VG > Sport

Wednesday, 17 August, 02:57

VG - 08 jun 22 kl. 09:44

Justisministeren iverksetter tilsyn med klareringsmyndighetene

Tidligere PST-sjef Hans Sverre Sjøvold beholdt sikkerhetsklareringen selv om han ble straffet for ulovlig oppbevaring av våpen i syv år. Nå iverksetter justisminister Emilie Enger Mehl tilsyn med norske klareringsmyndigheter..
Les mer på VG


Les mer om:
PST, Hans Sverre Sjøvold, Emilie Enger Mehl

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Justisministeren, iverksetter, tilsynmed , klareringsmyndighetene
NRK - 08 jun 22 kl. 09:46

Tilsyn etter Sjøvold-saken

Justisminister Emile enger Mehl iverksetter tilsyn med klareringsmyndigheten etter Sjøvold-saken, skriver VG. Tidligere PST-sjef Hans Sverre Sjøvold fikk beholde sikkerhetsklareringen selv om han ble straffet for ulovlig oppbevaring av våpen i flere år. Justisministeren ber nå Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) om å gjennomføre tilsyn med klareringsmyndighetene for å undersøke eventuell forskjellsbehandling.

VG - 08 jun 22 kl. 09:44

Justisministeren iverksetter tilsyn med klarerings-myndighetene

Tidligere PST-sjef Hans Sverre Sjøvold beholdt sikkerhetsklareringen selv om han ble straffet for ulovlig oppbevaring av våpen i syv år. Nå iverksetter justisminister Emilie Enger Mehl tilsyn med norske klareringsmyndigheter..

NRK - 11 mar 22 kl. 21:53

Førte ikke tilsyn med blokka som brant i Drammen

Bygg der brann kan medføre store tap av menneskeliv skal registreres som «særskilte brannobjekter», men det gjaldt ikke for blokka som brant i Drammen. Derfor førte brannvesenet heller ikke tilsyn der, opplyser seksjonsleder Cecilie Aali Hornstuen hos Drammensregionen Brannvesen til Drammens Tidende. 300 personer er folkeregistrert i blokka der det brant onsdag, og etter at evakueringen var ferdig, kalte politiets innsatsleder Arne Guddal det «utrolig» at brannen ikke medførte personskader.

NRK - 02 maj 22 kl. 21:30

Barneombudet reagerer på regjeringens flyktninggrep

Regjeringen ønsker å lempe på kravene til tilsyn i fosterhjem for å håndtere den store mengden flyktninger. Det får Barneombudet til å reagere. – Den ekstraordinære situasjonen med krig i Ukraina tilsier at staten må kunne ha et større handlingsrom enn normalt.

NRK - 04 aug 22 kl. 01:48

Tilsyn med tre barnehager i Læringsverkstedet

Utdanningsdirektoratet har satt i gang tilsyn med tre barnehager i kjeden Læringsverkstedet. Selskapet avviser påstandene som fremmes i et varsel. I følge Klassekampen kommer tilsynet etter at Kunnskapsdepartementet mottok et varsel fra Viceroy Research.

E24 - 04 aug 22 kl. 06:31

Direktorat setter i gang tilsyn med barnehager i storkjede

Utdanningsdirektoratet har satt i gang tilsyn med tre barnehager i kjeden Læringsverkstedet. Selskapet avviser påstandene som fremmes i et varsel..

NRK - 11 aug 22 kl. 12:51

Opprettar tilsyn etter at gut vart funnen mishandla

Statsforvaltaren har torsdag opna tilsyn med barnevernstenesta, etter at ein sju år gamal gut sundag skal ha vorte funnen fastbunde og med skadar, skriv BA. Faren til guten, ein åleinefar i 30-åra, vart tysdag varetektsfengsla, sikta for grov mishandling..

NRK - 03 mar 22 kl. 19:38

Justisministeren: – Norge skal være en trygg havn

– Regjeringen er klar til å gi beskyttelse til de menneskene som er på flukt fra bomber i Ukraina. Vi kommer raskt til å se på detaljene i det EU har gått inn for og vurdere hvordan vi skal innrette dette i Norge, sier Enger Mehl til NTB, etter møtet med EUs innenriks- og justisministre i Brussel torsdag. På møtet ble EU-ministrene enige om å gi midlertidig, kollektiv beskyttelse til alle som flykter fra krigen i Ukraina.

Aftenposten - 04 apr 22 kl. 21:00

Justisministeren må prioritere dommerfullmektigenes lønnssituasjon

Justisministeren må prioritere dommerfullmektigenes lønnssituasjon..

NRK - 09 jun 22 kl. 17:51

Ber justisministeren om redegjørelse etter ny rapport

Riksrevisjonens nye rapport som ble lagt frem i dag viser alvorlige svakheter ved myndighetenes innsats mot vold i nære relasjoner. – Det er svært bekymringsfullt at politiets oppklaringsprosent har gått ned, selv om det er enighet om at sakene skal prioriteres. Jeg vil be justisministeren redegjøre for situasjonen og følge opp saken.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Innrømmer at israelske bomber drepte fem barn på Gaza

Tidligere har Israel beskyldt Islamsk jihad for angrepet som drepte fem barn på Gaza 7. august. Nå bekrefter derimot offisielle tjenestepersoner at israelske bomber sto bak..

VG - 4 timer siden

Bodø/Glimt ett steg nærmere Champions League-gruppespill: – Føles som et tap

BODØ/OSLO (VG) (Bodø/Glimt – Dinamo Zagreb 1–0) Et praktfullt innlegg og et kontant hodestøt gjør at drømmen om Champions League lever i beste velgående for Bodø/Glimt – som selv var sedvanlig selvkritiske..

VG - 3 timer siden

Storebroren om gulldramaet: – Jeg hadde hjertet i halsen

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) forsvarte EM-gullet sitt på 5000-meteren, men ikke uten dramatikk. Storebror Henrik Ingebrigtsen beskriver lillebrorens løp som «nesten perfekt»..

VG - 5 timer siden

Jakob Ingebrigtsen forsvarte EM-gullet i dramatisk løp: – Håper ikke det er disk

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) forsvarte EM-gullet sitt i 5000-meterfinalen. Et dramatisk fall gjorde at han tråkket utenfor banen..

VG - 5 timer siden

Jakob Ingebrigtsen forsvarte EM-gullet i dramatisk løp

MÜNCHEN (VG) Bare litt over tre uker etter at han ble verdensmester, forsvarte Jakob Ingebrigtsen (21) EM-gullet sitt i 5000-meterfinalen. Dermed kopierer han langdistanselegenden Mo Farah (39)..

VG - 9 timer siden

Viaplay truer TV 2 med søksmål over PL-bilder

Viaplay truer med søksmål mot TV 2 for det de mener er brudd på avtalen om å vise bilder fra Premier League, skriver Kampanje. TV 2 avfeier kritikken, men lover raskt tilsvar..

VG - 7 timer siden

Ny nedtur - velgerne strømmer bort

Strømprisene går rett opp. Mens regjeringen stuper videre nedover..

VG - 9 timer siden

Styrtregn skaper problemer

Etter regnrekord, oversvømmelser og lynnedslag tidligere tirsdag, er det de neste timene duket for en ny runde. I Ski sentrum står flere biler fast i vannmengdene..

VG - 7 timer siden

Jakob Ingebrigtsen vil ikke dele EM-hotell med Gjert Ingebrigtsen

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) ba lenge før EM friidrettsforbundet sørge for at han og faren Gjert Ingebrigtsen ble innkvartert på atskilte hoteller under mesterskapet i München..

VG - 8 timer siden

RBK-helter blir irritert på de som ikke heier på Glimt: – Det er som å pisse i buksen

Dinamo Zagreb er siste hinder før gruppespillet i Champions League for Bodø/Glimt. Flere norske supportere håper ikke Glimt lykkes – og møter motstand fra gamle Rosenborg-helter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com