NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:52

NRK - 01 mar 22 kl. 17:31

Jubeldag på Oslo Børs

Oslo Børs endte opp 1,71 prosent ved børsslutt tirsdag. Hovedindeksen endte på 1.222,77 poeng. Oppturen kommer dagen etter en økning på 1,37 prosent på Oslo Børs mandag. Prisen på et fat nordsjøolje, som i forrige uke bikket over 100 dollar fatet for første gang siden 2014, lå ved 17-tiden på 105,2 dollar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Børs, Oslo Børs, BP, Norsk Hydro, Europa, DAX, Frankfurt, Ftse100, London, CAC, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jubeldag, Oslo, Børs
Klartale - 12 apr 23 kl. 08:13

Mye forsinkelser for togene i Oslo

Skal du ta tog onsdag? Da bør du beregne god tid. I Oslo er det store problemer.

NRK - 12 apr 23 kl. 17:26

Togforsinkelser i Oslo ut uka

Sporvekselen mellom Skøyen og Oslo S blir ikke reparert før til helga. Dermed fortsetter de store togproblemene ut arbeidsuka. Årsaken er en feil på sporvekselen mellom Skøyen og Oslo S, som gjør at den må skiftes ut, opplyser pressevakt Harry Korslund i Bane Nor til NTB.

NRK - 20 jan 23 kl. 07:16

Forsinkelser på Gardemobanen

En signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm fører til forsinkelser på Gardemobanen, skriver BaneNor på sine nettsider. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver BaneNor fredag morgen. Signalfeilen berører følgende toglinjer: Asker - Oslo S - Kongsvinger - (Charlottenberg) R14 Drammen - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY1 Drammen - Oslo S - Lillestrøm - Oslo Lufthavn/Oslo Airport - Lillehammer RE10 Drammen - Oslo S - Dal R13 Kongsberg - Oslo S - Eidsvoll R12 Oslo S - Trondheim S, Dovrebanen F6 Skien - Oslo S - Eidsvoll, Vestfoldbanen RE11 Spikkestad - Asker - Oslo S - Lillestrøm L1 Stabekk - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY2 En feil på en sporveksel mellom Nordagutu og Notodden fører til forsinkelser også på Bratsbergbanen.

Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

Klartale - 22 maj 23 kl. 06:30

De unge er fornøyde med foreldrene sine

I vår har over 41.000 barn og unge svart på undersøkelsen Ung i Oslo. Resultatet legges fram i dag (mandag).

Aftenposten - 06 mar 22 kl. 11:39

Norsk jubeldag i Vasaloppet: Nygaard vant på herresiden - Astrid Øyre Slind med løyperekord

Andreas Nygaard (31) var sterkest på oppløpet og sørget for Norges tiende strake seier i Vasaloppet..

VG - 06 mar 22 kl. 11:39

Norsk jubeldag i Vasaloppet: Nygaard vant på herresiden - Astrid Øyre Slind med løyperekord

Andreas Nygaard (31) var sterkest på oppløpet og sørget for Norges tiende strake seier i Vasaloppet på herresiden. Kort tid etter sørget Astrid Øyre Slind (34) inn for dobbelt norsk og løyperekord..

Aftenposten - 22 mar 22 kl. 10:54

Miljøtopper glade for CO₂-fangst-garanti: – En jubeldag

Klimaorganisasjoner jubler over at karbonfangst er sikret på klemmesrud..

E24 - 22 mar 22 kl. 10:54

Miljøtopper glade for CO₂-fangst-garanti: – En jubeldag

Klimaorganisasjoner jubler over at karbonfangst er sikret på Klemetsrud..

VG - 21 okt 22 kl. 11:50

Jenny Stene tok sølv etter finaledrama: Tapte gullet i siste skudd

Rilfeskytteren Jenny Stene (24) sikret seg VM-sølv etter en svært spennende finaleskyting. For Jeanette Hegg Duestad (23) ble det bronse på en norsk jubeldag på 50 meter helmatch i Egypt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 30 minutter siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 1 time siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com