NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 07:05

NRK - 24 jan. 21 kl. 15:45

Kan bli varetektsfengslet i morgen

Mannen som er siktet på drapsforsøk på en kvinne og en mann i 80-åra i Sør-Varanger, blir framstilt for varetektsfengsling i Øst-Finnmark tingrett i morgen. Den eldre mannen ble livstruende skadd, mens kvinnen ble lettere skadd i går kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sør-Varanger, finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan bli varetektsfengsleti , morgen
NRK - 15 minutter siden

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 05 mai 21 kl. 15:44

Kan bli varetektsfengslet i morgen

Mannen som er siktet for drapet på Bård Lanes i Tønsberg 20. april blir framstilt for varetektsfengsling i morgen, sier politiet. De skal forsøke å avhøre ham i dag.

NRK - 16 jan. 21 kl. 12:42

18-åring i Oslo varetektsfengslet

En 18 år gammel mann som er siktet for drapsforsøk på en mann i 30-årene i Oslo i romjulen, er varetektsfengslet i to uker, skriver NTB. Mannen ble pågrepet torsdag og framstilt for fengsling i Oslo tingrett lørdag. Han erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 07 feb. 21 kl. 16:51

Varetektsfengslet etter falsk test

En 26 år gammel kvinne ble lørdag varetektsfengslet etter at hun viste fram en falsk koronatest under en av politiets utlendingskontroller. Kvinnen innrømmet den falske testen, men nektet straffskyld etter siktelsen om brudd på smittevernloven..

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:56

Politiker varetektsfengslet

Lokalpolitikeren fra Høyre som i går ble pågrepet, siktet for grov økonomisk utroskap, er varetektsfengslet i én uke..

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:56

Varetektsfengslet i én uke

Lokalpolitikeren som i går ble pågrepet, siktet for grov økonomisk utroskap, er varetektsfengslet i én uke. Han etterforskes for straffbare forhold under konkursbehandlingen av et hotellkonsern. Alf Ulven er leder for Aremark Høyre i Østfold..

NRK - 23 feb. 21 kl. 19:45

«El Chapos» kone varetektsfengslet

Kona til Mexicos fryktede narkobaron, Joaquin «El Chapo» Guzman, bli varetektsfengslet inntil videre. I går ble hun arrestert i delstaten Virginia mistenkt for narkotikahandel og for å ha hjulpet ektemannen med fluktplan..

NRK - 04 mars 21 kl. 16:26

Angriper begjært varetektsfengslet

22-åringen som angrep sju personer i Vetlanda i Sverige onsdag er begjært varetektsfengslet for drapsforsøk på ofrene. Ingen av de sju er lenger i livsfare, og det er trolig ingen koblinger mellom gjerningsmannen og ofrene, ifølge svensk politi..

NRK - 11 mars 21 kl. 14:14

Varetektsfengslet etter gullsmedran

Den litauiske mannen som er siktet for gullsmedranet i Trysil i 2016, er varetektsfengslet for fire uker. Han har vært etterlyst internasjonalt, og ble pågrepet av litauisk politi i februar. Under ranet ble en kvinnelig ansatt utsatt for grov vold..

NRK - 12 april 21 kl. 15:56

Varetektsfengslet i fire uke

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter skytingen på Brennåsen i Kristiansand er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. To av ukene er i full isolasjon. Den siktede har samtykket til fengsling, men erkjenner ikke straffskyld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 1 time siden

Verft stengt grunna smitte

Skipsverftet Vard Langsten i Tomrefjorden i Vestnes kommune vil halde stengt til dei har fått svar på fleire koronaprøver. Seks tilsette testa positivt i går. Totalt 24 personar er no stadfesta smitta ved verftet..

NRK - 1 time siden

Koronasmitten sprer seg

Sist døgn er det påvist 80 nye smittetilfeller i Telemark. De er fleste er påvist i Skien, som har fått påvist 48 nye smittetilfeller. Porsgrunn har 24 nye, Notodden fem, Bamble to og Drangedal én.

NRK - 1 time siden

Påbyr hjemmekontor

Tønsberg kommune påbyr hjemmekontor for alle som kan ha det, for å dempe aktiviteten Det vedtok formannskapet i går. Stigende lokal smitte, stort smittetrykk i kommuner rundt og villsmitte gjør at lokale smittetiltak forlenges fram til 26. mai..

NRK - 30 minutter siden

Strålingen øker i Tsjernobyl

Strålingen etter atomkatastrofen i Tsjernobyl har blitt sterkere i det siste, viser målinger. Forskere mener noe er i ferd med å skje i de nedgravde restene..

NRK - 30 minutter siden

Revidert nasjonalbudsjett

I dag kommer nasjonal budsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 1 time siden

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 1 time siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt