NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:57

NRK - 22 jul 21 kl. 10:46

Kan bli krav om karantenehotell

Det kan bli krav om karanteneheotell for Spania og Kreta fra mandag. De to landene har nå tallgrunnlaget til å markeres mørkerødt på EUs smittekart. Det kan bety at reisende derifra til Norge må på karantenehotell fra mandag. Regjeringen kunngjør sine endringer i reisekartet og oppdaterer hvilke land som skifter farge på smittekartet, fredag, og eventuelle endringer vil tre i kraft fra mandag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Spania, Kreta, EUs, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan bli kravom , karantenehotell
Klartale - 22 jun 22 kl. 13:30

Skal du ut å fly? Dette har du krav på hvis det går galt

Mange har allerede startet sommerferien sin. Derfor er også mange bekymret for hva de skal gjøre om flyet er forsinket. hva har du egentlig krav på?

NRK - 01 jun 21 kl. 09:01

Karantenehotell i andre kommuner

Ordfører i Lillehammer er oppgitt over at kommunen kan bli tvunget til å ha karantenehotell. En ny forskrift fra Helse- og omsorgsdepartementet sier at Statsforvalteren kan pålegge kommunen karantenehotell i sommer. Dersom du lander på Gardermoen, og skal på karantenehotell, kan det altså hende du må reise til en annen kommune for opphold der.

NRK - 18 apr 21 kl. 10:09

Nektet å dra på karantenehotell

Lørdag opprettet politiet ti saker på personer som nektet å sjekke inn på karantenehotell i Ullensaker kommune, der Oslo lufthavn Gardermoen ligger, melder VG. Krav om opphold på karantenehotell ved ankomst Norge ble innført 19. mars.

NRK - 09 apr 21 kl. 07:07

Karantenehotell har kostet 120 mill

Staten har brukt til sammen 120 millioner kroner på karantenehotell så langt. Det viser tall P4-nyhetene har fått fra Justis- og beredskapsdepartementet og Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap (DSB). De som må på karantenehotell etter utenlandstur betaler selv 500 kroner døgnet for kost og losji.

VG - 09 maj 21 kl. 07:40

Ber regjeringen betale karantenehotell for studenter

ANSA ber regjeringen dekke utgiften til karantenehotell for studenter. Med fredagens regler må norske studenter som skal hjem, i karantenehotell – selv om de er fullvaksinerte eller kan vise til to negative tester..

VG - 13 maj 21 kl. 19:57

Kom hjem for tidlig til å slippe karantenehotell

Onsdag kveld meldte regjeringen at reisende fra Storbritannia slipper tvunget opphold på karantenehotell. Likevel må England-studentene Josefine Luna Øien Henriksen (21) og kjæresten bo 10 dager på karantenehotell..

E24 - 22 maj 21 kl. 09:53

Norsk arbeidere må på karantenehotell når de skal hjem, britiske oljearbeidere slipper

Mens oljearbeidere fra Storbritannia slipper karantenehotell, må nordmenn som skal hjem til Norge på friperiode oppholde seg på karantenehotell. – Dette er helt uforståelig, sier inspektør Geir Solheim..

NRK - 02 jun 21 kl. 02:22

Opprørt over karantenehotell

Norske ambassadører verden over reagerer kraftig på at de må på karantenehotell og mener UD insinuerer at de forfalsker vaksinebevis. Alle stasjonssjefene i Nord-Amerika sendte i helgen en epost til UDs øverste embetsmann, Tore Hattrem. Temaet var det nye kravet om karantenehotell for alle utsendte tjenestemenn ved innreise til Norge.

NRK - 03 jun 21 kl. 10:24

Barn slipper karantenehotell

Justisminister Monica Mæland bekrefter overfor NRK at uvaksinerte barn som reiser sammen med fullvaksinerte foreldre slipper karantenehotell. Dette gjelder fra 12.00 i dag.

NRK - 03 jun 21 kl. 19:34

Karantenehotell i Asker og Bærum

Med stadig flere reisende til Norge blir behovet for karantenehotell sterkt økende, skriver Statsforvalteren i Oslo og Viken, som nå pålegger Asker og Bærum å etablere karantenehotell..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Noreg gir 70 millionar til flyktningar og migrantar

Noreg gir 70 millionar kroner til arbeidet til FNs migrasjonsorganisasjon, IOM, kunngjer utanriksminister Espen Barth Eide. Tysdag hadde han møte med IOMs nye leiar, Amy E. Pope.

NRK - 15 minutter siden

Russisk guvernør: Rundt 9000 barn evakueres fra Belgorod-regionen 

I Belgorod-regionen skal om lag 9000 barn evakueres som følge av ukrainske artilleriangrep, ifølge guvernør Vjatsjeslav Gladkov. Både i byen Belgorod og andre distrikter skal barn angivelig evakueres. Den første gruppen skal forlate sine hjem 22.

NRK - 15 minutter siden

Seks personer drept etter lastebil-påkjørsel

Seks personer er drept i Spania, deriblant to polititjenestemenn, etter at en lastebil kjørte inn i en politisperring tirsdag. Tre andre personer ble skadet i det som beskrives som en ulykke. Ulykken skjedde på en motorvei nær byen Los Palacios i provinsen Sevilla, ifølge AFP..

NRK - 45 minutter siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 30 minutter siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.

NRK - 30 minutter siden

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.

NRK - 1 time siden

Retten er satt på dag fem

I dag er femte dag av rettssaken mot Zaniar Matapour. I dag skal flere fornærmede vitne mot den terrortiltalte mannen, som heller ikke i dag reiste seg da dommeren kom inn i rettssalen. Først ut er Tone Sand, en av over 260 fornærmede etter skytingen natt til 25.

NRK - 1 time siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 1 time siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 1 time siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com