NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 09:07

NRK - 18 april 21 kl. 06:13

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Steinvik, Tana

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskredi , Tana, ødela, fylkesvei
NRK - 18 april 21 kl. 06:13

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 19 april 21 kl. 08:41

Utfordringer for bønder

Jordskredet ved Steinvik i Tana kommune søndag morgen skaper utfordringer for blant annet bønder som driver med melkeproduksjon. For bonde Svein Slåtsveen i Bekkarfjord betyr det at melkebilen må kjøre om Lakselv og Karasjok for å komme til Tana bru..

NRK - 06 mars 21 kl. 08:28

Flere fjelloverganger stengt lørdag

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av uvær, lørdag. Riksvei 7 over Hardangervidda, fylkesvei 51 over Valdresflye og fylkesvei 53 Tyin-Årdal er stengt. Fv 51 blir ikke åpnet lørdag.

NRK - 19 april 21 kl. 19:12

Kan ta flere uker før vei åpnes

Det kan i beste fall ta tre til fire uker før fylkesvei 98 i Tana åpnes for trafikk, etter jordskredet søndag. Det opplyser Troms og Finnmark fylkeskommune til NRK mandag kveld. Omkjøring er på opptil 400 kilometer..

NRK - 20 jan. 21 kl. 16:27

Fare for jordskred på Østlandet

På grunn av et lavtrykk som kommer inn over Sør-Norge natt til torsdag har NVE sendt ut gult farevarsel for jordskred på Østlandet. Det er særlig Agder, Vestfold og Telemark, Viken samt sørlige deler av Rogaland som er utsatt..

Dagbladet - 25 feb. 21 kl. 09:23

En person tatt av jordskred

En bil har blitt tatt av et jordskred på riksvei 80 i nærheten av Fauske i Nordland.

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 00:15

Beboere evakueres etter jordskred i Halden

Politiet har sperret av deler av bybrua i Halden sentrum etter et jordskred torsdag kveld..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 12:47

Jordskred ved Telthusbakken i Oslo – boliger skal evakueres

20 boliger skal evakueres etter at det har gått et jordskred på nordsiden av Telthusbakken i Oslo..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 12:47

Jordskred ved Telthusbakken i Oslo – 20 boliger evakueres

20 boliger skal evakueres etter at det har gått et jordskred på nordsiden av Telthusbakken i Oslo..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 12:47

Jordskred i Telthusbakken i Oslo – flere boliger evakuert

20 boliger skal evakueres etter at det har gått et jordskred på nordsiden av Telthusbakken i Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Forbrukerrådet kritiserer 3-for-2

Tilbud som lar kunder kjøpe tre produkter for prisen av to bidrar til økt matsvinn, mener Forbrukerrådet. 3-for-2-kampanjene til Rema 1000 og Coop fører til at folk kjøper mer enn de trenger, sier direktør Inger Lise Blyverket til Nettavisen..

NRK - 10 minutter siden

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..

NRK - 15 minutter siden

– Utryddet i Storbritannia i august

I løpet av august vil det ikke lenger være koronavirus i omløp i Storbritannia, mener den avtroppende sjefen for landets vaksineprogram. Clive Dix sier til the Daily Telegraph at alle briter skal ha fått minst én dose koronavaksine før den tid..

NRK - 30 minutter siden

Nytt prosjekt skal trygga pasientar

Eit nytt register skal innehalde oversikt over alle medisinane kvar pasient tek. Lista skal delast med sjukehus, fastlege, legevakt, heimesjukepleie, sjukeheim og pasienten sjølv. Om lag 12 prosent av alle pasientskadar skuldast feil legemiddelbruk..

NRK - 30 minutter siden

Grunnleggeren av Vans er død

Paul Van Doren, som grunnla det amerikanske skomerket Vans, er død, 90 år gammel. Sammen med sin bror James startet han opp selskapet i 1966. Vans-sko ble kjent gjennom amerikansk populærkultur, både i filmer, i musikkmiljøet og blant skatere..

NRK - 1 time siden

Uvær og stengt på Magerøya

Uværet fortsetter på Magerøya. E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp ble stengt midt på dagen fredag, og lørdag morgen er også 8038 fra Gjesvær til Gjesværkrysset stengt. Her pågår det oppryddingsarbeid, og veien er stengt inntil videre..

NRK - 1 time siden

200 russ festet i Sørlandsparken

Rundt 50 russebiler og 200 russ samlet seg i Sørlandsparken i Kristiansand i natt og festet. Ifølge politiet kunne støyen høres ut til Høvåg. Politiet var på stedet og samlingen løste seg opp etter hvert..

NRK - 1 time siden

Ba foreldre hente barna sine

Opp mot 100 ungdommer fra flere steder i Innlandet, var samlet på Tallodden ved Kapp sent fredag kveld. Flere av ungdommene var mindreårige og beruset. Politiet kom til stedet, og ba foreldre hente barna sine..

NRK - 45 minutter siden

Flertall vil ha bort myrforbudet

Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet vil alle ha bort forbudet mot å bruke myr til matproduksjon. Det et år gamle forbudet skal hindre utslipp av klimagasser som er lagret i myr. Sabima sier det er useriøst å fjerne forbudet allerede..

NRK - 45 minutter siden

Hjelpemiddel for medisin til flere

På ett år har dobbelt så mange fått elektronisk medisindispenser hjemme. Boksen mater ut tablettene som brukeren skal ta på faste tidspunkt, og varsler kommunens hjemmetjeneste dersom medisinen ikke blir tatt ut. Om lag 6000 slike bokser er i bruk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt