NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 13:20

NRK - 25 sep 21 kl. 10:36

Kan ta årevis å bygge hele nye SUS

I verste fall står hele det nye sykehuset i Stavanger ferdig først i 2040, skriver Stavanger Aftenblad. Det er en utfordring å finansiere hele sykehuset. Første byggetrinn er godt i gang, og skal etter planen stå ferdig høsten 2024. For å begynne på byggetrinn 2 trenger sykehuset derimot høyere inntekter de neste åra. Sykehuset finansieres 70 prosent gjennom lån fra staten, resten er midler fra egen drift..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Stavanger Aftenblad, SUS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ta åreviså , bygge, hele, nye, SUS
NRK - 11 sep 21 kl. 11:52

Vil bygge hus av plast

Gründeren Frank Cato fra Vardø har utviklet en teknologi som bruker plastavfall til å bygge lavkostboliger. Nå samarbeider bedriften hans med FN om å bygge hus i Kenya..

NRK - 11 aug 21 kl. 21:52

Godkjenner 863 nye bosettinger

Israels statsminister Naftali Bennett har gitt sin godkjenning til planer om å bygge 863 nye bosettinger på Vestbredden i Palestina. Det skriver avisen Haaretz. Bosettingene ligger i det såkalte C-området, der palestinas selvstyremynighet i utgangspunktet utøver all regjeringsmakt utenom for militære spørsmål.

NRK - 25 aug 21 kl. 18:42

Vil bygge Afrikas 2. største bygg

Øygruppen Zanzibar i Tanzania har lansert sine planer om å bygge Afrikas andre høyeste byggning, en skyskraper på hele 70 etasjer. Prislappen er på 1,3 milliarder dollar for Zanzibar Domino Commercial Tower, designet av det emiratisk/amerikanske ariktekturfirmaet xCassia. Det ferdige prosjektet skal romme 560 leiligheter, luksushotell, en golfbane og et bryllupskappell.

Klartale - 13 okt 21 kl. 10:21

Her blir det dyrt å stupe

– Det er ikke gøy at det ble sånn, men vi må følge boka, sier Ragnar Evensen til Fædrelandsvennen. Han er direktør for byutvikling i Kristiansand kommune.Han snakker om hva det vil koste å lage det nye stupetårnet i Bertesbukta i Kristiansand.

NRK - 15 aug 21 kl. 13:01

Minst 58 døde i flom i Tyrkia

Antallet omkomne i flomkatastrofen i Tyrkia har steget til 58, ifølge regjeringen i landet. Mange andre er savnet. Det var innenriksminister Suleyman Soylu som presenterte det nye tallet under et besøk i provinsen Kastamonu lørdag kveld.

Aftenposten - 19 timer siden

Israel vil bygge 1.300 nye bosetterboliger på okkupert palestinsk land

Israel gir grønt lys til planer om å bygge over 1.300 nye boliger i bosetningene på den okkuperte palestinske….

VG - 02 aug 21 kl. 21:26

Showdown for evigheten

TOKYO (VG) Det hele er over på langt mindre enn et minutt, men showdown i Tokyo kan bli en snakkis i årevis..

NRK - 06 sep 21 kl. 21:17

Ropstad vil ikke betale tilbake

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier han ikke vil betale tilbake noe av den økonomiske fordelen han har hatt som følge av at han i årevis var folkeregistrert hos foreldrene i Agder mens han og familien bodde i Oslo. – Jeg har ikke brutt noe regelverk, sier Ropstad til NRK. Ettersom Ropstad var folkeregistrert i Agder, fikk han tildelt pendlerbolig i Oslo.

E24 - 09 sep 21 kl. 14:42

Veidekke skal bygge regjeringskjeller til to milliarder

Veidekke har fått oppdraget til å bygge en to etasjes kjeller under det nye regjeringskvartalet til 2,1 milliarder kroner..

NRK - 15 okt 21 kl. 21:07

Trekker fagbok om religion

Cappelen Damm Akademisk trekker hele opplaget av en fagbok om religion etter kritikk om det står gjengitt om jødedommen i bok, melder NTB. – Vi kaller det en utilsiktet glipp, og trekker nå opplaget og vil foreta endringer i boka, sier forlagssjef Birgit Skaldehaug i Cappelen Damm Akademisk til Vårt Land. I den nye fagboka «Religioner og hverdagspluralisme i barnehage» er det gjengitt bare seks setninger om jødedommen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

125 koronasmittede på sykehus

Mandag var 125 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på fire pasienter fra fredag. 14 av pasientene får respiratorbehandling, og 28 ligger på intensivavdeling.

NRK - 45 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Sudan

Sudans øverste general, Abdel Fattah al-Burhan, har oppløst overgangsregjeringen og erklært unntakstilstand i Sudan. Uttalelsen kom i en TV-sendt tale mandag ettermiddag, timer etter at militæret pågrep landets statsminister og satte ham i husarrest. Generalen sier han snart vil etablere en «kompetent» regjering..

NRK - 1 time siden

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK.

NRK - 1 time siden

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..

NRK - 1 time siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 1 time siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 1 time siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 2 timer siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 2 timer siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt