NRK > Nyheter

Wednesday, 07 December, 18:44

NRK - 25 maj 22 kl. 12:03

Kan bli pilotstreik førstkommende tirsdag

Norsk Flygerforbund og flygerne i fraktflyselskapet West Air varsler streik fra midnatt, natt til tirsdag 31. mai, dersom det ikke oppnås enighet i mekling, heter det i en pressemelding fra Norsk Flygerforbund. En streik vil ramme transport av post og frakt i hele landet og på Svalbard. Etter brudd i forhandlingene møtes Norsk Flygerforbund og flygerne i West Air Norway Flygerforening og West Air og NHO Luftfart fredag til mekling hos Riksmekleren. Oppnås det ikke enighet i meklingen settes flyene på bakken fra midnatt natt til tirsdag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Flygerforbund, West Air, Norsk Flygerforbund, Svalbard, West Air Norway Flygerforening, NHO Luftfart, Riksmekleren

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan bli pilotstreik, førstkommende, tirsdag
E24 - 23 jun 22 kl. 20:19

SAS varsler lockout i Sverige om det blir pilotstreik

Konflikten mellom SAS og SAS-poilotene tilspisser seg. I Sverige varsler SAS at de vil svare en pilotstreik med lockout..

Aftenposten - 23 jun 22 kl. 20:19

SAS varsler lockout i Sverige om det blir pilotstreik, skriver NRK

Konflikten mellom SAS og SAS-poilotene tilspisser seg. I Sverige varsler SAS at de vil svare en pilotstreik med lockout..

E24 - 04 jul 22 kl. 11:10

Pilotstreik kan ramme SAS-trafikken: – Må bare vente og vente og vente

På Gardermoen venter en mor og datter på svar om det blir pilotstreik i SAS, etter at partene har utsatt forhandlingsfristen flere ganger. En streik kan føre til at hundrevis av flyavganger blir innstilt..

Aftenposten - 04 jul 22 kl. 11:10

Pilotstreik kan ramme SAS-trafikken: – Må bare vente og vente og vente

På Gardermoen venter en mor og datter på svar om det blir pilotstreik i SAS, etter at partene har utsatt….

NRK - 05 jul 22 kl. 09:32

SAS faller på børsen

Flyselskapet SAS faller 8,75 prosent på børsen ved åpningstider tirsdag etter nyhetene om pilotstreik og at selskapet søker konkursbeskyttelse i USA. Det kriserammede selskapet er notert på børsen i Stockholm, der børsen ellers har åpnet positivt tirsdag med en oppgang på 0,88 prosent. På den annen side stiger SAS-konkurrenten Norwegian kraftig med 4,30 prosent ved åpningstider på Oslo Børs.

NRK - 16 okt 22 kl. 18:08

Pilotstreik i Eurowings fører til hundrevis av kanselleringer

Det tyske lavprisflyselskapet Eurowings innstiller hundrevis av flyavganger på grunn av flygerstreik mandag til onsdag. Pilotforeningen varslet streiken etter forhandlinger med selskapets ledelse om bedre arbeidsbetingelser, som reduksjon i antallet flytimer. Mandag blir 230 av 400 flyavganger kansellert.

E24 - 10 jun 22 kl. 13:29

Full togstans på Østlandet i to timer på tirsdag

En politisk streik på vil stanse all togtrafikk mellom klokken 11 og 13 førstkommende tirsdag. Det vil ikke bli satt opp alternativ transport, understreker Vy..

NRK - 13 okt 22 kl. 11:46

Stortinget sa nei til Tretten bru-forslag

Fremskrittspartiet fikk ikke flertall i Stortinget i dag da de fremmet et forslag om å sørge for rask etablering av en midlertidig bru på Tretten. Forslaget ble fremmet av Carl I. Hagen, som foreslo at saken skulle behandles med det samme eller senest førstkommende tirsdag.

VG - 18 jun 22 kl. 11:46

Står ferien i fare? Du har tre valg

Streik for flyteknikere og fare for pilotstreik kan ødelegge ferieturen for mange nordmenn. Dersom flyet ditt blir kansellert, har du krav på tre ting, ifølge Forbrukerrådet..

E24 - 18 jun 22 kl. 12:20

Står ferien i fare? Du har tre valg

Streik for flyteknikere og fare for pilotstreik kan ødelegge ferieturen for mange nordmenn. Dersom flyet ditt blir kansellert, har du krav på tre ting, ifølge Forbrukerrådet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Guterres: – Kan ikkje be borna våre rydde opp

– Krigen vi fører mot naturen er ein krig mot oss sjølve. Vi treng regjeringar som lagar ambisiøse nasjonale handlingsplanar som vernar og bevarer naturen sine gåver. Vi treng bedrifter og investorar som set naturvern først i forretningsplanane sine, og investerer i berekraftige løysingar.

NRK - 15 minutter siden

Thoner hadde Amedia som kunde

Aviskonsernet Amedia opplyser til NTB at de har benyttet McKinsey på enkelte prosjekter og hatt Kristoffer Thoner som rådgiver. Tidligere i dag ble det kjent at Thoner har jobbet for Telenor. Han er nå statsråd for statsminister Jonas Gahr Støre..

NRK - 15 minutter siden

Kritisk strømsituasjon i Kyiv

Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko sier at til tross for reparasjoner av strømnettet har byen fremdeles et strømunderskudd på 20 prosent. Byen har bare 500 varmestuer å tilby byens 3,6 millioner innbyggere dersom elektrisiteten forsvinner. Han oppfordrer innbyggerne til å skaffe seg et nødlager, men understreker at det ikke er aktuelt å evakuere byen..

NRK - 15 minutter siden

Skriver ut nyvalg i Peru

President Pedro Castillo i Peru oppløser nasjonalforsamlingen, innfører unntaksstyre og skriver ut valg på en kongress som skal skrive en ny grunnlov. Castillo varsler også portforbud mellom klokken 22 og klokken 4. Kunngjøringen kom i en TV-tale onsdag, bare noen timer før nasjonalforsamlingen skulle holde en ny debatt om hvorvidt presidenten skal stilles for riksrett.

NRK - 30 minutter siden

Jobber med å innhente samtykke fra Thoners klienter

Kommunilaskjonssjef Robin Krüger i konsulentselskapet McKinsey sier til NRK at de jobber med å innhente samtykke for å offentliggjøre flere navn fra kundelisten til Jonas Gahr Støres statssekretær Kristoffer Thoner. – Vi er bundet av kontraktsrettslige forpliktelser med våre klienter, og det er kun de som med sitt samtykke kan bidra til å oppheve Thoner helt eller delvis fra taushetsplikten. Vi kan derfor ikke forskuttere utfall av eller varighet på denne prosessen, men ønsker å bidra til raske avklaringer fordi vi tror det er det beste for alle parter, sier Krüger..

NRK - 45 minutter siden

Air France kan ikke dømmes for flystyrt

Den franske påtalemyndigheten ber ikke om at Air France eller Airbus dømmes for uaktsomt drap etter flystyrten i Atlanteren der 228 døde i 2009. – For oss fremstår det umulig å bevise skyld. Vi vet at dette trolig vil være vanskelig å høre for dem som står bak det sivile søksmålet, men vi er ikke en posisjon der vi kan kreve at Air France og Airbus blir dømt, sa påtalemyndigheten da de skulle legge ned påstand i rettssaken i Paris onsdag.

NRK - 45 minutter siden

Antonsen: Vil vurdere innholdet i klagen

Sumaya Jirde Ali sendte i dag en klage til påtalemyndigheten om å få opphevet henleggelsen av saken mot Antonsen. Antonsen advokat bekrefter overfor NRK at de har mottatt kopi av klagen. – Det er Riksadvokaten som tar endelig stilling til henleggelsen i denne saken.

NRK - 1 time siden

Snø skaper store trafikkproblemer i Trøndelag

Store snømengder rammer flytrafikken, togtrafikken og biltrafikken i Trøndelag, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Prissjokk på gatelading i Oslo

Å lade elbiler på kommunale ladeplasser i Oslo blir nesten tre ganger så dyrt. Oslo bystyre vedtok onsdag formiddag å øke prisene allerede fra i morgen. Da Oslo-budsjettet ble vedtatt onsdag ettermiddag, bestemte bystyret å videreføre de høye ladeprisene også neste år.

NRK - 1 time siden

Apple starter produksjon av databrikker i USA

For første gang på nesten et tiår skal Apples databrikker produseres i USA., Byggingen av en ny fabrikk i Phoenix i delstaten Arizona skal bidra til å gjøre selskapet mindre avhengig av brikker produsert i Asia, sier Apple-sjef Tim Cook ifølge Bloomberg. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com