NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:48

NRK - 11 jan. 20 kl. 10:57

Kaller nedskyting av fly skremmende

Sveriges statsminister Stefan Löven sa i en uttalelse lørdag at nedskytingen av passasjerflyet i Iran onsdag er fryktelig og skremmende, skriver SVT. Han sier handlingen må fordømmes, og at Iran må ta fullt ansvar. 17 svensker døde da flyet styrtet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stefan Löven, Iran, SVT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaller, nedskytingav , fly, skremmende
NRK - 07 mars 20 kl. 04:41

Rettssak etter nedskyting av fly

Rettssaken mot fire personer som er tiltalt for å ha vært med på nedskytingen av et fly over Ukraina i 2014, starter i Haag mandag. 298 passasjerer og besetningsmedlemmer var om bord i Malaysia Airlines' Boeing 777 da det ble skutt ned..

P4 - 11 jan. 20 kl. 11:08

Löfven: - Skremmende

Sveriges statsminister Stefan Löfven kaller nedskytingen av passasjerflyet i Iran onsdag for skremmende. i dag innrømmet iranske myndigheter at Iran skjøt ned det ukrainske flyet, fordi det ble forvekslet med et fiendtlig mål. Det var 17 svenske statsborgere blant de 176 om bord.

Aftenposten - 23 aug. 20 kl. 14:00

Mener pengebruken som har vært i Start er skremmende: – Ikke Start verdig

To år etter at de møttes til nedrykkskamp, ble Start sendt hjem som slakt av serieleder Glimt. Glimt-trener Kjetil Knutsen mener Start nå er i ferd med å finne seg selv, etter det han kaller skremmende pengebruk..

P4 - 11 jan. 20 kl. 07:16

Iran innrømmer nedskyting

Iran innrømmer nå at de, ved et uhell, skjøt ned det ukrainske passasjerflyet som styrtet ved Teheran onsdag morgen. Det sa sjefen for Irans sivile luftfartsmyndighet på en pressekonferanse i dag tidlig. Han sier det skyldtes en menneskelig feil.

NRK - 30 mars 21 kl. 21:37

Nato avskjærte russiske fly

Nato måtte avskjære russiske fly ti ganger i løpet av mandagen. Det skjedde etter det Nato kaller "uvanlig mange russiske fly" i lufta. Russiske fly var både i lufta over Nord-Atlanteren, Nordsjøen, Østersjøen og Svartehavet, sier Nato.

VG - 11 jan. 20 kl. 04:59

Iran innrømmer nedskyting av fly ved en feil

Iranske myndigheter har ifølge statlige medier innrømmet at flyet med 176 passasjerer ombord ble skutt ned ved en feil..

VG - 11 jan. 20 kl. 04:59

Iran innrømmer nedskyting av fly: - En utilgivelig feil

Iranske myndigheter har ifølge statlige medier innrømmet at flyet med 176 passasjerer ombord ble skutt ned ved en feil..

Aftenposten - 14 jan. 20 kl. 09:42

Iransk talsmann: Flere pågrepet etter nedskyting av fly

Rett etter at Irans president bedyret at alle med ansvar for nedskytingen skal stilles til ansvar, kom meldingen om at flere personer er pågrepet..

P4 - 27 jan. 20 kl. 15:49

Full forvirring om nedskyting av fly

Det råder fortsatt full forvirring om flystyrten i Afghanistan i dag. Først ble det opplyst at et afghansk passasjerfly med 83 personer om bord hadde styrtet i et Taliban-styrt område i Ghazni-provinsen. Dette ble ikke bekreftet.

NRK - 09 juli 20 kl. 16:05

Én pågrepet for fly-nedskyting

Én person er pågrepet, mistenkt for nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet MH17 i Ukraina i 2014, hvor de 298 om bord døde. Det melder avisen Kyiv Post. 193 av de som døde i styrten var nederlandske statsborgere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 15 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 15 minutter siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 30 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 45 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 45 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 1 time siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 1 time siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 1 time siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt