NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 13:19

NRK - 15 jul 21 kl. 16:14

Kan ha blitt tvangsvaksinert

Statsforvalteren i Trøndelag har mottatt opp til 20 vedtak på tvangsvaksinasjon mot koronaviruset, skriver Adresseavisen. Pasientene det gjelder er ikke i stand til å gi samtykke. – Vi har opphevet opp mot halvparten av vedtakene vi har fått inn, men det er nok tilfeller av at vaksine har blitt satt på pasienter og brukere som motsetter seg dette uten at det er fattet vedtak i det hele tatt, sier rådgiver Maja Dyrkorn Granbo til avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Adresseavisen, Maja Dyrkorn Granbo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ha blitt, tvangsvaksinert
Klartale - 07 okt 21 kl. 06:30

Frykter at enda flere vil mangle rent vann i 2050

– Vi må våkne opp. Det er en vannkrise som truer oss, sier Petteri Taalas. Han er sjef for Verdens meterologiske organisasjon (WMO).

NRK - 10 jun 21 kl. 18:57

Spillgiganten EA har blitt hacket

Electronic Arts (EA), som står bak store spill som FIFA, The Sims og Battlefield har blitt hacket, melder VICE. Selskapet bekrefter overfor nettstedet at de har blitt frastjålet store mengder data og koder som brukes til å programmere spill. Gjerningspersonene skal ha lagt ut flere meldinger på krypterte forum for hackere, der man skryter av at informasjonen gir full tilgang til «alle EAs tjenester».

Klartale - 11 okt 21 kl. 11:12

Korona påvirket disse gruppene mest

Noen grupper har blitt mer påvirket av pandemien enn andre. Det sier Folkehelseinstituttet (FHI). De presenterte sin oppsummering av pandemien på mandag.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:38

Over 80 opprørere skal være drept

Den Saudi-ledede koalisjonen som kjemper i Jemen, hevder at over 80 houthi-opprørere er blitt drept i flyangrep nær den strategisk viktige byen Maarib. For andre uke på rad har det vært spesielt intense flyangrep fra koalisjonens side. Den iranskstøttede houthi-bevegelsen kommenterer sjelden egne tap, og tallet på dødsofre kan ikke bekreftes av uavhengige kilder, melder AFP.

NRK - 30 okt 21 kl. 12:31

8500 utenlanske krigere utvist

Mer enn 8500 utenlandske krigere er blitt utvist fra Tyrkia siden den syriske borgerkrigen begynte for ti år siden, ifølge landets innenriksdepartement. Terrormistenkte fra 102 ulike land er blitt utvist, deriblant 1075 fra EU-land. I løpet av de første ti månedene i år er 61 mistenkte fra åtte EU-land blitt utvist.

NRK - 07 maj 21 kl. 18:34

Islamister herjer i Burkina Faso

Mer enn 17.500 mennesker er blitt fordrevet fra sine hjem på grunn av voldshandlingene i Burkina Faso de siste ti dagene, opplyser FN. Minst 45 personer er blitt drept i volden som har blusset opp i Burkina Faso den siste tiden.

VG - 11 maj 21 kl. 15:47

Marielle (13): – Vi jenter har blitt vande med å få skjellsord slengde etter oss

Dei fleste jenter føler seg usikre på seg sjølve fordi dei har blitt slengde stygge kommentarar etter og blitt trampa verbalt på. Men, eg skal få lov til å gå med magetopp utan å bli kalla «jævla hore»..

NRK - 27 maj 21 kl. 03:40

Eric Carle er død

Eric Carle, kjent for barneboken «Den lille larven Aldrimett», er død, 91 år gammel. Carle døde søndag etter nyresvikt, opplyste hans sønn Rolf til New York Times. I 1969 ga han ut barneboken som gjorde han verdenskjent.

NRK - 19 jun 21 kl. 23:49

Etterforsker hærverk på Pride-flagg

Politiets hatkrimgruppe har satt i gang etterforskning etter at flere Pride-flagg i Oslo er blitt stjålet eller ødelagt. Pride-flagg som er blitt heist ved skoler og andre bygninger i hovedstaden, er blitt stjålet, tent på eller ødelagt på annet vis. Oslo politidistrikt har fått fem anmeldelser på skadeverk og tyveri av Pride-flagg, sier politioverbetjent Monica Lillebakken, fagleder i hatkrimgruppa, til Nordstrands Blad..

NRK - 30 jul 21 kl. 15:26

Vil foreløpig avvente pålegg

Kommunene Ørsta og Volda vil foreløpig ikke komme med pålegg om innstramminger etter smitteutbruddet i kommunen. Det sier ordføreren i Ørsta Stein Aam etter et møte i ettermiddag. De siste dagene er over 80 personer blitt koronasmittet i de to kommunene og flere smittetilfeller er blitt sporet tilbake til ett av utestedene som nå er blitt politianmeldt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt