NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 14:22

NRK - 10 aug 21 kl. 12:18

Kaller militærøvelse selvdestruktiv

Kim Yo Jong, søsteren og rådgiver for Nord-Koreas leder Kim Jong-un, kaller Sør-Koreas valg om å gjennomføre militære øvelser med USA for «en selvdestruktiv handling som vil få konsekvenser», skriver Reuters. I slutten av juli gikk Nord-Korea med på å gjenopprette en telefonlinje til Sør-Korea, etter å ha kuttet den av i fjor. Tirsdag svarte ikke Nord-Korea på den daglige morgensamtalen, ifølge Sør-Korea..
Les mer på NRK


Les mer om:
Yo Jong, Nord-Koreas, Kim Jong, Sør-Koreas, USA, Reuters, Nord-Korea, Sør-Korea

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaller, militærøvelse, selvdestruktiv
VG - 22 apr 21 kl. 05:03

Russland varsler stor militærøvelse på Krim-halvøya

Torsdag skal russiske tropper gjennomføre en omfattende militærøvelse på Krim-halvøya. Det gjør situasjonen ekstra spent, og Ukraina ber nå Vesten om hjelp..

Klartale - 28 jun 21 kl. 13:29

Stor militærøvelse i Svartehavet

USA og Ukraina leder stor militærøvelse i Svartehavet på mandag. Det provoserer Russland..

NRK - 08 sep 21 kl. 09:56

Russisk militærøvelse nær Japan

Russland starter militærøvelse på øyene Kurilene, like nordøst for Japan. Det melder Reuters og viser til det russiske nyhetsbyrået Interfax..

NRK - 09 sep 21 kl. 23:07

200.000 soldater i militærøvelse

Russland og Hviterussland har samlet 200.000 soldater i en stor felles militærøvelse. Ifølge AFP deltar over 80 fly og helikoptre, 15 skip og 300 kjøretøy.

NRK - 05 okt 21 kl. 14:53

Frihetsberøvelse-siktede løslatt

To menn som søndag ble pågrepet etter ran og frihetsberøvelse er nå løslatt, skriver Avisa Oslo. Årsaken er at vilkårene for varetektsfengsling ikke er oppfylt, ifølge politiet. De to er sikta for frihetsberøvelse, men foreløpig ikke for ran..

NRK - 16 jun 21 kl. 01:37

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 23 sep 21 kl. 16:38

Skandinavisk militærsamarbeid

Sverige undertegner fredag en avtale om militært samarbeid med Norge og Danmark, mellom svensk TV4Nyheterna. Forsvarsminister Peter Hultqvist sier at russiske militærøvelser påvirker sikkerheten i de nordiske landene, blant annet i Øresund og i Nordsjøen. Hultqvist sier at det i lengre tid har vært aktuelt å innlede et nærmere operativt samarbeid med nabolandene for å øke den militære kapasiteten i alle tre land.

NRK - 28 jun 21 kl. 11:35

Norge til øvelse i Svartehavet

USA og Ukraina innleder mandag en militærøvelse i Svartehavet som involverer over 30 land. Norge er blant deltakerlandene, ifølge den amerikanske marinen. Rundt 5.

NRK - 23 sep 21 kl. 17:07

Skyting på base var øvelse

AFP meldte tidligere at fem personer var skadd etter skyting på den amerikanske militærbasen Fort Meade nord for Washington. I meldinge ble en talsperson fra basen sitert på at de har kontroll på personen som sto bak skytingen. Det viser seg at «skytingen» var en øvelse, melder nyhetsbyrået kort tid etter.

NRK - 16 jun 21 kl. 02:35

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Får fire millioner i bot

Datatilsynet bøtelegger Østre Toten kommune etter dataangrepet kommunen ble utsatt for i januar i år..

NRK - 10 minutter siden

Johnson la frem nullutslippsstrategi

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at landet er verdensledende i kampen for å komme frem til et samfunn uten CO₂-utslipp. Landet la tirsdag frem sine planer om utslippskutt. Blant annet skal alt nysalg av bensin- og dieseldrevne person- og varebiler slutte innen år 2030.

NRK - 15 minutter siden

209 flere kan bli tatt ut i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige.

NRK - 15 minutter siden

209 flere ansatte kan tas i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige..

NRK - 15 minutter siden

209 flere kulturansatte tas ut

Ytterligere 209 kulturansatte tas ut i streik fra 25. oktober..

NRK - 30 minutter siden

USA fordømmer Nord-Korea rakett

Nord-Korea har prøve skote minst ein ballistisk rakett som landa i havet aust for den koreanske halvøya, ifølgje Sør-Korea og Japan. USA fordømmer prøveoppskytinga og ber Nord-Korea «avstå frå ytterlegare destabiliserande handlingar»..

NRK - 1 time siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 1 time siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 1 time siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt