NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:44

NRK - 26 sep 23 kl. 20:23

Kalte naziveteran for helt - trekker seg

Speaker for parlamentet i Canada trekker seg tirsdag etter å ha kalt en ukrainsk naziveteran for en «helt». Det melder AFP. Anthony Rota trakk seg etter å ha invitert en ukrainsk naziveteran til parlamentet. Der skal han ha kalt mannen for en helt. Skandalen begynte fredag, da parlamentet i Canada tok imot den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskiy.
Les mer på NRK


Les mer om:
Canada, AFP, Rota, Volodymyr Zelenskiy, Zelenskiy, Justin Trudeau

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kalte, naziveteran, for, helt, trekker, seg
Klartale - 27 jun 23 kl. 16:00

Isen du bør smake i sommer

– Jeg skjønner ingenting. Denne var jo god! sier Anders Stensland Olsen.

VG - 17 jul 23 kl. 10:38

Naive Norge og den såkalte fisketurismen

Vi trenger helt nye lover knyttet til fisketurisme. Slik systemet er rigget i dag, legger vi opp til fremtidig trøbbel for både oss selv og den såkalte turismen..

NRK - 29 aug 23 kl. 13:18

Vedum: Ingen store skatteendringer neste år

Det kommer ingen store endringer i skattesystemet i 2024, lover finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp). – Det blir ingen store endringer i skattesystemet neste år, som i fjor, sa finansministeren fra scenen på Universitetet i Bergen, hvor han tirsdag holdt sitt såkalte «augustforedrag». Der ble han utfordret på om regjeringen legger opp til noen store skattegrep i statsbudsjettet for neste år, som blir spikret på budsjettkonferansen denne uken.

NRK - 30 nov 23 kl. 14:17

Stortinget vurderer ombygging – kan koste over 1,9 milliarder kroner

Stortinget utreder et nytt byggeprosjekt. Foreløpig er det på et tidlig stadium, men prislappen kan bli på over 1,9 milliarder kroner. Prosjektet omfatter i hovedsak to deler av bygningsmassen på Stortinget: * Tilbygget som ligger helt inn mot den gamle stortingsbygningen i Akersgata, og som ble bygget i 1956.

Klartale - 18 apr 24 kl. 06:00

Torbjørn og andre er på vei inn i et helt nytt yrke

Gammel eller ung. Vi må alle en tur innom norsk helsevesen fra tid til annen. Men helsevesenet roper etter flere folk som kan jobbe.

NRK - 30 maj 23 kl. 12:33

Kinesisk ekspert: – Kan ikke utelukke at koronaviruset stammer fra laboratorium

Muligheten for at koronaviruset lekket fra et laboratorium, kan ikke utelukkes, mener Kinas tidligere folkehelsesjef. – Du kan alltid mistenke hva som helst. Det er vitenskap.

Klartale - 18 jun 23 kl. 07:00

Skuespillere er bekymret over kunstig intelligens

Falske film-trailere har gått viralt på internett. Flere av dem er laget med KI. Noen av dem viser hvordan «Star Wars», «Harry Potter» og «Ringenes Herre» kunne vært hvis Wes Anderson laget dem.

NRK - 22 jun 23 kl. 20:27

Biden kalte Xi diktator, sier det ikke vil påvirke forholdet til Kina

USAs president Joe Biden sa torsdag at han ikke trodde kommentaren der han kalte den kinesiske presidenten Xi Jinping for diktator, ville påvirke forholdet mellom USA og Kina. – Jeg tror ikke det har hatt store konsekvenser, sa Biden til journalister. Kina har beskrevet Bidens kommentar som en provokasjon..

NRK - 20 jul 23 kl. 13:45

Irak ber den svenske ambassadøren forlate landet

Irak har bedt Sveriges ambassadør forlate landet og kaller hjem sin egen chargé d’affaires fra Stockholm. Bakgrunnen er Sveriges beslutning om å tillate en markering utenfor den irakiske ambassaden i Stockholm torsdag, der det er varslet brenning av muslimenes hellige bok Koranen. Da den planlagte koranbrenningen ble kjent, stormet demonstranter onsdag kveld den svenske ambassaden i Bagdad og satte fyr på bygningen.

NRK - 22 jul 23 kl. 02:17

Putin-kritisk militærblogger arrestert

En Putin-kritisk blogger ble fredag arrestert i Moskva etter at han kalte president Vladimir Putin for en «undermåler», skriver CNN. Igor Girkin som også går under navnet Igor Strelkov, er en framstående russisk militærblogger. Han er en tidligere KGB-offiser som var på Krim-halvøya da Russland annekterte den.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Turgåer savnet utenfor Bodø - store styrker deltar

Det pågår et søk etter en mann i 30 årene i området rundt Eidetinden i Bodø kommune. Mannen skal ha gått alene. Redningshelikopter, Røde Kors, Norske redningshunder, Norsk Folkehjelp og politi med drone er satt inn i søket..

NRK - 1 time siden

To steinras - vegen stengt til onsdag

Tidligere tirsdag ettermiddag ble det meldt om ett steinras på Valsøyfjordveien mellom Fjærlia og Valsøybotn. Politiet opplyser senere at det er snakk om to steinras. Vegen er nå stengt og skal undersøkes av geolog.

NRK - 30 minutter siden

Netanyahu vil øke presset mot Hamas

Statsminister i Israel Benjamin Netanyahu sier i en uttalelse tirsdag at han vil øke presset mot Hamas, melder AFP. – Tiden er inne for å øke presset ytterligere, for å få hjem alle gislene – både dem som lever og de døde. De siste dagene har Israel truffet Gazastripen med flere dødelige luftangrep.

NRK - 30 minutter siden

Macron godkjenner regjeringens avskjedssøknad

Den franske presidenten, Emmanuel Macron, godkjenner avskjedssøknaden fra den sittende regjeringen. Det opplyser landets presidentkontor..

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 1 time siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 1 time siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 1 time siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 2 timer siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com