VG > Økonomi

Friday, 17 September, 02:15

VG - 26 jul 21 kl. 11:10

Jordbruket og beredskap

Den omfattende støtten norsk jordbruk mottar, hviler på to hovedmotiver: Bidra til sysselsetting i distriktene og sikre en viss matproduksjon i Norge av beredskapshensyn. Det er derfor forunderlig å oppdage hvordan jordbruket har gjort seg avhengig av å importere utenlandsk arbeidskraft..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordbruketog , beredskap
NRK - 11 jun 21 kl. 14:18

Helse Vest ut av beredskap

Helse vest følger Helse sør-øst og går ut av beredskap for første gang siden mars 2020. Det regionale helseforetaket har vært i beredskap siden 12. mars i fjor.

NRK - 12 aug 21 kl. 22:53

Sier ja til tilleggsforhandlinger

Staten har sagt ja til å gå i tilleggsforhandlinger med jordbruket om kompensasjon for ekstraordinær kostnadsvekst. Det melder Landbruks- og matdepartementet torsdag kveld. Jordbruket har fremmet krav om tilleggsforhandlinger fordi høye priser på gjødsel og andre varer spiser opp bøndenes forventede inntektsvekst..

NRK - 19 maj 21 kl. 06:31

Oransje beredskap ved UNN i Narvik

UNN i Narvik har gått over til oransje beredskap etter at sykehuset i går fikk inn sin femte koronapasient. Oransje beredskap innebærer blant annet at en medisinsk sengepost gjøres om til covidenhet, og at flere planlagte operasjoner avlyses..

NRK - 04 jun 21 kl. 15:43

Skogbrannhelikopter i beredskap

DSB har gjort vurdering og setter ekstraordinær beredskap med skogbrannhelikopter for perioden 04.06 til og med 07.06.

NRK - 14 apr 21 kl. 16:36

Kritisk til manglende beredskap

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener koronakommisjonens rapport viser at Norge ikke var forberedt på en varslet krise. – Det var fra en regjering som prioriterte beredskap som sitt viktigste punkt og har hatt sju forskjellige ministere ansvarlig. Men da det skjedde, hadde vi mange svakheter, sier Støre..

NRK - 29 apr 21 kl. 11:52

Fortsetter beredskap på Ljosland

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap fortsetter beredskapen på Ljosland i Åseral. Brannhelikopteret som er stasjonert der blir nå stående til og med 3. mai..

Aftenposten - 05 maj 21 kl. 20:00

Hun lovet bedre beredskap. Nå vil hun ta sukkertøy fra barn.

Hun lovet bedre beredskap. Nå vil hun ta sukkertøy fra barn..

VG - 06 maj 21 kl. 22:37

Ap-Henriksen: – Erna Solberg har sviktet på beredskap

Etter 22. juli-granskingen lovet Erna Solberg bedre beredskap, bedre samordning og gjennomføringskraft. Hun har ikke levert på flere punkter, mener Aps Martin Henriksen..

NRK - 18 maj 21 kl. 19:08

UNN Narvik i oransje beredskap

Universitetssykehuset Nord-Norges sykehus i Narvik fikk i ettermiddag inn sin femte korona-pasient. Sykehuset er nå i oransje beredskap. Det innebærer blant annet at en medisinsk sengepost gjøres om til covid-/avklaringsenhet, og at planlagte operasjoner i morgen avlyses, opplyser sykehuset..

NRK - 19 maj 21 kl. 14:27

UNN Narvik tilbake på gul beredskap

Tre covid-pasienter skrives ut fra UNN Narvik i dag, og sykehuset går dermed tilbake til gul beredskap. Planlagte operasjoner vil gjennomføres som normalt fra og med torsdag 20. mai.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Brasils hjemløse: Kjemper mot sult, kulde og arbeidsledighet

Pandemien har ført til en kraftig økning av fattige i Brasil. I millionbyen São Paulo kjemper de hjemløse mot sulten, og mot kulden. Antallet nye ansikter på gaten bare øker..

VG - 2 timer siden

Frykter vulkanutbrudd etter «jordskjelvsverm» på en av Kanariøyene

Myndighetene advarer om et mulig vulkanutbrudd på den spanske kanariøya La Palma etter kraftig seismisk aktivitet. Men om det faktisk vil skje, er fortsatt usikkert..

VG - 3 timer siden

Bodø/Glimt herjet i Europa-debuten – valset over Zorya Luhansk

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Zorya Luhansk 3–1) I sin første kamp i et europeisk gruppespill gjorde Bodø/Glimt som Bodø/Glimt kan best: De rundspilte motstanderen på Aspmyra..

VG - 5 timer siden

Vålerenga avgjorde thriller tre minutter før slutt

JORDAL AMFI (VG) (Vålerenga-Frisk Asker 3–2) Axel Sundberg ble tilkjent det matchvinnende målet snaut tre minutter før slutt - bare 14 sekunder etter at lagkamerat Mika Partanen hadde utlignet til 2–2..

VG - 5 timer siden

Nederlands utenriksminister går av etter evakueringskaos

Sigrid Kaag trekker seg som utenriksminister i Nederland etter et mistillitsforslag om den kaotiske evakueringen fra Kabul i Afghanistan..

VG - 5 timer siden

Trekker seg som Unge Venstre-leder: – På tide å takke for seg

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark varsler at han kommer til å gå av som leder for Unge Venstre på neste landsmøte i partiet. I løpet av de fire årene som leder er det bare én sak han angrer på..

VG - 5 timer siden

Jannecke Weeden på «Ikke lov å le på hytta»-premiere: – Jeg har med et hyggelig menneske

VULKAN ARENA (VG) TV-profil Jannecke Weeden (45) dukket opp med en mystisk mann på premierefesten til andre sesong av «Ikke lov å le på hytta»..

VG - 5 timer siden

«Kobraen» holdt tale etter overtidstap: – La oss kjempe som tigre og slanger, så går det bra

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Tromsø 3–2) Zdenek Ondrasek startet kampen mot Rosenborg på benken, men etter 27 minutter fant Tromsø-trener Gaute Helstrup ut at noe måtte gjøres..

VG - 5 timer siden

Jannicke Weeden på «Ikke lov å le på hytta»-premiere: – Jeg har med et hyggelig menneske

VULKAN ARENA (VG) TV-profil Jannecke Weeden (45) dukket opp med en mystisk mann på premierefesten til andre sesong av «Ikke lov å le på hytta»..

VG - 6 timer siden

Bergsvand-mål i debuten da Norge lekte seg

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge-Armenia 10–0) Så glad blir du når du har scoret ditt aller første landslagsmål i din aller første A-landskamp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt