VG > Sport

Sunday, 16 January, 20:33

VG - 18 okt 19 kl. 13:45

Johaug-debatten: Ingrid Kristiansen mener Egebergs Ærespris er utvannet

Ingrid Kristiansen synes at Therese Johaugs fortid ikke bør stoppe henne fra å få Egebergs Ærespris. Derimot mener den tidligere vinneren at prisen er blitt utvannet med årene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansen, Therese Johaugs, Egebergs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Johaug-debatten, Ingrid, Kristiansen, mener, Egebergs, Ærespriser , utvannet
VG - 05 aug 19 kl. 15:44

Løperlegenden Ingrid Kristiansen ber Johaug vrake skikarrieren

Hun mener det er umulig å spå hvor god langdistanseløper Therese Johaug (31) kunne blitt. Men Ingrid Kristiansen mener langrennsstjernen burde prøve..

VG - 01 aug 19 kl. 21:14

Mener Johaug kunne hevdet seg i verdenstoppen i løping: – En ny Ingrid Kristiansen

LYSEBOTN (VG) Therese Johaug (31) moste rivalene i motbakke på rulleski før debuten i friidretts-NM. Både landslagstrener Geir Endre Rogn og langrennsekspert Torgeir Bjørn er sikre på at Johaug også kunne nådd verdenseliten i langdistanseløping, dersom hun hadde vraket langrenn..

P4 - 17 okt 19 kl. 15:44

Bjørgen støtter Johaug

Marit Bjørgen er ikke i tvil om at Therese Johaug fortjener Egebergs ærespris. Prisen går til utøvere som har markert seg i flere idretter - og Johaug har i år vunnet VM-gull i langrenn, NM-gull på 10 000-meter i friidrett, og NM-gull i terrengløp. Men flere har tatt til orde for at dopingdommen mot Johaug bør gjøre at hun ikke skal få denne prisen.

NRK - 14 maj 21 kl. 11:25

Kristiansen anker til Høyesterett

Viggo Kristiansen (41) anket i dag avgjørelsen fra lagmannsretten som i april bestemte at han ikke skal løslates. To dommere mente Kristiansen fortsatt bør sitte fengslet, én mente han bør settes fri, etter at gjenopptakelseskommisjonen gjenåpnet saken tidligere i år. Kristiansen ble sammen med Jan Helge Andersen dømt for drap og voldtekt av to jenter i Baneheia i Kristiansand i 2000..

NRK - 28 maj 21 kl. 13:01

Behandler fengslingsanke 17. juni

Høyesterett bekrefter i dag at de vil behandle Viggo Kristiansens fengslingsanke torsdag 17. juni. Viggo Kristiansen er dømt for voldtekt og drap på to jenter i Baneheia-saken i 2000.

NRK - 31 maj 21 kl. 11:58

Kristiansen løslates trolig tirsdag

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen vil trolig bli løslatt i dag eller i morgen. Det opplyser hans forsvarer Arild Sjødin til NRK. Det skjer etter at statsadvokaten har bedt om at Kristiansen løslates.

NRK - 06 jun 21 kl. 20:27

Kristiansen takker Kristiansand

Viggo Kristiansen takker Kristiansand for den positive mottakelsen han har fått etter løslatelsen. I et innlegg postet på en blogg driftet av støttegruppen til Viggo Kristiansen, skriver Kristiansen at han er overveldet av den gode stemningen han møter i hjembyen. Innlegget ble først publisert i Fædrelandsvennen..

NRK - 19 sep 21 kl. 13:38

Viggo Kristiansen i avhør i oktober

Viggo Kristiansen er innkalt til avhør hos politiet i oktober, opplyser hans forsvarer Arvid Sjødin. Sjødin skriver i en e-post til NTB at når Viggo Kristiansen nå innkalles til avhør, anser de det for å være helt naturlig og en formalitet. Det kan tyde på at etterforskningen nærmer seg en avslutning, sier advokaten.

NRK - 06 nov 21 kl. 02:26

Filmmannen Terje Kristiansen er død

Filmprodusenten Terje Kristiansen er død, 76 år gammel. Det kommer fram i en dødsannonse i Aftenposten lørdag. Kristiansen er kjent for filmer som Høvdingen, Løperjenten og Hud.

VG - 15 dec 19 kl. 11:42

Johaug knuste konkurrentene: Ny løper fra «Johaug-bygda» overrasket

Heidi Weng er lettet over at konkurrentene nå er nærmere overlegne Therese Johaug, som vant igjen i Davos. Samtidig overrasket Magni Smedås, fra samme lille bygda som Johaug.

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 15:02

Forsøkt drept av knivmannen i 2019: – Klarte ikke å kjempe tilbake

Lennon Dominguez (40) ble angrepet med kniv på Ankerbrua i 2019. For to måneder siden fikk han beskjed om at gjerningsmannen skulle bytte institusjon..

VG - 09 nov 21 kl. 14:22

Tror disse kan bli aktuelle for OL-troppen

SOGNSVANN/LIVIGNO (VG) Jon Rolf Skamo Hope (23), Jan Thomas Jenssen (25) og Mikael Gunnulfsen (28) er tre navn som landslagstrener Eirik Myhr Nossum tror kan blande seg inn i OL-diskusjonen..

VG - 09 nov 21 kl. 13:52

Karakterdrap! Bokanmeldelse: Siv Jensen: «Siv – med egne ord»

Siv Jensens oppgjør med Carl I. Hagen er noe av det blodigste jeg kan huske å ha lest i norsk memoarlitteratur..

VG - 09 nov 21 kl. 11:57

Norges tropp til håndball-VM: Hegh Arntzen får sjansen igjen

Landslagstrener Thorir Hergeirsson presenterte VM-troppen tirsdag. Der var Emilie Hegh Arntzen med igjen etter den tunge OL-vrakingen..

VG - 09 nov 21 kl. 11:44

Vedum stopper omstridt oljefond-utredning

Støre-regjeringen avlyser nå den omstridte utredningen av oljefondets fremtidige organisering, som den forrige finansministeren Jan Tore Sanner (H) bestilte..

VG - 09 nov 21 kl. 10:54

Graham Hansen i landslagstroppen etter hjerteundersøkelser – men uavklart om hun kan spille

Caroline Graham Hansen (26) gjennomgår i disse dager hjerteundersøkelser. Martin Sjögren har tatt ut visekapteinen til de neste landskampene, men vet ikke om hun blir spilleklar..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn med kjæresten

Komiker Håvard Lilleheie (48) og Instagram-komiker Randi Liodden (32) blir snart foreldre..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn

Komiker Håvard Lilleheie (48) venter barn med kjæresten og Instagram-komiker Randi Liodden (32)..

VG - 09 nov 21 kl. 07:03

Treneren røper ukjent Johaug-side: – Kan matche Bjørgens bidrag

LIVIGNO (VG) Therese Johaug (33) fantastiske resultater i løypa kjenner hele Norge. Landslagstrener Ole Morten Iversen mener Johaugs bidrag innad i laget er vel så sterkt..

VG - 09 nov 21 kl. 06:25

Tirsdag 9. november: Dette skjedde i natt

Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er stevnet som vitne i etterforskingen av Kongress-stormingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt