VG > Økonomi

Thursday, 28 September, 10:18

VG - 25 sep 22 kl. 21:20

Joakim Haugen (31) er maratonmann i lærerstreik

Lærerstreiken fortsetter, og Joakim Haugen (31) fortsetter å streike. Mandag er streikedag nummer 110 for den første læreren som ble tatt ut i streik..
Les mer på VG


Les mer om:
Joakim Haugen, Haugen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Joakim, Haugen31 er , maratonmanni , lærerstreik
NRK - 23 feb 23 kl. 21:57

NRK-sjefen: – Nulltoleranse for rus

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen sier Sophie Elises bilde i sosiale medier fikk konsekvenser for henne. Haugen forteller at det mye omtalte bildet Sophie Elise la ut, fikk konsekvenser for henne i form av en samtale. Samtalen foregikk på samme måte som med en hvilken som helst annen medarbeider i samme situasjon, sier Haugen.

NRK - 28 mar 23 kl. 14:17

Drangedal kommune frifinnast i mobbesaka

Drangedal kommune frifinnast i lagmannsretten frå å betale Cecilie Haugen erstatning. Bakgrunnen for saka er at Cecilie Haugen fekk avslag frå kommunen om erstatning i 2020 etter å ha blitt mobba i fleire år, og gjekk til sak. Haugen fekk medhald i tingretten og Drangedal kommune blei dømd til å betale 2,3 millionar kroner i erstatning.

VG - 24 maj 22 kl. 13:54

Storstreik avverget – men ligger an til lærerstreik

Partene i kommunesektoren ble enige om en lønnsøkning på 3,84 prosent. Dermed er faren for storstreik er over. Men det ligger an til lærerstreik om tidligst to uker.

NRK - 25 maj 22 kl. 15:04

Handal: Lærerstreik starter før 22. juni

– Sentralstyret i Utdanningsforbundet har valgt å si nei til det anbefalte resultatet i KS-området. Det har de gjort enstemmig, og det er jeg glad for. Konsekvensen av det er at vi får en lærerstreik, sier Steffen Handal, leder av Utdanningsforbundet, til NRK.

NRK - 31 jan 23 kl. 07:15

Det kan gå mot ny lærerstreik til våren

Utdanningsforbundet er redd det går mot en ny lærerstreik. De tillitsvalgte er kraftig provosert, og mener at arbeidsgiverforeningen KS nok en gang legger opp til at andre grupper enn lærere skal prioriteres i lønnsoppgjøret. Men KS avviser at det allerede er bestemt hvilke grupper som skal få lønnstillegg til våren..

NRK - 03 apr 23 kl. 07:11

Langvarig lærerstreik i Palestina

Palestinske skolebarn har vært utestengt fra skolene siden 5. februar på grunn av lærerstreik. Lærerstreiken er den lengste i nyere historie, og streiken vokser.

NRK - 23 feb 23 kl. 19:31

Kringkastingssjefen tar selvkritikk i Sophie-Elise-saken

I kveld er temaet i Debatten på NRK 1 statskanalens fremtidige utvikling, særlig med tanke på samarbeidet med influenser Sophie-Elise. I forbindelse med debatten har kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen publisert en ytring om samarbeidet. I den tar Fürst Haugen selvkritikk på vegne av NRK.

Klartale - 24 feb 23 kl. 09:31

Sophie Elise-saken er vanskelig, sier NRK

Sophie Elise er påvirker. Hun har en podkast hos kanalen NRK. Venninna Fetisha Williams er med på den.

NRK - 24 feb 23 kl. 10:59

NRK: Avklaring med Sophie Elise om noen uker

NRK regner med en avklaring i Sophie Elise-saken i løpet av et par uker. – Nå skal vi gå i dialog og regner med en avklaring i løpet av et par uker. Vi vil gi informasjon om hva vi har kommet fram til, når det er klart, sier fungerende direktør Charlo Halvorsen i Marienlystdivisjonen i en epost til NTB.

NRK - 24 feb 23 kl. 10:59

Avklaring med Sophie Elise om noen uker

NRK regner med en avklaring i Sophie Elise-saken i løpet av et par uker. – Nå skal vi gå i dialog og regner med en avklaring i løpet av et par uker. Vi vil gi informasjon om hva vi har kommet fram til, når det er klart, sier fungerende direktør Charlo Halvorsen i Marienlystdivisjonen i en epost til NTB.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Full søsterkrig i «The Kardashians»: – Trenger dere ikke lenger

«The Kardashians» starter med skikkelig munnhuggeri mellom Kourtney Kardashian (44) og Kim Kardashian (42)..

VG - 1 time siden

Russisk OL-sjef ut mot Asialekene-nekt: – Uakseptabelt

Stanislav Pozdnyakov er svært misfornøyd med at avgjørelsen om å la et antall russiske og belarusiske utøvere konkurrere i Asialekene ble omgjort..

VG - 1 time siden

Tilliten brest

Kort avstand til makta, og tillit til politikarar og institusjonar er eit bolverk mot konspirasjonsteoriar og radikalisering. No slår tilliten sprekker..

VG - 2 timer siden

Ine Jansen har hovedrollen i ny krimkomedie

Ine Jansen (50) spiller etterforskeren Lisa i «Purk», der også en rekke andre skuespillere dukker opp..

VG - 2 timer siden

Golfstjernes milliardsøksmål avvist: – Oppfyller ikke kravene

Patrick Reeds søksmål mot medier og reportere har blitt avvist. Den amerikanske golfprofilen krevde åtte milliarder kroner for ærekrenkelser..

VG - 10 timer siden

Magnus Carlsen vant dramatisk finale mot Vachier-Lagrave

(Magnus Carlsen-Maxime Vachier-Lagrave 2–2, Carlsen vant armageddon) Magnus Carlsen fortsetter suksessen i Champions Chess Tour - takket være at han er kongen av armageddon..

VG - 11 timer siden

Enorm Guardiola-frustrasjon da City røk på hodet ut av ligacupen

NEWCASTLE (VG) (Newcastle – Man. City 1–0) Oscar Bobb (20) spilte sin første tellende kamp fra start for Manchester City onsdag kveld. Men det ble ingen stor resultatmessig opptur.

VG - 12 timer siden

Kvinne (83) må punge ut for ekstremt vannforbruk

En 83 år gammel kvinne må betale for et vannforbruk på 10.000 liter hver dag i 41 døgn. Hun klaget, men Lillestrøm kommune står på kravet..

VG - 12 timer siden

Holger Rune forelsket i italiensk luksusmegler: – Elsker deg

Tennis-idolet Holger Rune (20) har nesten bare tapt etter at han møtte Caroline Donzella (27)..

VG - 13 timer siden

Her jobber de sekstimersdager: – Vi er mer dedikert

De var preget av dårlig samvittighet fordi de ikke var nok på jobb, og ikke nok hjemme. Da skapte småbarnsmødrene, som driver sitt eget firma, arbeidsplassen de selv trenger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com