Dagbladet > Nyheter

Friday, 22 October, 18:34

Dagbladet - 10 maj 21 kl. 09:23

Jerusalem: Over 300 palestinere skadd

Tåregass, steinkasting og sammenstøt i hjertet av Jerusalem. Over 300 palestinere skadd..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jerusalem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jerusalem, Over, 300, palestinere, skadd
NRK - 07 maj 21 kl. 23:17

53 skadd i sammenstøt i Jerusalem

Ifølge palestinsk Røde Halvmåne ble minst 53 mennesker skadd i sammenstøtene ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem fredag. TV-bilder viser at bråket startet da politiet rykket inn under kveldsbønnen. Israelsk politi opplyser at de måtte bruke makt for å bryte opp grupper som kastet gjenstander mot politiet.

NRK - 15 aug 21 kl. 20:22

Skogbrann nær Jerusalem

Innbyggere i flere landsbyer i utkanten av Jerusalem ble søndag evakuert etter skogbrann i området. Brannvesenet jobber fortsatt med å få kontroll på flammene. Brannvesen og brannfly jobber med å slukke skogbrannen som truer innbyggerne i landsbyene Beit Meir, Shoeva, Kissalon, Guvat Yearim og Ramat Raziel, vest for Jerusalem, opplyser lokalt politi.

NRK - 11 maj 21 kl. 06:52

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 16 jun 21 kl. 00:25

Palestinere arrestert i Jerusalem

Tusenvis av jødiske høyrenasjonalister marsjerte gjennom Jerusalems okkuperte gamleby tirsdag. 17 palestinere er pågrepet etter sammenstøt med politiet. De jødiske høyrenasjonalistene, de fleste unge menn med det blåhvite israelske flagget, danset og sang religiøse sanger til høy musikk.

NRK - 27 maj 21 kl. 15:52

FN ber om bistand til palestinere

FN ba torsdag om drøyt 790 millioner kroner i bistand til palestinere i Gaza, på Vestbredden og øst i Jerusalem. Det skriver Jerusalem Post..

NRK - 10 maj 21 kl. 08:15

Flere titall skadd i Jerusalem

Israelsk politi skyter tåregass og sjokkgranater mot palestinske demonstranter i Jerusalem. Palestinske demonstranter kaster stein mot en vei fra plassen der al-Aqsa-moskeen ligger, ifølge politiet. Palestinere har meldt at politiet har avfyrt sjokkgranater mot plassen utenfor moskeen, og at flere titall er skadd.

NRK - 10 maj 21 kl. 04:22

FN-sjefen urolig for Jerusalem

Uroen i Jerusalem den siste tiden skaper dyp bekymring hos FN, og FN-sjef António Guterres oppfordrer Israel til å få ned spenningsnivået. – Israelske myndigheter må utvise maksimal tilbakeholdenhet og respektere retten til å holde fredelige forsamlinger, sier Guterres i en uttalelse gjennom en talsperson. Over 300 mennesker er skadd som følge av sammenstøtene siden slutten av april, de aller fleste av dem palestinere..

NRK - 09 maj 21 kl. 23:28

300 skadd i anspent Jerusalem

For sjette dag på rad har det vært voldsomme sammenstøt i Jerusalem. Det er ventet mer bråk når en flaggparade mandag skal gå gjennom gamlebyen der palestinere og bosettere står mot hverandre. Den pensjonerte generalen Amos Gilad er kritisk til marsjen..

NRK - 23 apr 21 kl. 08:30

Over 100 skadet i Jerusalem

Minst 105 palestinere skal ha blitt skadet i sammenstøt med israelsk politi i Jerusalem i løpet av natta. Det opplyser helsepersonell fra Røde halvmåne til AFP. 20 politifolk skal også ha blitt skadet, ifølge israelsk politi..

VG - 11 maj 21 kl. 17:38

Israels ambassadør: – Fakta uteblir i artiklene vi leser

Mediedekningen over de siste dagers hendelser i Jerusalem gir et inntrykk av fredelige palestinere som hadde kommet for å be og ble stoppet med makt av israelerne som tilsynelatende «ikke tillater fredelige religiøse bønner» i Jerusalem..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

- Har funnet flere identiteter

Politiets jakt på hvem som står bak krypto-sporet i Lørenskog-saken intensiveres. Mener det fortsatt er mulig å finne svaret på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen..

Dagbladet - 4 timer siden

Frykter vinterkrise: - Vanskelig måned

Det er ukjent hvordan RS-virus og andre luftveisinfeksjoner vil ramme helsevesenet i høst- og vintersesongen. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter en dobbel belastning som følge av covid-19 pandemien..

Dagbladet - 4 timer siden

Styrtdrakk 1,5 liter brus - døde

Mannen ville bare kjøle seg ned. Det skal ha endt fatalt..

Dagbladet - 7 timer siden

Student døde etter pølsespisekonkurranse

Døde etter en ulykke på veldedighetsarrangement..

Dagbladet - 6 timer siden

Dømt - så løslatt: - Kan dø

Politiker ble løslatt av helsemessige årsaker bare minutter etter at han ble dømt til sju år i fengsel..

Dagbladet - 8 timer siden

Corona måler fiasko og suksess

Corona rammer ikke tilfeldig. Viruset dreper der tilliten til makta er minst. Det er et brutalt barometer på politisk fiasko eller suksess..

Dagbladet - 8 timer siden

Familie funnet død. Mysteriet oppklart

Familien ble meldt savnet og funnet døde dagen etter. Tragedien ble beskrevet som et mysterium, men nå er dødsårsaken klar..

Dagbladet - 8 timer siden

- Folk er redde for hva som skjer

Motstand mot coronavaksinen i Russland fører til eksplosiv smitte og rekordhøye dødstall. Nå stenges landet ned i ei uke. - Folk er redde for hva som skjer, sier forsker..

Dagbladet - 9 timer siden

Nekter å svare på ett spørsmål

Brian Laundrie er også bekreftet død, men én ting vil ikke familiens advokat ikke vil prate om..

Dagbladet - 9 timer siden

Spørsmålet advokaten nekter å svare på

Brian Laundrie er også bekreftet omkommet, men én ting vil ikke familiens advokat ikke vil prate om..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt