VG > Sport

Sunday, 29 January, 07:34

VG - 03 dec 22 kl. 20:33

Kaizers til topp på VG-lista for første gang på ti år

Kaizers Orchestra er i ferd med å slå alle vinylrekorder hos Platekompaniet..
Les mer på VG


Les mer om:
Orchestra, Platekompaniet, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaizers, til, topp, VG-lista, for, første, gang, ti år
NRK - 11 nov 22 kl. 12:06

Kaizers Orchestra-billeter utsolgt på 14 minutter

Billettene til Kaizers Orchestra sine konserter i Oslo og Bergen ble utsolgt på 14 minutter. – Det er så raskt som systemet klarer å få det unna, sier pressekontakt for Kaizers Orchestra, Simen Eidsvåg. Han sier at det er lange køer for konsertene i Trondheim og Stavanger..

Klartale - 07 dec 22 kl. 16:30

Nordmenn er opptatt av Putin, Wordle og mye annet

Krig, korona og et ordspill. Vi lurer på en hel del og tar til søke-motoren Google for å finne svar.– Dette har vært et urolig år, sier Sondre Ronander til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 11 okt 22 kl. 13:25

Han tjener over tre ganger mer enn Haaland

Magasinet Forbes er kjent for å lage lister over hvem som tjener mest. Nå har de laget en liste for verdens best betalte fotballspiller. Der er det Kylian Mbappé som er øverst på lista.

NRK - 09 nov 22 kl. 20:45

Flere billetter til Kaizers-konsert

Billettene som i dag ble lagt ut for salg til Kaizers Orchestra sin gjenforeningskonsert ble solgt ut i løpet av kort tid. Men det legges ut nye billetter fredag 11.11 klokken 11.

VG - 07 nov 22 kl. 19:15

Kaizers gjenoppstår?

Ti år etter «Siste dans» tar Kaizers Orchestra suksess-toget tilbake til endestasjonen og graver opp igjen både oljefat og gassmaske..

NRK - 09 nov 22 kl. 09:00

Bekreftet: Kaizers gjør comeback

Kaizers Orchestra skal spille sammen igjen, ti år etter at de la opp. Det bekrefter bandet overfor NRK. – Jeg bare gleder meg veldig til å spille de kule sangene sammen med den fine gjengen framfor det store publikummet, sier frontfigur Janove Ottesen..

VG - 09 nov 22 kl. 09:00

Det første intervjuet med «nye» Kaizers: – Kommer ikke tilbake for å mimre

Ti år etter at Kaizers Orchestra gikk hver til sitt mens bandet var på sitt største, lover de å være like sultne på suksess som tidligere. Neste høst legger de ut på turné igjen..

VG - 11 nov 22 kl. 10:57

Kaizers Orchestra utsolgt igjen

Kaizers Orchestra legger ut 16 nye konserter etter at ekstrakonsertene også er utsolgt. 80.000 nordmenn får mulighet til å se gjenforeningskonsertene neste høst..

Aftenposten - 19 nov 22 kl. 17:13

56 utsolgte konserter på 14 minutter: – I Kaizers har vi en plan A. That’s it, sier Janove Ottesen

Tre års planlegging resulterte i 80.000 solgte billetter. Solgt på 14 minutter.

NRK - 08 sep 22 kl. 08:32

FN slår alarm om tilbakegang i menneskeleg utvikling

Noreg er verdas nest beste land å leve i, ifølgje FNs rapport om menneskeleg utvikling. For første gong er det tilbakegang i verda to år på rad. FN slår alarm og seier talet er dramatisk.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Kritiserer forsvarssjefen: – Uklok anbefaling

Frps forsvarstalsmann Christian Tybring-Gjedde mener forsvarssjefens forslag om å droppe en ny maritim innsatsstyrke er uklokt. Høyres Ine Eriksen Søreide sier at opprettelsen av styrken var godt begrunnet..

VG - 15 minutter siden

Mafiaens selvbilde

I mafiabossens hemmelige bunker hang det kjøleskapsmagneter med «Gudfaren»-motiv og filmplakater av Marlon Brando og Al Pacino som far og sønn Corleone..

VG - 2 timer siden

Varsler erstatningskrav etter at Kari-Anne (19) døde

Advokat Gorm Grammeltvedt mener sykehuset ikke gjorde nok for å finne årsaken til Kari-Anne Vanebo Paulsens smerter. På vegne av de etterlatte vurderer han å kreve erstatning fra sykehuset..

VG - 1 time siden

Marcus Kleveland tok X Games-gull

Nordmannen seiret under nattens Big Air-finale, og gjorde et triks som aldri før er gjort i konkurranse..

VG - 4 timer siden

«Alice» tiltalt: Svindlet holocaustoverlevende for over 27 mill.

Mens den 87 år gamle mannen som overlevde holocaust nå står uten leilighet og sparepenger, mener påtalemyndigheten at «Alice» gjennom fire år har kjøpt hus, fete biler og dyre klokker for pengene hun svindlet ham for..

VG - 7 timer siden

Zara Larsson stilte i kjole med Burzum-trykk på P3 Guld

Det svenske popikonet var iført kjole med et nikk til den norske black metal-scenens verdenskjente artist: Drapsdømte Varg Vikernes. – Oopsie, melder hun om klesvalget..

VG - 8 timer siden

Sondre Guttormsen satte norsk rekord i USA

Sondre Guttormsen satte årets første norgesrekord i friidrett da han svingte seg over 5,84 i stav under et universitetsstevne i Boston lørdag..

VG - 8 timer siden

Tom Verlaine er død

Television-frontfiguren ble 73..

VG - 9 timer siden

Havnaa med brutal knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Kai Robin Havnaa (34) var avventende i to runder, men så smalt det voldsomt i tredje runde mot Hany Atiyo (39). Han tok sin 15. knockoutseier på 18.

VG - 9 timer siden

Torres imponerte med knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Bernard Angelo Torres (26) imponerte i en meget fartsfylt kamp, og halvveis ut i den åttende og siste runden stoppet dommeren kampen for å spare Christian Avila (25) for mer juling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com