NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 22:59

NRK - 24 okt 21 kl. 23:40

Kaféverten fra «Friends» er død

Den amerikanske skuespilleren James Michael Tyler er død. Han er mest kjent for sin rolle som baristaen Gunther i TV-serien «Friends». Ifølge nettstedet TMZ døde han etter å ha blitt diagnostisert med prostatakreft. Han ble 59 år..
Les mer på NRK


Les mer om:
James Michael Tyler, Gunther, TV, TMZ

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kafévertenfra , Friendser , død
VG - 26 jul 21 kl. 13:10

Omstridt lov vedtatt: Frankrike vil kreve coronapass for å gå på kafé

Frankrike har vedtatt en omstridt helselov som innfører obligatorisk coronapass for å gå på restaurant, bar og kafé. Over 160.000 demonstranter tok til gatene i protest i helgen..

NRK - 07 nov 21 kl. 02:37

Brann i kafélokale i Oslo

Det brenner i et kafélokale i Oslogate på St. Halvards plass i Gamlebyen. Politiet mistenker at brannen er påsatt.

NRK - 11 jul 21 kl. 23:14

Dødt løp i Bulgaria-valg

Et nytt protestparti i Bulgaria, ledet av en underholdningsartist,ligger an til å få nesten like stor oppslutning som Bojko Borisovs regjeringsparti. Borisov har sittet med makten i nesten 10 år, og søndagens valg er det andre på tre måneder. Ifølge flere valgdagsmålinger har sangeren og talkshow-verten Slavi Trifonovs populistparti gjort det enda bedre enn sist..

NRK - 12 jul 21 kl. 09:21

Seier for Borisov i Bulgaria

Statsminister Bojko Borisov og det konservative regjeringspartiet GERB taper oppslutning, men ligger an til knapp seier i Bulgaria. Da 95 prosent av stemmene fra søndagens valg i landet var talt opp, hadde GERB 23,9 prosents oppslutning. Utfordreren, rockestjernen og talkshow-verten Slavi Trifonov og hans nydannede protestparti ITN, har fått 23,7 prosent av stemmene, ifølge valgkommisjonen i landet..

VG - 08 okt 21 kl. 21:14

Madonna ga Jimmy Fallon hakeslipp

Popdronningen (63) la seg over skrevs på bordet til talkshow-verten (47) og begynte å posere..

NRK - 15 okt 21 kl. 12:37

Vil arrangere fotball-EM i 2025

Norge, Sverige, Danmark og Finland går sammen om å søke om å få arrangere fotball-EM for kvinner i 2025. Det opplyser Danmarks fotballpresident Jesper Møller, ifølge nyhetsbyrået Ritzau. Danmark har tidligere undersøkt mulighetene for å holde mesterskapet alene, men kvinnefotballens vekst og kravet til EM-arenaene har gjort den planen urealistisk.

VG - 31 jul 21 kl. 17:05

Kraftige sammenstøt i Paris – demonstrerer mot obligatorisk coronapass

Frankrike har vedtatt en omstridt helselov som innfører obligatorisk coronapass for å gå på restaurant, bar og kafé. Nå protesterer franskmennene tredje helgen på rad..

Dagbladet - 31 jul 21 kl. 18:20

Voldelige protester i Frankrike

Franskmenn reagerer etter at det ble vedtatt en ny omstridt helselov. Den nye loven innfører obligatorisk coronapass for å gå på restaurant, kafé og bar..

Klartale - 07 aug 21 kl. 06:15

Kan kreve koronapass på tog og kafé

En fransk domstol sier ja til å gi folk med korona-pass flere fordeler. Men mange er svært lite fornøyd med den planen..

NRK - 08 aug 21 kl. 07:58

Statsminister angrepet med egg

Tsjekkias statsminister Andrej Babis ble lørdag angrepet av sinte motstandere som kastet egg og ølkrus da han innledet valgkampen. Babis hadde nettopp satt seg ned for å skrive en autograf i en bok i byen Pruhonice ved Praha da han ble utsatt for eggkasternes vrede. Livvaktene tok ham raskt med til en kafé i nærheten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt