VG > Sport

Torsdag, 29 Juli, 09:53

VG - 23 april 21 kl. 02:17

Kamp mot klokken i søk etter savnet ubåt: Skal undersøke flytende objekt

Ubåten som er savnet utenfor Bali i Indonesia har vært borte i over 48 timer. Fredag morgen venter redningsmannskapene på et skip som skal undersøke et «uidentifiserbart» flytende objekt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bali, Indonesia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kampmot , klokkeni , søk, etter, savnet, ubåt, Skal, undersøke flytende objekt
NRK - 19 april 21 kl. 08:53

Restauranter åpner i Finland

Barer og restauranter åpner igjen mandag i Finland, etter å ha vært stengt i seks uker. Det er likevel fortsatt strenge koronarestriksjoner i regionene med mye smitte, som Nyland, Egentliga Finland og Österbotten. Der får resteraunter holde åpent mellom klokken 05 og 19, men får ikke servere alkohol etter klokken 17.

NRK - 29 juni 21 kl. 08:17

Tre fly til Evenes med smitte

Tre flyavganger til og fra Evenes har hatt personer smittet med covid-19 om bord. Det viser ferske tall fra Folkehelseinstituttet. – Alle andre som har vært om bord på de spesifikke reisene oppfordres til å ta kontakt med helsetjenesten dersom de får symptomer på luftveisinfeksjon, skriver FHI.

VG - 13 juli 21 kl. 11:00

Oslo nattestenger sparkesykler fra klokken 23

Byrådet i Oslo vedtok tirsdag å stenge utleie av elektriske sparkesykler fra klokken 23 til klokken 05 hver dag hele uken..

E24 - 13 juli 21 kl. 11:33

Oslo nattestenger sparkesykler fra klokken 23

Byrådet i Oslo vedtok tirsdag å stenge utleie av elektriske sparkesykler fra klokken 23 til klokken 05 hver dag hele uken..

NRK - 31 mai 21 kl. 16:23

Sjødin: – Det blir en kamp

Arvid Sjødin sier til NRK at det blir en kamp om økonomisk oppgjør i etterkant av en eventuell frifinnelse. – Vi vet det har vært andre saker der folk har sittet like lenge i fengsel. Vi har saker som er over ti år gamle der man er tildelt 13 millioner kroner og slike ting.

NRK - 10 juli 21 kl. 22:51

Basehopper funnet omkommet i Loen

Kvinnen i 40-årene som var savnet etter et basehopp i Loen i Nordfjord lørdag, er funnet omkommet, bekrefter politiet. Basehopperen ble meldt savnet ved 15.30-tiden etter at hun ikke møtte til jobb.

NRK - 19 juli 21 kl. 14:32

Mot årets verste dag på børsen

Hovedindeksen på Oslo Børs er ned over 2 prosent mandag ettermiddag. Den følger dermed oljeprisen som faller etter at Opec+ ble enige om å øke oljeproduksjonen. Hovedindeksen falt 0,7 prosent i løpet av de to første minuttene etter børsåpning og fortsatte å falle den første timen.

NRK - 24 mai 21 kl. 17:14

Utsetter landslagsuttaket

Landslagssjef Ståle Solbakken utsetter denne ukens landslagsuttak med 26 timer i håp om å få klarsignal fra regjeringen til å ta ut hjemlige spillere. Det bekrefter Norges Fotballforbund i en pressemelding mandag. Solbakken skulle etter planen ha tatt ut troppen til de kommende landskampene mot Luxembourg og Hellas klokken 11 tirsdag, men venter nå med å offentliggjøre sine utvalgte til onsdag klokken 13.

NRK - 29 mai 21 kl. 16:06

Dødsulykke i Agder

To biler kolliderte på fylkesvei 415 ved Simonstad i Åmli i Agder, like etter klokken 16 lørdag. En person er bekreftet omkommet etter ulykken. Det var fire personer involvert i krasjet.

NRK - 05 juli 21 kl. 09:51

Bil og el-sparkesykkel kolliderte

Politiet oppretter sak etter en kollisjon mellom en bil og en el-sparkesykkel i Tønsberg. Klokken 09:00 meldte politiet om sammenstøtet på Twitter. Føreren av el-sparkesykkelen ble sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha kollidert med bilen.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Elton John langer ut mot DaBaby: – Fremmer stigma og diskriminering

Artisten Elton John (74) er «sjokkert» og føyer seg i rekken av kjendiser som kritiserer rapperen DaBaby (29) for homofobiske og misinformerende kommentarer..

VG - 2 timer siden

Hovlands OL-åpning avbrutt - spillet gjenopptas 09.15

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) har gått fire under par på de 14 første hullene, men lyn, torden og regn har midlertidig stoppet OL-premieren..

VG - 2 timer siden

USA tilbakefører tusenvis av kunstskatter til Irak

USA vil tilbakeføre rundt 17.000 arkeologiske kunstgjenstander til Irak. En gjenoppretting uten sidestykke, sier Iraks kulturminister..

VG - 2 timer siden

Hovlands OL-åpning avbrutt - bedt om å søke dekning

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) har gått fire under par på de 14 første hullene, men nå truer lyn og torden avslutningen på OL-premieren. Samtlige er bedt om å søke dekning..

VG - 3 timer siden

Rodal: – Jakob Ingebrigtsen presser frem en endring

TOKYO (VG) OL-mester Vebjørn Rodal tror friidretten blir tvunget til å gjøre endringer som gjør det mulig for Jakob Ingebrigtsen (20) å løpe både 1500 og 5000 meter i mesterskap..

VG - 3 timer siden

Spansk storavis sår tvil om Ødegaards Real Madrid-fremtid

Martin Ødegaard hadde håpet på en ny sjanse i Real Madrid under treneren som ga ham førstelagsdebuten for seks år siden. Men ifølge den spanske avisen MARCA kan 22-åringen nå være ferdig i storklubben..

VG - 5 timer siden

Drept på kino - mistenkt pågrepet

Rylee Goodrich (18) ble drept i kinosalen etter å ha sett film med vennen, TikTok-profilen Anthony Barajas. En 20-åring er pågrepet, men drapet fremstår som en gåte..

VG - 6 timer siden

Pfizer: En tredje dose «booster» beskyttelsen mot deltavarianten kraftig

Ny data publisert av Pfizer onsdag hevder en tredje vaksinedose vil øke beskyttelsen mot deltavarianten kraftig. – Veldig oppmuntrende nå som deltavarianten fortsetter å spre seg, sier forsker..

VG - 7 timer siden

Tøft døgn for Brun og Strandli – har fått psykologhjelp

TOKYO (VG) Roerne Kristoffer Brun og Are Strandli sto over B-finalen etter den dramatiske kantringen i semifinalen. Duoen har knapt sovet etter nedturen..

VG - 7 timer siden

Britneys mor om datterens forhold til faren: Frykt og hat

Britneys far og verge er ute av stand til å sette datterens interesser over sine egne, hevder Britneys mor. Det fremkommer av sakspapirene til søksmålet Britney nå fører mot faren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt