Klartale > Nyheter

Monday, 27 March, 20:58

Klartale - 29 jan 23 kl. 06:00

Kan vi flytte disse dyrene?

Tidligere har forskere vært skeptisk til å flytte dyr og planter. Nå har noen endret mening. Årsaken er at de tror vi er nødt til å flytte ulike arter for å redde dem fra klimaendringer.Flere dyr er truet med å bli utryddet. Det kan være flere årsaker til hvorfor.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Hawaii, Norge, Tristrams, Island, Eric VanderWerf, Sommerfugl, GrollAPHavet, FNs, VanderWerf, Biden, USAs, Schwartz, University, California, Watson, Queensland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan vi flytte, disse, dyrene
Klartale - 26 nov 22 kl. 06:45

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

NRK - 03 nov 22 kl. 13:33

Sunak vil flytte britenes Israel-ambassade til Jerusalem

Storbritannias forrige statsminister Liz Truss åpnet for å flytte landets ambassade i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem, men det avviser etterfølgeren. – Det foreligger ingen planer om å flytte den britiske ambassaden i Israel fra Tel Aviv, sier en talsmann for statsminister Rishi Sunak. Da USAs tidligere president Donald Trump kunngjorde at USA ville flytte sin ambassade til Jerusalem, som han omtalte som Israels udelelige hovedstad, førte det til sterke protester både blant palestinerne og internasjonalt.

NRK - 03 nov 22 kl. 13:33

Sunak vil ikke flytte britenes Israel-ambassade til Jerusalem

Storbritannias forrige statsminister Liz Truss åpnet for å flytte landets ambassade i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem, men det avviser etterfølgeren. – Det foreligger ingen planer om å flytte den britiske ambassaden i Israel fra Tel Aviv, sier en talsmann for statsminister Rishi Sunak. Da USAs tidligere president Donald Trump kunngjorde at USA ville flytte sin ambassade til Jerusalem, som han omtalte som Israels udelelige hovedstad, førte det til sterke protester både blant palestinerne og internasjonalt.

Klartale - 10 jan 23 kl. 14:23

Over 200 griser funnet døde på gård

Politiet har funnet 200 døde griser på en gård i Trøndelag. Det var Mattilsynet som varslet politiet. Det ble også funnet 76 levende dyr.

NRK - 20 jan 23 kl. 15:50

Nederland varsler forbud mot enkelte hunde- og katteraser

Regjeringen i Nederland planlegger å innføre forbud mot å eie hunder og katter som avles fram med helseproblemer, som flatnesede hunder med pusteproblemer. Regjeringen planlegger også forbud mot å bruke slike dyr i reklameøyemed. – Vi gjør livet miserabelt for disse uskyldige dyrene kun fordi vi liker dem og synes de er søte, sier landets landbruksminister Piut Adema.

Klartale - 19 dec 22 kl. 07:00

Må strømavtaler være så vanskelige å forstå?

Hvor mange av disse ordene kan du forklare. Prøv.Nettleie.

Klartale - 16 okt 22 kl. 06:00

Hva kan Xi love i årene som kommer?

Alt tyder på at Xi Jinping blir valgt til leder for Kinas kommunistparti for tredje gang. Etter ti år som leder for både parti og Kina kan han trolig gjøre seg klar for fem nye år ved makten.Og Xi har mye å skryte av når partiet samler seg.

Klartale - 11 okt 22 kl. 07:00

Dyrefôr kan bli mat til mennesker

Rundt en tredel av all kornproduksjon i verden går til å mate dyr. Dyrene igjen blir til mat for mennesker. Forskere vil at mer at det som går til dyrefôr går til mennesker i stedet.

NRK - 16 okt 22 kl. 15:51

Staten har brukt 27 millioner kroner på kjæledyr fra Ukraina

1.270 kjæledyr har blitt med ukrainske flyktninger til Norge hittil i år. Mattilsynet har brukt 27 millioner kroner på behandling og tiltak rundt dette.

NRK - 02 dec 22 kl. 17:24

To dømt etter dyretragedien på Osterøy

To menn, en far og en sønn, er dømt til fengsel etter dyretragedien på Osterøy. Dommen i Hordaland tingrett ble avsagt fredag. Den ene mannen må sone i ett år og ni måneder og den andre i 120 dager.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 4 timer siden

Tips til en skrekkelig påske

Her får du ti gode tips til skumle bøker du kan lese i påsken. «Den lille fremmede» av Sarah WatersSpøkelser hører til i store, britiske herskapshus. Sarah Waters tar oss med til et slikt miljø.

Klartale - 6 timer siden

Sparer vi oss til dårlig helse?

Nordmenn spiste mindre frukt i 2022. Det viser tall fra Opplysnings-kontoret for frukt og grønt (OFG). De mener det kan være flere grunner til det.

Klartale - 6 timer siden

Demonstrerer i gatene på grunn av høye priser

Folk i Kenya protesterte forrige uke. Det ble voldelige mellom demonstrantene og politiet. En student døde.

Klartale - 8 timer siden

Nå skal de diskutere lønn

Lands-organisasjonen (LO) skal diskutere lønn. De diskuterer for arbeidere i 25 forskjellige fagforbund. De møter Næringslivets Hoved-organisasjon (NHO).

Klartale - 8 timer siden

Russisk mann har spionert i Polen

Påtale-myndighetene i Gdansk i Polen har pågrepet enda en russisk mann. Han er mistenkt for spionasje. Ni russere ble nylig siktet for det samme.

Klartale - 12 timer siden

Erna fortsetter som Høyre-leder

62 år gamle Erna Solberg er leder i Høyre. Hun fortsetter med det i to år til. I helga valgte partiet henne igjen.

Klartale - 12 timer siden

Kalvå kan smile hele veien til banken

Anne Kjersti Kalvå driver med langrenn. Denne sesongen har hun vært veldig god. Hun har vunnet flere løp.

Klartale - 12 timer siden

Kjøtt som kan inneholde salmonella har blitt solgt

Kjøtt som kan ha inneholdt salmonella har blitt solgt flere steder. Produktene har blitt solgt over tid.– Det dreier seg om rundt 70 tonn, sier Ingeborg Sveinsdottir til avisa Nationen.

Klartale - 13 timer siden

Demonstrerer mot ny lov

Israels forsvarsminister Yoav Gallant måtte slutte. Det bestemte statsminister Benjamin Netanyahu. Årsaken var at Gallant var kritisk til en lov Netanyahu ville lage.

Klartale - 14 timer siden

Uganda vil ha ny lov mot homofili

For folk fra Uganda har det vært ulovlig å være homofil. Slik at det vært siden kolonitiden. Nå har nasjonal-forsamling lagt fram et nytt forslag, som vil gjøre det enda vanskeligere å være homofil.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com