Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 00:36

Dagbladet - 20 april 21 kl. 22:04

Juryen: - Skyldig

Juryen la i kveld fram sin kjennelse i drapssaken mot politimannen Derek Chauvin. Her ble han kjent skyldig for drap..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Derek Chauvin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Juryen, Skyldig
NRK - 20 april 21 kl. 23:08

Juryen: Derek Chauvin skyldig

Derek Chauvin er kjent skyldig i drapet av George Floyd, mener juryen som la frem kjennelsen tirsdag kveld. Derek ble dømt for alle tiltalepunktene, inkludert forsettlig drap..

NRK - 19 april 21 kl. 23:13

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

VG - 20 april 21 kl. 00:54

Juryen har trukket seg tilbake – erklærer krisetilstand før avgjørelse i George Floyd-saken

Mens juryen har trukket seg tilbake for å diskutere om de mener Derek Chauvin er skyldig i drapet på George Floyd, erklærer Minnesotas guvernør krisetilstand..

NRK - 29 mars 21 kl. 18:12

Ber juryen se bort fra politikk

Forsvareren til politimannen Derek Chauvin, som er anklaget for drap på George Floyd, ba i sin åpningstale juryen se bort fra politikk rundt drapet. - Det dreier seg ikke om å fremme noen politisk eller sosial sak i denne rettssalen, sa forsvarer Eric Nelson og avviste anklagen om at Chauvin drepte Floyd..

NRK - 20 april 21 kl. 03:37

Juryen avslutter for dagen

Jurymedlemmene i rettssaken mot den tidligere politimannen i Minneapolis Derek Chauvin har avsluttet diskusjonene sine for dagen, ifølge Hennepin County Court. Det er ikke opplyst når juryen forventes å møtes igjen tirsdag morgen, skriver CNN..

Aftenposten - 20 april 21 kl. 21:49

Floyd-saken: Juryen har kommet til en kjennelse – ventes innen kort tid

Juryen i rettssaken mot Derek Chauvin, den tidligere politimannen som er tiltalt for å ha drept George Floyd, har kommet….

Dagbladet - 20 april 21 kl. 22:04

Juryen har bestemt seg

I kveld legger juryen fram sin kjennelse i drapssaken mot politimannen Derek Chauvin..

NRK - 29 mars 21 kl. 17:05

Aktor: Chauvin svek sitt oppdrag

Derek Chauvin svek sitt oppdrag som politi, sa aktor i sitt åpningsinnlegg i saken mot politimannen som er anklaget for drap på George Floyd. Rettssaken mot Chauvin startet mandag med at dommeren ga sine instrukser til juryen på 14 som skal dømme eller frikjenne Chauvin. Blir Chauvin funnet skyldig, risikerer han en lang fengselsstraff.

VG - 20 april 21 kl. 21:35

Juryens avgjørelse i George Floyd-saken er klar: Derek Chauvin kjent skyldig

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Juryen i rettssaken mot politimannen som er tiltalt for drap på George Floyd er ferdig med sine drøftelser..

VG - 20 april 21 kl. 21:35

Drapet på George Floyd: Derek Chauvin kjent skyldig på alle tiltaltepunkter

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Juryen i rettssaken mot politimannen som er tiltalt for drap på George Floyd er ferdig med sine drøftelser..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Nå er 252 alligatorer fjernet

252 alligatorer har nå blitt fjernet fra Disney World etter en tragisk ulykke der en toårig gutt ble tatt av en alligator i Disney World i Orlando i 2016..

Dagbladet - 3 timer siden

Derfor jubler Trump

Republikanerne i Huset har nå valgt Elise Stefanik inn i lederskapet, etter at de vraket Liz Cheney tidligere denne uka. Derfor er hun godt nytt for Donald Trump..

Dagbladet - 4 timer siden

«Verdens beste» covid-land stenger ned

Singapore, som har blitt regnet som et av de beste landene å oppholde seg under pandemien, føyer seg nå inn i rekken av asiatiske land med økende coronasmitte..

Dagbladet - 5 timer siden

- Riv, ruskende galt

Mens noen står i kø for å kjøpe bobler til 17. mai, venter andre på tur for å få mat på bordet..

Dagbladet - 6 timer siden

- Ser mørkt på veien videre

Angrepene fortsetter fra både israelsk og palestinsk side. Å få til en snarlig våpenhvile er viktig for begge parter, men vil ikke løse noen ting, sier Midtøsten-forsker..

Dagbladet - 6 timer siden

Feilene som førte til katastrofe

Coronapandemien omtales som det 21. århundres «Tsjernobyl-øyeblikk» av panelet bak en ny rapport. Steg for steg tar de for seg det som ble den perfekte oppskriften på corona-katastrofen..

Dagbladet - 7 timer siden

Her blir det perfekt bunadsvær

Få dager i året er folk mer opptatt av været enn på 17. mai. Blir det for varmt eller for vått for bunad?

Dagbladet - 7 timer siden

Statsministeren som hører. Ingenting

Ingen vet det egentlige omfanget av katastrofen i India. Men lik i elver og mangel på ved til å kremere de døde forteller en dramatisk historie, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 7 timer siden

Forhøyet blodtrykk mistenkt bivirkning

Til sammen 17 tilfeller av høyt blodtrykk er meldt som mistenkte bivirkninger etter mRNA-vaksinene, ifølge Legemiddelverket..

Dagbladet - 8 timer siden

- Tror sprengkraften var undervurdert

Tønsberg-ordføreren jubler over FHI-utkastet som anbefaler at færre kommuner skal miste vaksinedoser. Samtidig understreker hun at Tønsberg vil få store problemer om regjeringen går for den første anbefalingen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt