NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:22

NRK - 16 aug 23 kl. 10:09

Justisministeren har svart om 25. juni

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite ba tidligere i sommer justisminister Emilie Enger Mehl om svar på 18 spørsmål om terroren 25. juni. Onsdag kom svarene. I etterkant av terroren har det kommet frem at samhandlingen og informasjonsflyten mellom flere instanser var for dårlig. Det er derfor i sommer blant annet opprettet en liaison fra PST til POD som skal bidra til tettere samhandling og økt forståelse for PSTs etterretningsprodukter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Emilie Enger Mehl, PST, POD, PSTs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Justisministerenhar , svartom 25 , juni
Klartale - 03 jun 23 kl. 06:00

Slik blir den store pride-festen i hele Norge

Bergen er godt i gang. De arrangerer Regnbuedagene fra 2. juni.

NRK - 28 jul 23 kl. 08:15

5,2 millioner flypassasjerer i juni

Det var 2 prosent flere flypassasjerer i juni i år enn i fjor, men det er fortsatt langt færre enn før pandemien. Det var 5,2 millioner flypassasjerer i Norge i juni. Det er 7 prosent færre enn i juni 2019.

NRK - I førrgår: 18:24

Jussprofessor: – Jeg kan ikke forstå hvordan justisministeren skal overleve dette

Jussprofessor ved Universitetet i Oslo, Mads Andenæs, mener justisministeren ikke kan fortsette. – Jeg kan ikke forstå hvordan justisministeren skal overleve dette. Jeg skjønner godt at disser på stortinget vil fremme mistillitsforslag, men jeg kan ikke skjønne at hun skal være justisminister om noen måneder, sier Andenæs til NRK.

Klartale - 26 jun 23 kl. 16:00

Hvis du er lei sola, kan du se TV

Er du blant dem som trenger pauser fra sola? Eller bor du der regnet høljer ned?Her er noen godbiter du kan strømme på TV:«The Crowded Room» (9.

NRK - 28 jul 23 kl. 08:15

Fortsatt færre flypassasjerer enn før pandemien

Det var 2 prosent flere flypassasjerer i juni i år enn i fjor, men det er fortsatt langt færre enn før pandemien, skriver SSB Det var 5,2 millioner flypassasjerer i Norge i juni. Det er 7 prosent færre enn i juni 2019. Samlet sett var det 117.

Klartale - 25 jun 18 kl. 12:17

Dette er Orderud-saken

Orderud-saken blir den kalt. Det er én av de mest omtalte drapssakene i Norge. Til høsten kommer kanalen NRK og avisa VG med en dokumentar-serie om den.

NRK - 10 nov 23 kl. 13:51

Ny rettssak for Anders Behring Breivik om prøveløslatelse i juni neste år

I juni søkte terrordømte Anders Behring Breivik om prøveløslatelse. Nå er det klart at rettssaken går i Ringerike, Asker og Bærum tingrett i juni neste år. Rettssaken starter 18.

NRK - 01 jun 23 kl. 10:15

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 20 jul 23 kl. 14:28

Frp ikke fornøyd med forsvarsministerens svar om 25. juni-skytingen

Frp-nestor Carl I. Hagen reagerer på at forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) ikke vil offentliggjøre sine svar til kontrollkomiteen om Oslo-skytingen i fjor. Gram har torsdag svart Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité om 25.

NRK - 02 jun 23 kl. 11:41

Innfører droneforbud under kongebesøk

Politiet i Nordland opplyser i ei pressemelding at det blir forbud mot droneflyging under kongeparets besøk på Helgeland. Luftrestriksjonene gjelder ved følgende områder: - Hemnesberget i Hemnes kommune – Mandag 5. Juni 2023 kl 09:00-12:00 – Hattfjelldal i Hattfjelldal kommune – Mandag 5.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 30 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com