NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 10:15

NRK - 18 april 21 kl. 06:13

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Steinvik, Tana, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskredi , Tana, hytter, evakuert
NRK - 18 april 21 kl. 06:13

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 20 jan. 21 kl. 05:57

Mange hytter mangler brannsikring

Så mange som én av fem hytter på Agder kan helt eller delvis mangle varsling ved brann, ifølge Brannvesenet Sør. Av dem som har brannalarm, er det mange som slurver med batteribytte. I tillegg mangler mange hytter brannslokningsapparater..

NRK - 29 mars 21 kl. 02:15

Venter dyrere hytter ved sjøen

Meglerbransjen forventer at prisstigningen for hytter langs sjøen skal stige også i år. I fjor steg prisen på hytter nær sjøen med hele 11,5 prosent, ifølge Eiendom Norge. I år vil prisen på sjøhyttene øke ytterligere, mener flere meglere Dagens Næringsliv har snakket med..

NRK - 19 april 21 kl. 08:41

Utfordringer for bønder

Jordskredet ved Steinvik i Tana kommune søndag morgen skaper utfordringer for blant annet bønder som driver med melkeproduksjon. For bonde Svein Slåtsveen i Bekkarfjord betyr det at melkebilen må kjøre om Lakselv og Karasjok for å komme til Tana bru..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 12:47

Jordskred i Telthusbakken i Oslo – flere boliger evakuert

20 boliger skal evakueres etter at det har gått et jordskred på nordsiden av Telthusbakken i Oslo..

NRK - 20 feb. 21 kl. 00:27

Ber folk sjekke hytter og uthus

Politiet ber folk på hytter i områdene rundt Sigdal, Eggedal, Tempelseter og Høgevarde sjekke hytte og uthus, i forbindelse med leteaksjonen etter en savnet mann i 50-årene. Leteaksjonen har pågått siden onsdag, og vil fortsette utover natten..

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:53

DNT-hytter stengt etter smitte

To turistforenings-hytter er nå stengt etter at det ble påvist koronasmitte hos gjester i løpet av torsdagen. Gjevilvasshytta, som eies av Trondhjems Turistforening og ligger i Oppdal kommune, stenges ned. Dette skjer etter at en gjest fikk påvist smitte av en mutert virusvariant torsdag kveld, skriver Opdalingen..

E24 - 28 feb. 21 kl. 10:06

Salgsboom for nybygde hytter: – Stort sett utsolgt for 2021

Hyttebyggere og tomteeiere opplever enorm etterspørsel etter nye hytter. Men kunder kan måtte gi opp drømmen om å få bygget hytte i år. – Vi selger raskere enn vi klarer å bygge, sier hyttebygger..

Aftenposten - 28 feb. 21 kl. 11:14

Salgsboom for nybygde hytter: – Stort sett utsolgt for 2021

Hyttebyggere og tomteeiere opplever enorm etterspørsel etter nye hytter..

E24 - 17 mars 21 kl. 05:43

Årets påskeråd som gjelder på hytter og hotell

Hytter og hoteller. Husstander og kohorter. Mer smitte og lokale regler.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere hundre soldater sendt hjem

Flere hundre soldater er sendt hjem fra en militærøvelse i Sverige med symptomer på koronasmitte, melder TV 4. Den første store øvelsen siden koronapandemien brøt ut har flere enn 3500 deltagere fra 13 militære avdelinger..

NRK - 30 minutter siden

Storbrann i oljehavn i Iran

En storbrann herjer i havnebyen Bushehr, en av Irans største eksporthavner for olje. Brannen har oppstått nær en av Irans siste kjernekraftverk, melder the Jerusalem Post, som siterer et iransk nyhetsbyrå. Årsaken til brannen er ikke kjent..

NRK - 30 minutter siden

Vil ha medisiner godkjent raskere

Fremskrittspartiet vil ha raskere tilgang til nye og kostbare medisiner i Norge. I Danmark tar det i snitt 154 dager før nye legemidler er innført, mens det i Norge tar 522 dager. Kostnadene skal dekkes av kutt i bistand, integrering og klimatiltak..

NRK - 45 minutter siden

Sentrum støtter venstresiden

– I dagens situasjon ønsker vi en sentrum-venstreregjering, sa partileder Geir Lippestad i sin første landsmøtetale til partiet Sentrum. Det nye partiet har 850 medlemmer, ifølge NTB. Hovedsaker er kampene mot klimaendringene og sosialt utenforskap..

NRK - 45 minutter siden

440 arrestert og siktet – så langt

Fire måneder etter stormingen av Kongressen i Washington D.C. er 440 mennesker arrestert for å ha forsøkt å hindre godkjenningen av Joe Biden som president.

NRK - 1 time siden

Samarbeider om byjubileene

Arendal og Risør skal samarbeide om deler av feiringen av byjubileene om to år. I 2023 blir både Arendal og Risør 300 år, og byene inviterer kongehuset på besøk i forbindelse med feiringen..

NRK - 45 minutter siden

På Mount Everest for 25. gang

Kami Rita fra Nepal har vært på Mount Everest for 25. gang. 51-åringen har dermed besteget verdens høyeste fjell flest ganger, melder AP.

NRK - 1 time siden

Strømbrudd ødela vaksinedoser

I Måsøy kommune i Finnmark ble 48 vaksinedoser som sto i et kjøleskap ødelagt etter et strømbrudd denne uka. Det skriver ordfører Bernth R. Sjursen i sitt ukentlige brev til innbyggerne.

NRK - 1 time siden

Forbrukerrådet kritiserer 3-for-2

Tilbud som lar kunder kjøpe tre produkter for prisen av to bidrar til økt matsvinn, mener Forbrukerrådet. 3-for-2-kampanjene til Rema 1000 og Coop fører til at folk kjøper mer enn de trenger, sier direktør Inger Lise Blyverket til Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt