NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 20:01

NRK - I førrgår: 15:12

Kan ta måneder å løse flyplasskaos i Amsterdam

Sjef for flyalliansen Star Alliance, Ben Smith, sier det kan ta mange måneder for å få på plass nytt sikkerhetspersonell på Schiphol-flyplassen i Amsterdam. Schiphol flyplass, som er et knutepunkt for flyreiser i Europa, har den siste tiden vært rammet av ekstreme køer og flykaos på grunn av akutt mangel på ansatte. De siste ukene har utallige fly fra Nederlands største flyplass blitt kansellert, og bilder fra skrekkøer i sikkerhetskontrollen har fart verden over. Hovedutfordringen har vært mangel på bemanning til å håndtere bagasjer og passasjerer, ettersom mange mistet jobben da pandemien inntraff. Nederland har krav til sikkerhetsklarering for å jobbe i sikkerhetskontrollen, noe som forsinker ansettelsesprosessen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Star Alliance, Smith, Schiphol, Amsterdam, Europa, Nederlands, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ta månederå , løse, flyplasskaosi , Amsterdam
VG - 28 maj 22 kl. 13:23

Flyplasskaos i Europa etter corona-oppsigelser – Oslo får skryt

Flere storflyplasser i Europa sliter med lange køer på grunn av personellmangel etter corona-krisen. Oslo lufthavn får skryt av svensk flyekspert..

Aftenposten - 05 jun 22 kl. 20:38

Rasende britiske turister klager over forskjellsbehandling – får ikke bruke EU-køen etter at de meldte seg ut av EU

Mens mange reisende fortviler over flyplasskaos for tiden, har britiske statsborgere fått et ekstra problem før takeoff….

NRK - 17 jun 22 kl. 07:33

Avinor fryktar ikkje flyplasskaos i Noreg

Det har vore kaos ved fleire flyplassar i Europa, der to av tre flyplassar ventar meir forseinkingar enn vanleg, skriv VG. Men Avinor er ikkje uroa for at dette skal spreie seg til norske flyplassar. Dei har auka bemanninga der det er behov.

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 08:00

Venter 90.000 passasjerer på Gardermoen i dag, men frykter ikke flyplasskaos i Norge

Avinor er ikke bekymret for ferieutfarten fra norske flyplasser, men det er ventet travle dager når nordmenn skal ut….

VG - 21 jun 22 kl. 00:15

Les dagens VG her!

Skal du ut og reise i sommer bør du være forberedt på at ikke alt vil gå på skinner. For streik, flyplasskaos og en haug reise-rustne nordmenn kan bli krevende cocktail. Les saken i dagens VG..

NRK - 05 apr 22 kl. 20:17

Seks gutter kjent skyldig i gjengvoldtekt – dømt til fengsel

Seks gutter som på gjerningstidspunktet var 15 og 16 år gamle, er av Borgarting lagmannsrett funnet skyldig i grov voldtekt eller medvirkning til dette, skriver NTB. To av guttene medvirket til voldtekten ved å ta med seg fornærmede til et skur i et skogholt, hvor de overlot henne forsvarsløs til resten av vennegjengen. Tre av guttene brukte vold og trusler for å skaffe seg seksuell omgang med jenta, som da var 15 år.

Aftenposten - 16 apr 22 kl. 19:30

Amsterdam vil bli kvitt hasjturistene

Politiet og de folkevalgte i Amsterdam ønsker slutt på narkoturismen. Derfor vil de nekte utlendinger adgang til….

NRK - 13 jun 22 kl. 18:25

Rolling Stones avlyser i Amsterdam

Mick Jagger har testa positivt for covid-19. Rolling Stones avlyser difor konserten dei skulle ha hatt i Amsterdam måndag kveld. Gruppa er på turne i Europa denne sommaren for å feire at dei har halde saman i 60 år.

NRK - 13 jun 22 kl. 18:25

The Rolling Stones utset konsert i Amsterdam

Mick Jagger har testa positivt for covid-19. The Rolling Stones utset difor konserten dei skulle ha hatt i Amsterdam måndag kveld. – The Rolling Stones seier seg leie for at vi må avlyse kveldens konsert, men vi må tenke på tryggleiken til publikum, musikarar og turneapparatet, skriv dei i ei melding.

NRK - 02 apr 22 kl. 18:23

FN: Våpenhvilen i Jemen er iverksatt

En to måneder lang våpenhvile i Jemen er i gang, opplyser FNs spesialutsending Hans Grundberg lørdag. – Den to måneder lange våpenhvilen startet kl. 16 GMT (kl.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com