NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 18:44

NRK - 13 maj 22 kl. 09:13

Jente (5) døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen

Torsdag ettermiddag ble en fem år gammel jente meldt savnet fra området Vardeneset i Stavanger. Hun ble funnet etter rundt tre timer. Natt til i dag ble jenta erklært død på sykehuset. – Det ble satt inn store ressurser i søket etter jenta, og vitneobservasjoner gav retning for letemannskapene. Like før klokken 19.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vardeneset, Stavanger, Thorsastraen, Haukeland Universitetssykehus, Sør-Vest, Tveit

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jente5 , døde, etterå ha , blitt, funnet, bevisstløs, i sjøen
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 10 maj 22 kl. 13:51

Spesialenheten åpner etterforskning etter at jente døde i Bergen

Spesialenheten for politisaker har vurdert saken der en jente ble funnet død i Bergen etter å ha rømt fra barnevernet. Nå har de åpnet etterforskning. – Ut ifra de opplysningene vi har innhentet, er det riktig at vi etterforsker hendelsen fordi det kan ha skjedd en straffbar handling av ansatte i politiet, sier etterforskningsleder Gunnar Fossum i Spesialenheten til Bergens Tidende.

NRK - 10 apr 22 kl. 17:24

Savnet jente kan være i Innlandet

Oslopolitiet søker etter en jente som sist er sett i området rundt Bærum sykehus i går ettermiddag. Beskrivelse: Jente, 176 cm høy, Mørkegrå/sort jakke. Sort halvlangt hår til skuldrene.

NRK - 17 feb 22 kl. 08:36

Jente påkjørt av buss i Porsgrunn

Politiet leiter etter ei jente som skal ha blitt påkjørt av en buss ved Skjelsvik i Porsgrunn. På Twitter skriver politiet at jenta haltet fra stedet, og de ønsker å få kontakt med henne eller bussjåføren for å høre hva som har skjedd..

VG - 28 feb 22 kl. 05:00

Seks år gammel jente døde etter artilleriangrep i Øst-Ukraina

Livet til en seks år gammel jente sto ikke til å redde etter at hun ble truffet av artilleriild i byen Mariupol søndag..

NRK - 09 apr 22 kl. 23:49

Jente skadd etter vold på kjøpesenter

I Trondheim er to tenåringsjenter innbrakt etter en voldshendelse på kjøpesenteret Sirkus lørdag, opplyser politiet i Trøndelag. En jente er lettere skadd og de foresatte til de to jentene er varslet Politiet så seg nødt til å bevæpne patruljene som rykket ut..

NRK - 20 apr 22 kl. 12:01

Politiet leiter etter tolv år gammal jente i Sarpsborg

Politiet i Aust leitar etter ei tolv år gammal jente i Sarpsborg som ikkje kom heim i går kveld, melder dei på Twitter. Ho va sist sett ved 18 tida ved Kurland fotballbane, og politiet ynskjer tips i saka..

NRK - 28 maj 22 kl. 16:34

Iverksetter leteaksjon etter bortkommen jente i Steinkjer

Politiet har kalt ut letemannskaper, etter at en jente på åtte år har forsvunnet fra turfølget sitt. Jenta har forsvunnet i terrenget mot Skjækervatnet i Steinkjer. Redningshelikopter bistår i søket..

NRK - 09 apr 22 kl. 23:49

Jente skadd i vold ved kjøpesenter

I Trondheim er to tenåringsjenter innbrakt etter en voldshendelse ved kjøpesenteret Sirkus lørdag, opplyser politiet i Trøndelag. En jente er lettere skadd og de foresatte til de to jentene er varslet Politiet så seg nødt til å bevæpne patruljene som rykket ut..

NRK - 12 maj 22 kl. 20:01

Fem år gammel jente funnet livløs i sjøen

En fem år gammel jente som ble meldt savnet i Stavanger torsdag, ble kort tid etter funnet livløs i sjøen. Hun er fraktet til sykehus. Stavanger Aftenblad skriver at det ble utført livredning på stedet og at hun ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 15 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 1 time siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 2 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette seg på flyet på Gardermoen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com