NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 11:46

NRK - 20 jul 21 kl. 08:16

Kan vere ti gongar så mange døde

Det har truleg vore ti gongar fleire koronadødsfall i India enn det som er registrert, ifølge ein ny studie. Det er registrert 414.000 koronadødsfall i India, men rapporten anslår at det var vore mellom 3 og 4,7 millionar koronadødsfall i landet mellom januar 2020 og juni 2021. Forskarane bak rapporten har mellom anna vurdert blodtestar som viser utbreiing av smitte og samanlikna det med dødsratar globalt..
Les mer på NRK


Les mer om:
India

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan vereti , gongar, mange, døde
NRK - 28 apr 21 kl. 09:16

Australias OL-utøvere vaksineres

Omkring 2000 vaksiner blir delt ut til Australias utøvere og støtteapparat som skal til OL i Tokyo. Landets helseminister tenker på utøvernes trygghet. Tirsdag kunngjorde australske myndigheter at utøvere og støtteapparat vil få vaksine i forkant av lekene som er planlagt å starte 23.

NRK - 24 aug 21 kl. 09:50

Kvinnelige idrettsutøvere evakuert

Australia har evakuert mer enn 50 kvinnelige idrettsutøvere og deres familier fra Afghanistan. Det melder australske ABC tirsdag. Blant de evakuerte er flere kvinnelige parautøvere.

NRK - 15 apr 21 kl. 19:01

Ukraina vaksinerer OL-utøvere

Ukraina satte i gang med vaksineringen av 30 utøvere som skal representere landet i OL i Tokyo i juli med den kinesiske koronavaksinen CoronaVac. Torsdag fikk de første utøverne det første av to stikk, 99 dager før lekene i Tokyo starter. Ukrainas helsedepartement har opplyst at det har fått 1500 vaksiner til sine idrettsutøvere som vil bli vaksinert på frivillig basis.

NRK - 14 maj 21 kl. 14:30

Ville bort frå kongehuset lenge

Prins Harry seier at å vere medlem av kongehuset var som å vere i filmen «The Truman Show» eller bu i ein dyrehage. Han føler seg fri i California. I podkasten Armchair Expert torsdag sa prinsen at han fleire gonger i 20-åra vurderte å kutte ut kongehuset.

NRK - 28 apr 21 kl. 19:14

Filippinsk journalist får pris

Journalisten Maria Ressa er tildelt Unescos pris for pressefridom. Nettavisa hennar har blant anna skrive kritisk om politikken til Filippinanes president Rodrigo Duterte. Ressa har vore arrestert fleire gongar på grunn av ting ho har skrive..

NRK - 20 maj 21 kl. 14:49

Varslar pressekonferanse fredag

Regjeringa varslar pressekonferanse om smittesituasjonen og vurderingane av tempo for gjenopninga fredag klokka 11.30. Helseminister Bent Høie (H) har fleire gongar sagt at planen er å opne meir av det norske samfunnet i «andre halvdelen av mai».

NRK - 23 maj 21 kl. 12:28

Koronavaksinering i eit par år til

Mutasjonar gjer at vi truleg må vaksinere oss fleire gongar dei neste åra, trur vaksineforskar Gunnveig Grødeland ved UiO. – Om eit par år vil befolkninga i Noreg ha ein grunnleggande immunitet som gjer at viruset blir mindre farleg, seier ho til Aftenposten. Etter kvart trur ho vi vil få ei vaksine for dei som er i risikogruppa, slik vi har med influensa i dag..

NRK - 26 maj 21 kl. 07:46

Tre døde i skipskollisjon

Tre fiskarar døydde og to blei redda då ein japansk fiskebåt krasja med eit russisk frakteskip utanfor Hokkaido i Japan. Japan og Russland er i ei suverenitetskonflikt over fire øyer som er administrert av Moskva. Konflikten har gjort at dei ikkje har signert ein formell fredsavtale etter andre verdskrig.

E24 - 01 jun 21 kl. 06:52

Milliardprosjekt skal gjera Barents-gass til ein del av klimaløysinga

Prosjektet Barents Blue skal bruka 100 millionar kroner i 2021. Den endelege prislappen kan bli hundre gongar større..

NRK - 04 jun 21 kl. 08:01

Danmark: Statsministeren vaksinert

Statsministeren i Danmark, Mette Frederiksen, har fått fyrste dose med koronavaksine. Ho blei vaksinert i Øksnehallen i København fredag morgon. Etter å ha fått det fyrste stikket, rakk ho armane jublande i været.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 30 minutter siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 1 time siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 1 time siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 1 time siden

Kvinne døde etter drapsforsøk

En 20 år gammel kvinne døde fredag etter at hun ble utsatt for massiv vold forrige søndag. Det var forrige søndag politiet rykket ut til en leilighet på Nyborg i Åsane i Bergen, og pågrep en mann for drapsforsøk på kvinnen..Hun ble svært alvorlig skadet, og sendt til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse.

NRK - 1 time siden

Erstatning etter bivirkninger

Norsk pasientskadeerstatning har fått 141 søknader om erstatning for bivirkninger etter koronavaksine. De fleste søknadene kommer fra helsearbeidere som har fått AstraZeneca-vaksine. Hodepine, blodpropp, smerter og utmattelse topper statistikken over bivirkninger.

NRK - 2 timer siden

20 nye smittetilfeller i Tromsø

Det siste døgnet har 20 personer testet positivt for covid-19 i Tromsø. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Lørdag er til sammen 203 personer isolert på grunn av korona i byen og én person er innlagt på Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 2 timer siden

Reglene for etterlønn strammes inn

Framover skal Stortinget føre strengere kontroll ved utbetaling av etterlønn. De siste 50 årene har ordningen i stor grad vært tillitsbasert. – Ordningen har vært tillitsbasert på den måten at det er søkerne som har plikt til å gi opplysninger om annen inntekt, og levere de dokumenter som er nødvendige for at vi skal kunne vurdere om vedkommende har rett til ytelsen, sier stortingsdirektør Marianne Andreassen til Dagens Næringsliv.

NRK - 2 timer siden

Færre Birgitte-tips

Tipsmengden i Birgitte Tengs-saka er i ferd med å tørke ut. Dei siste dagane er det berre få nye tips som har kome inn, opplyser politiet. Denne veka har politiet avhøyrt fleire vitne, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt