Aftenposten > Utenriks

Onsdag, 16 Juni, 02:36

Aftenposten - 07 jan. 20 kl. 15:49

Jernbanedirektoratet vil fortsatt ha Østfoldbanen gjennom byene

Østfoldbanen bør fortsatt gå gjennom både Fredrikstad og Sarpsborg, mener Jernbanedirektoratet som ikke tror alternative traseer gjør Østfoldbanen billigere..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fredrikstad, Sarpsborg, Jernbanedirektoratet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jernbanedirektoratet, vilfortsatt ha , Østfoldbanen, gjennom, byene
P4 - 14 okt. 19 kl. 12:40

Går sammen for å redde utbygging av Østfoldbanen

Politikere fra alle politiske partier går nå sammen for å hindre at utbyggingen av Østfoldbanen stanser opp. Det er klart etter et krisemøte i dag. Møtet fant sted etter at regjeringen i forrige uke varslet at det er uaktuelt å gå videre med Intercity-utbyggingen på Østfoldbanen slik prosjektet er satt opp nå.

Aftenposten - 10 sep. 19 kl. 14:11

Jernbanedirektoratet skal oppsummere sommerstengning – rapport klar til våren

Jernbanedirektoratet har satt i gang arbeidet med en rapport som skal evaluere sommerstengningen av jernbanen..

P4 - 28 okt. 19 kl. 17:33

Vy ville kjøre mest men tapte anbud

Antall togtimer i Nord- og Midt-Norge var ikke avgjørende da Jernbanedirektoratet valgte togselskap i juni. Kun 1,8 prosent av det totale grunnlaget for tildelingen av kontrakten gjaldt rutetilbudet, skriver Klassekampen. Vy tilbød seg å levere 15 prosent flere togtimer og kjøre ti prosent flere passasjerkilometer enn svenske SJ som vant kontrakten.

NRK - 23 mars 20 kl. 15:30

Hjelpepakke for togselskapene

Jernbanedirektoratet planlegger tiltak for å hjelpe togselskapene. Togselskapene har mistet store inntekter fordi de fleste passasjerene er borte. Ifølge Jernbanedirektoratet blir en hjelpepakke for togselskapene blir lagt fram første halvdel av uka..

P4 - 19 juli 20 kl. 07:48

De rødgrønne vil stanse togkonkurranse

Hvis de rødgrønne partiene vinner stortingsvalget neste høst, blir det stans i anbudskonkurransene om landets togstrekninger. Det bekrefter både Arbeiderpartiet, SV, Senterpartiet, MDG og Rødt overfor Aftenposten. De rødgrønne har hele tiden vært imot oppsplitting og konkurranseutsetting av norsk jernbane.

NRK - 09 jan. 20 kl. 21:14

Ser etter billigere løsning

Jernbanedirektoratet må finne en billigere løsning for Østfoldbanen etter at samferdselsministeren avviste å bruke 60 milliarder på sammenhengende dobbeltspor på strekningen. Direktoratet må nå finne ut om togtilbudet kan bli godt nok uten slike spor..

NRK - 09 jan. 20 kl. 21:14

Ser etter billigere tog-løsning

Jernbanedirektoratet må finne en billigere løsning for Østfoldbanen etter at samferdselsministeren avviste å bruke 60 milliarder på sammenhengende dobbeltspor på strekningen. Nå må de finne ut om togtilbudet kan bli godt nok med mindre dobbeltspor..

NRK - 07 aug. 20 kl. 17:49

Utsatt åpning av Østfoldbanen

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt mandag 10. august. Det melder Bane Nor i en pressemelding.

P4 - 17 des. 19 kl. 05:52

Vil undersøke om Go-Ahead bryter avtale

Lenge før det britiske selskapet Go-Ahead har rukket å kjøre tog i Norge i en uke vil Jernbanedirektoratet undersøke om de bryter avtalen. Go-Ahead har ingen egen app der kunder kan kjøpe billetter, dette må gjøres gjennom nettsiden deres, hos Vy eller Entur. Go-Ahead vil ikke si hvor lenge dette vil vare, men sier til Dagsavisen at de vil komme tilbake til en egen app..

P4 - 17 feb. 20 kl. 11:49

Flom stenger Østfoldbanen

Flom fører nå til problemer i togtrafikken flere steder. Det er stengt for trafikk mellom Sarpsborg og Halden på Østfoldbanen, i tillegg er Drammen stasjon og Kvam stengt på grunn av flom, melder Vy. Det er foreløpig uklart hvor lang tid det vil ta før togene kan gå som normalt igjen..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt