NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:08

NRK - 29 jul 21 kl. 09:23

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helse, Høyesterett, Gulating, Rett24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Journalsnoking, enderi , Høyesterett
E24 - 29 jun 21 kl. 16:16

Tvisten mellom Olav Thon og Hamar-restaurant ender i Høyesterett

Høyesterett skal behandle anken til Olav Thon, som tapte varemerkestriden mot Hamar-restauranten Stortorvet Gjestgiveri i lagmannsretten i mars..

NRK - 26 maj 21 kl. 18:58

Fengslingssak skal trolig behandles

Høyesterett har satt av 17. juni og halve 18. juni til behandlingen av Baneheia-dømte Viggo Kristiansens begjæring om å bli løslatt fordi saken er gjenåpnet.

NRK - 31 maj 21 kl. 14:00

Høyesterett fremskynder behandling

Høyesterett fremskynder behandlingen av spørsmålet om Viggo Kristiansen skal løslates til 2. juni, opplyser Høyesterett. Behandlingen skulle opprinnelig skje 17.

NRK - 01 jun 21 kl. 16:01

Høyesterett løslater Kristiansen

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen skal løslates fra fengsel etter 21 år. Det har Høyesterett bestemt. Både advokatene til Viggo Kristiansen og statsadvokaten leverte sine uttalelser om behandlingen av løslatelsen til Høyesterett tirsdag..

NRK - 17 jun 21 kl. 16:50

Høyesterett støtter homo-nekt

Høyesterett i USA ga torsdag medhold til et katolsk adopsjonsbyrå som ikke ønsker å adoptere fra seg barn til homofile par, skriver CNN. Adopsjonsbyrået, som holder til i delstaten Pennsylvania, fikk ikke lenger økonomisk støtte etter det ble kjent at de ikke ønsket å samarbeide med par av samme kjønn. Høyesterett har nå konkludert med at delstaten opptrådte lovstridig da de trakk pengestøtten..

NRK - 18 jun 21 kl. 17:05

Ny dommer i Høyesterett

Assisterende riksadvokat Knut Erik Sæther (50) ble i statsråd fredag utnevnt til ny dommer i Høyesterett. Sæther har vært assisterende riksadvokat siden 2012. Han erstatter høyesterettsdommer Magnus Matningsdal når han går av høsten 2021.

NRK - 20 jul 21 kl. 17:47

Høyesterett avviste anken

Høyesterett har avvist anken til de som er dømt for drapet på Sigbjørn Sveli på Regestranden i desember 2019. De to tiltalte ble dømt til 15 og 20 år forvaring både i tingretten og i lagmannsretten. Begge anket straffeutmålingen til Høyesterett, men anken er nå avvist og dommene blir stående..

NRK - I førrgår: 12:19

Høyesterett avviste Søgaards anke

Svensk høyesterett har avvist anken fra Runar Søgaard, som er dømt til ett år og åtte måneders fengsel for skatteunndragelse og ulovlig bokføring, skriver NTB. Den tidligere predikanten mente lagmannsretten hadde feilbedømt bevisene i saken, men ifølge Expressen har høyesterett altså avvist anken. Dermed blir dommen mot nordmannen stående.

Aftenposten - 07 maj 21 kl. 09:00

Molde tilbake på topp - sjekk hvordan vi tror sesongen ender

Slik tror Aftenbladet Eliteserien 2021 ender..

NRK - 25 jun 21 kl. 10:41

Nachspiel ender i retten

En mann i 20-årene nekter å godta et forelegg for å ha deltatt på to fester med over ti deltakere i Oslo. Saken ender i retten. Forelegget lød på 12 500 kroner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 45 minutter siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 1 time siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 1 time siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 2 timer siden

Kvinne døde etter drapsforsøk

En 20 år gammel kvinne døde fredag etter at hun ble utsatt for massiv vold forrige søndag. Det var forrige søndag politiet rykket ut til en leilighet på Nyborg i Åsane i Bergen, og pågrep en mann for drapsforsøk på kvinnen..Hun ble svært alvorlig skadet, og sendt til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Erstatning etter bivirkninger

Norsk pasientskadeerstatning har fått 141 søknader om erstatning for bivirkninger etter koronavaksine. De fleste søknadene kommer fra helsearbeidere som har fått AstraZeneca-vaksine. Hodepine, blodpropp, smerter og utmattelse topper statistikken over bivirkninger.

NRK - 2 timer siden

20 nye smittetilfeller i Tromsø

Det siste døgnet har 20 personer testet positivt for covid-19 i Tromsø. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Lørdag er til sammen 203 personer isolert på grunn av korona i byen og én person er innlagt på Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 2 timer siden

Reglene for etterlønn strammes inn

Framover skal Stortinget føre strengere kontroll ved utbetaling av etterlønn. De siste 50 årene har ordningen i stor grad vært tillitsbasert. – Ordningen har vært tillitsbasert på den måten at det er søkerne som har plikt til å gi opplysninger om annen inntekt, og levere de dokumenter som er nødvendige for at vi skal kunne vurdere om vedkommende har rett til ytelsen, sier stortingsdirektør Marianne Andreassen til Dagens Næringsliv.

NRK - 2 timer siden

Færre Birgitte-tips

Tipsmengden i Birgitte Tengs-saka er i ferd med å tørke ut. Dei siste dagane er det berre få nye tips som har kome inn, opplyser politiet. Denne veka har politiet avhøyrt fleire vitne, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt