Dagbladet > Innenriks

Tuesday, 19 October, 14:33

Dagbladet - 14 sep 21 kl. 16:18

Kø av cold case-saker

Flere store drapssaker ville stått på stedet hvil uten Kripos' spesialgruppe..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Kripos

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kø av cold, case-saker
VG - 03 sep 21 kl. 16:39

Cold case-lederen om Tengs-saken: – Det gjenstår mye arbeid

Lederen i Kripos’ Cold Case-enhet, Espen Erdal, sier det er tilfredsstillende at politiet har kommet videre i Tengs-saken, men understreker overfor VG at de fremdeles er på etterforskningsstadiet..

Klartale - 11 okt 21 kl. 10:10

Politiet henla to av tre saker om voldtekt i 2020

Politiet henla de fleste voldtekts-anmeldelsene i 2020. Det skjedde i 66 prosent av alle sakene. Politiet etterforsket 2.

NRK - 03 sep 21 kl. 18:54

Kripos leder: – Uheldig

– Ting i den første etterforskningen var uheldig, sier leder Espen Erdal for Cold case-gruppen i Kripos om Birgitte Tengs-saken til Aftenposten..

VG - 23 sep 21 kl. 13:29

Kripos i 2016: Finnes overvåkningsvideoer som aldri ble gjennomgått

Natten Birgitte Tengs (17) ble drept, så flere vitner en jente som lignet henne utenfor en bil. Da Cold Case-gruppen gikk gjennom saken, oppdaget de videomateriale som ikke hadde blitt undersøkt..

VG - 06 okt 21 kl. 17:42

Privatetterforskere mener å ha identifisert «Zodiac-morderen»

En privat cold case-gruppe mener å ha identifisert en av de mest beryktede seriemorderne i USA. Mannen de utpeker er allerede død..

NRK - 16 jun 21 kl. 00:22

Weinstein utleveres til California

Den skandaliserte Hollywood-regissøren Harvey Weinstein skal utleveres til California, der han vil bli stilt for retten for seksuelt misbruk av fem kvinner i Los Angeles og Beverly Hills. Det bestemte dommer Kenneth Case i Erie County Court i New York tirsdag, skriver Los Angeles Times. Voldtektene og overgrepene han er beskyldt for i delstaten, skal ha skjedd mellom 2004 og 2013.

NRK - 31 maj 21 kl. 16:23

Sjødin: – Det blir en kamp

Arvid Sjødin sier til NRK at det blir en kamp om økonomisk oppgjør i etterkant av en eventuell frifinnelse. – Vi vet det har vært andre saker der folk har sittet like lenge i fengsel. Vi har saker som er over ti år gamle der man er tildelt 13 millioner kroner og slike ting.

VG - 13 jun 21 kl. 14:02

Munch og de skuffede

Vi blir ikke ignoranter av at et par Munch-bilder omdøpes. Men saker som denne føyer seg inn en lang rekke av lignende saker i den polariserte kulturkrigen..

NRK - 22 jun 21 kl. 20:09

Flere unge siktet for sex-kjøp

Flere personer i Agder er siktet for grove seksuelle overgrep mot barn etter at det ble kjent at unge ned i 13-årsalderen har solgt sex via sosiale medier. – Vi har flere siktede i flere saker og flere mistenkte i flere saker, sier Kenneth Rafaelsen, seksjonsleder for grov vold og seksuelle overgrep i Agder politidistrikt, til NRK..

NRK - 11 jul 21 kl. 01:32

Henlegger saker om ulovlig fiske

78 tilfeller av brudd på lakse- og nnlandfiskeloven ble politianmeldt av Statens Naturopplyn i fjor. Det høyeste tallet på fem år, men få av saker ender med tiltale. Nå ber politiet om tips fra publikum for å få bukt med tjuvfisket.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Slik var drapsruta

Angrepet startet inne på en matbutikk. Mandag fortalte politiet mer om gjerningsmannens bevegelser den kvelden fem personer ble drept i Kongsberg..

Dagbladet - 6 timer siden

- La bilen stå

Har du ikke lagt om til vinterdekk i dag, er oppfordringen fra meteorologene, politiet og Vegvesenet helt klar..

Dagbladet - 7 timer siden

Smitten øker: - Overrasket

Universitetssykehuset Nord-Norge gikk søndag ettermiddag til gul beredskap. 13 personer er innlagt med covid-19 og smitten øker i Tromsø kommune..

Dagbladet - 21 timer siden

Hjortene dundret mot bilen

- Gevirene klinket mot hverandre..

Dagbladet - Igår: 14:17

Ofrene ble drept med stikkvåpen

Politiet har mandag et pressetreff om den siste situasjonen i Kongsberg-drapene..

Dagbladet - Igår: 11:53

Farevarsel på Østlandet

Natt til tirsdag kan det falle snø i områdene Viken, Oslo og Innlandet..

Dagbladet - Igår: 05:59

Gigant-barnebidrag blir regjeringssak

Erlend Wiborg (FrP) reagerer sterkt på Navs krav mot Alf Friisø (57), om etterbetaling av et gigantisk barnebidrag basert på en dom fra Nicaragua. Nå krever han svar fra den påtroppende regjeringen..

Dagbladet - I førrgår: 17:03

Død mann funnet på sti

Politiet har sperret av et større område i Skien etter at en død mann ble funnet på en sti i et boligområde. Mannen har synlige skader, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 15:46

Nøkkelsvar kan ligge i Tyskland

Ulykkesbil i Hallingdal hadde fartsskriver..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 03:01

Sjef for kontraterror: - Krevende sak

Den type sak, som skjedde i Kongsberg onsdag kveld, er noe av det mest krevende enhver sikkerhetstjeneste står ovenfor, forteller Kontraterror sjef i PST, Arne Christian Haugstøyl..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt