert av hat, sa han..
Les mer på NRK


Les mer om:
Canada, Reuters, Justin Trudeau

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kanadisk, mann, tiltales, for, terror
NRK - 12 mai 21 kl. 10:02

Tiltales etter flystyrt i 2009

Air France og Airbus bør tiltales for uaktsomt drap etter en styrt i Atlanterhavet i 2009, fastslår en fransk domstol, ifølge NTB. Fire norsk statsborgere døde i ulykken..

NRK - 19 mars 21 kl. 04:50

Kina innleder rettsak mot kanadier

Rettssaken mot en kanadisk mann som har tilbrakt over to år i varetekt i Kina, tiltalt for spionasje, er i gang. Michael Spavor er en av to kanadiere i kinesisk varetekt, angivelig som gjengjeldelse for Canadas pågripelse av Huawei-topp Meng Wanzhou..

NRK - 19 mars 21 kl. 07:32

Rettssak mot kanadier tok to timer

En kanadisk mann tiltalt for spionasje i Kina, fikk saken sin behandlet av en domstol i dag. Rettsmøtet i Dandong tok to timer, ifølge Reuters. Michael Spavor er én av to kanadiere som ble arrestert i KIna etter at Canada pågrep en leder i Huawei..

NRK - 07 juni 21 kl. 22:00

Fire muslimer drept i Canada

Fire personer fra en muslimsk familie ble drept i et lastebilangrep i London i Ontario søndag, ifølge kanadisk politi. En mann på 20 år er pågrepet etter påkjørselen. Mannen rettet angrepet mot dem fordi de var muslimer, ifølge politiet..

VG - 29 mars 21 kl. 22:09

Canada: Ekspertutvalg anbefaler at AstraZeneca ikke blir brukt på personer under 55 år

Etter en kort pause i bruken av AstraZeneca-vaksinen i Canada, anbefaler et kanadisk ekspertutvalg å fullstendig stanse bruken av vaksinen på alle under 55 år..

VG - 29 mars 21 kl. 22:09

Canada: Ekspertutvalg anbefaler at AstraZeneca ikke brukes på personer under 55 år

Etter en kort pause i bruken av AstraZeneca-vaksinen i Canada, anbefaler et kanadisk ekspertutvalg å fullstendig stanse bruken av vaksinen på alle under 55 år..

VG - 10 juni 21 kl. 03:46

Muslimsk familie påkjørt og drept: – Dette var et terrorangrep

Fire medlemmer av familien Afzaal ble påkjørt og drept søndag. Kanadisk politi mener angrepet var planlagt, og de vurderer å etterforske saken som et terrorangrep..

Aftenposten - 18 juni 21 kl. 10:19

Disse 28 feltene vil Equinor bygge ut: Kanadisk felt kan sette ny rekord

Equinor venter å produsere mindre olje og gass på sikt, men frem til 2030 skal selskapet likevel bygge ut nesten 30….

E24 - 18 juni 21 kl. 10:12

Disse 28 feltene vil Equinor bygge ut: Kanadisk felt kan sette ny rekord

Equinor venter å produsere mindre olje og gass på sikt, men frem til 2030 skal selskapet likevel bygge ut nesten 30 større og mindre olje- og gassfelt. 17 av dem ligger i Norge..

NRK - 09 april 21 kl. 20:00

Tiltales for hvitvasking

Portugals tidligere statsminister José Sócrates skal stilles for retten tiltalt for hvitvasking og dokumentforfalskning. Påtalemyndigheten har anklaget Socrates blant annet for å ha mottatt 34 millioner euro fra ulike firmaer som ville kjøpe seg innflytelse. Socrates, som var statsminister i Portugal fra 2005 til 2011, avviser anklagene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 1 time siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 1 time siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 2 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.

NRK - 2 timer siden

Store demonstrasjonar i Paris

Store politistyrkar er plassert ut i sentrum av Paris laurdag etter at tusenvis at demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronavaksinen. Fleire delar av byen er stengt av for publikum. Sjå demonstrasjonen direkte her..

NRK - 3 timer siden

Smittevernlege i Sogndal slår alarm

Av dei elleve som er smitta etter eit utbrot på nattklubben Meat Point i Sogndal sist helg, var det berre tre som ikkje var vaksinerte. Det har fått smittevernlege Jan Ove Tryti til å gå ut med ei åtvaring. – Smitteutbrotet i Sogndal gir oss grunn til å tru at vaksine gir dårleg vern mot smitte.

NRK - 3 timer siden

Mer regn i vente i Tyskland

Nye regnmengder skaper uro vest i Tyskland, bare dager etter at uvær førte til flommer som kostet minst 179 personer livet. Leder for nødetatene i regionen, Begona Hermann, sier at værmeldingene viser at enkelte områder kan få kraftige byger og storm, og mellom 30 og 40 liter regn per kvadratmeter. Innbyggerne har fått tilbud om evakuering i flere av områdene som allerede er hardt rammet av flom..

NRK - 3 timer siden

Både politi og brannvesen mistenkt

En politibil og brannmann i sivil-bil krasjet i Tysnes kommune i Vestland søndag på utrykning til samme ulykke. Spesialenheten for politisaker, som har etterforsket ulykken, opplyser lørdag at begge førerne har status som mistenkt i saken, skriver BT..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt