NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 03:37

NRK - 13 apr 24 kl. 13:23

KLM skal ikke fly over Israel og Iran

Det melder Reuters. Flere andre selskaper har tidligere endret ruter, slik at de ikke flyr over dette luftrommet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters, KLM, Israel, Iran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KLM, skal, ikke, fly, over, Israelog , Iran
NRK - 21 mar 24 kl. 18:58

To fly snudde på vei til Stavanger etter bombetrussel

Både et Norwegian-fly og et Sas-fly på vei fra København til Sola måtte torsdag kveld returnere etter en bombetrussel. – Vi kan bekrefte at det gjaldt et fly fra København til Sola. Flyet har nå landet trygt på København lufthavn, sier pressevakt Silje Glorvigen i Norwegian til NRK.

NRK - 15 jan 24 kl. 08:58

Ukrainsk forsvarssjef: Har skutt ned to russiske fly

Sjefen for det ukrainske forsvaret, Valerij Zaluzjnyj, melder på Telegram at det ukrainske luftforsvaret har skutt ned to russiske fly. Han skriver at det skal dreie seg om et A-50-fly og et IL-22-fly. Ifølge The Telegraph skal et A-50 fly være verdt over 3,5 milliarder kroner og kan bli brukt til å oppdage missiler eller fiendtlige fly.

NRK - 21 mar 24 kl. 18:58

SAS- og Norwegian-fly snudde på vei til Stavanger snudde etter bombetrussel

Både et Norwegian-fly og et SAS-fly på vei fra København til Sola måtte torsdag kveld returnere på grunn av en bombetrussel. – Vi kan bekrefte et fly som skulle til Stavanger, nå har snudd og er på vei tilbake til København. Det er på ordre fra politiet.

NRK - 06 jan 24 kl. 19:10

USAs luftfartsmyndigheter setter 171 fly på bakken etter fly landet med hull i skroget

USAs luftfartsverk setter 171 Boeing 737 MAX på bakken etter hendelsen der et panel i skroget på et slikt fly løsnet i lufta. Det opplyser luftfartsverket Federal Aviation Administration (FAA) lørdag. – FAA krever umiddelbare inspeksjoner av enkelte Boeing 737 MAX 9-fly før de kan gjenoppta flygningene, sier FAA-leder Mike Whitaker.

NRK - 07 dec 23 kl. 01:29

USA setter Osprey-militærfly på bakken

Det amerikanske forsvaret setter alle sine Osprey-fly på bakken etter en ulykke i Japan der åtte soldater døde forrige uke. Både flyvåpenet, marinen og marineinfanteriet bruker flytypen med vridbare vinger, som kan lette og lande som et helikopter og fly som et fly. En foreløpig gransking av ulykken utenfor kysten av Japan antyder at den ikke skyldtes menneskelig svikt, men at noe gikk galt med flyet.

NRK - 07 jan 24 kl. 16:06

Ingen av samme type som ulykkesflyet i drift i Norge

Flere flyselskap internasjonalt har valgt å sette fly av typen Boeing 737 Max 9 på bakken etter en hendelse i USA der en del av skroget på et fly av denne typen løsnet under flyvning. Søndag sier europeiske luftfartsmyndigheter (Easa) at ingen av deres medlemsland bruker fly samme type. Det skriver DR.

Klartale - 02 jan 24 kl. 11:34

Måtte evakuere fra brennende fly i Japan

379 passasjerer og mannskap er evakuert. De var om bord i et fly på Haneda-flyplassen i Tokyo. Flyet tok fyr.

NRK - 08 jan 24 kl. 06:54

Sjekker fly etter hendelse – Norwegian slipper inspeksjon

Flyprodusenten Boeing sjekker sine 737 Max 9-fly etter en hendelse på Alaska Airlines fredag. Et vindu og en del av kabinveggen falt av flyet mens det fløy. Det norske flyselskapet Norwegian eier ingen slike fly, og må dermed ikke sette fly i sin flåte på bakken, opplyser selskapet til Flysmart24.

NRK - 06 jan 24 kl. 19:10

USAs luftfartsmyndigheter satt 171 fly på bakken etter fly landet med hull i skroget

USAs luftfartsverk satt 171 Boeing 737 MAX på bakken etter hendelsen der et panel i skroget på et slikt fly løsnet i lufta. Det opplyser luftfartsverket Federal Aviation Administration (FAA) lørdag. – FAA krever umiddelbare inspeksjoner av enkelte Boeing 737 MAX 9-fly før de kan gjenoppta flygingene, sier FAA-leder Mike Whitaker.

Klartale - 20 dec 23 kl. 13:15

Nå skal mange ut og reise: – Folk er stresset. Særlig menn

Jula er rett rundt hjørnet. Det kan føre til fulle flyplasser og lange køer.– Vi vil gi folk den beste starten på juleferien vi kan.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 45 minutter siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 1 time siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 1 time siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 2 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 3 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.

NRK - 3 timer siden

Ti personer i slåsskamp i Drammen

Politiet rykket sent lørdag kveld ut til Bragernes torg i Drammen etter melding om et slagsmål mellom ti personer utenfor Old Irish Pub En person skal ha blitt slått bevisstløs og politi og ambulanse er på stedet, ifølge politiet i Sør-Øst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com