Klartale > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 22:34

Klartale - 14 juni 21 kl. 11:52

Jente død etter å ha falt i elv

Jenta som ble funnet i en elv i Bamble fredag, er død. Dødsårsaken er ukjent..
Les mer på Klartale


Les mer om:
Bamble

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jente, død, etterå ha , falti , elv
NRK - 03 juni 21 kl. 09:55

Sykefraværet falt i første kvartal

Fordi den normale influensasesongen aldri ble noe av på grunn av restriksjonene rundt koronapandemien, var også sykefraværet i Oslo lavt, viser tall fra Nav. Det legemeldte sykefraværet falt til 4,5 prosent i Oslo i første kvartal. Byen ligger dermed et godt stykke under landsgjennomsnittet på 5,7 prosent.

NRK - 24 april 21 kl. 20:53

Bevisstløs etter å ha falt 20 meter

En person skal være bevisstløst etter å ha falt ned en skrent ved Engevika i Halden. Ifølge politiet har personen falt rundt 20 meter. Et redningshelikopter er på vei til stedet..

NRK - 05 juli 21 kl. 11:09

Boligprisene falt i juni

Boligprisene falt med 0,2 prosent i juni, viser nye tall fra Eiendom Norge. Boligprisstatistikken ble lagt fram på en pressekonferanse mandag formiddag. Etter en voldsom prisvekst det siste året flatet boligprisene ut i vår.

NRK - 01 april 21 kl. 10:33

Leter etter 16-årig jente

Politiet i Sandefjord leter torsdag etter en 16 år gammel jente i området Ranvik. Politihelikopter samt frivillige søker i området etter den savnede..

NRK - 31 mars 21 kl. 10:24

Forventet levealder falt i Sverige

Forventet levealder for svenske menn falt med 0,69 år i koronaåret 2020, mens det for kvinner falt med 0,40 år, Forventet levealder for svenske menn er 80,66 år og 84,33 år for kvinner. Pandemien påvirker disse tallene, sier Folkhälsomyndigheten..

NRK - 04 juni 21 kl. 03:17

Russ falt av russebuss

En russ som falt av en russebuss i fart i Bærum natt til fredag er sendt til sykehus for sjekk. – En ung mann falt av buss i fart, men hastigheten skal ha vært lav. Dette har visst skjedd når en dør ble åpnet, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 22 april 21 kl. 23:45

Jente skremt av mann i Brevik

En mann skal ha løpt etter en jente med en hammer i nærheten av Brevik Skole i Porsgrunn kommune torsdag kveld. Etter søk i området fikk politiet kontroll på en mann i området. Jenta, som ble veldig skremt, er ivaretatt av familien, skriver TA..

VG - I førrgår: 02:47

Ung jente døde etter påkjørsel ved skoleplass

Onsdag ettermiddag rykket Øst politidistrikt ut til Gjerdrum etter at en liten jente ble påkjørt. Jenta døde senere av skadene..

VG - I førrgår: 02:47

Jente (8) etter påkjørsel ved skoleplass: – En svært tragisk sak

En åtte år gammel jente døde onsdag natt av skadene etter at hun ble påkjørt i Gjerdrum. Et familiemedlem er siktet for uaktsomt drap..

VG - I førrgår: 02:47

Jente (8) døde etter påkjørsel ved skoleplass: – En svært tragisk sak

En åtte år gammel jente døde natt til onsdag av skadene etter at hun ble påkjørt i Gjerdrum. Et familiemedlem er siktet for uaktsomt drap..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 16 timer siden

Syrisk jente på 12 år klar for OL

Hend Zaza er 12 år. Natt til lørdag skal hun spille sin første kamp under De olympiske leker..

Klartale - Igår: 16:15

– Kunne ikke løpe fra mamma

Rapperen Curtis Jackson har vært med å lage serie som henter inspirasjon fra hans liv. En tøff oppvekst i et røft nabolag på begynnelsen av 1990-tallet..

Klartale - Igår: 13:59

Flere må i karantene på hotell

Mange har reist på ferie fra Norge til Kreta, Spania og Nederland. Fra mandag må de i karantene på hotell når de kommer hjem til Norge..

Klartale - Igår: 12:39

Ingen enighet med Ungarn

Norge, Island og Liechtenstein gir hvert år penger til prosjekter i Europa. Noe av det skulle blitt brukt i Ungarn. Men det ble ingen avtale..

Klartale - Igår: 10:36

– Kan bli avlyst om smitten øker

Tre nye utøvere har testet positivt for korona-viruset. Totalt er det 110 smittetilfeller i Tokyo under De olympiske leker (OL).

Klartale - Igår: 09:20

Mange nye døde med korona i Sørøst-Asia

Flere land i Sørøst-Asia melder om mange flere døde av korona. De sier det dør flere per million enn det gjorde i India på det aller verste..

Klartale - Igår: 06:30

Spionprogram på din mobil

Israel har utviklet et eget spionprogram som heter Pegasus. Det overvåker aktivister, journalister, politikere og ledere..

Klartale - I førrgår: 18:00

Fire norske lag håper på seier i Europa

Fire fotballag fra Norge skal spille mot andre lag fra Europa i år. Alle skal delta i turneringen Europa Conference League. Første kamp er torsdag..

Klartale - I førrgår: 16:19

– Yngre folk må få vite hva som skjedde den dagen

For ti år siden skjedde det utenkelige. En dag vi ikke må glemme. En dag vi må snakke om.

Klartale - I førrgår: 13:00

Dagen som forandret oss

Sporene etter 22. juli er i oss alle. Selv om de er mindre hos noen enn hos andre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt