VG > Debatt

Torsdag, 29 Juli, 10:12

VG - 15 april 21 kl. 09:56

Jeg stiller meg først i køen!

En AZ- eller Janssen-vaksine til en velinformert frivillig kandidat, frigjør en Pfizer- eller Moderna-vaksine til en annen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
AZ, Janssen, Pfizer, Moderna

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jeg, stiller, meg, førsti , køen
E24 - 24 juli 21 kl. 20:38

Anita svarer: Bør jeg bytte jobb?

Hei Anita! Hvordan kan man som leder få ny inspirasjon og drive? Jeg har en bra jobb med lederansvar, med flinke ansatte som rapporterer til meg.

VG - 27 mai 21 kl. 11:23

Jeg vil ikke finne meg i dette!

Plakaten skrek mot meg og fortalte meg alt jeg burde rette på med utseendet mitt. Jeg vil ikke finne meg i at jeg og alle andre skal gå rundt og få det mer usselt av å måtte se sånt overalt..

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

– Jeg skjønner hvis folk er sinte

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25.

NRK - 15 juni 21 kl. 10:33

Lan Marie Berg: – God investering

Noen ganger stormer det litt ekstra i politikken. Denne uken får jeg for andre gang et mistillitsforslag mot meg i bystyret, fordi høyresiden og Senterpartiet mener jeg ikke har holdt informasjonsplikten. Hvorfor kan jeg ikke bare innrømme feil?

NRK - 14 juni 21 kl. 06:20

Eriksen: – Jeg gir ikke opp

Christian Eriksen har uttalt seg for første gang til media etter at han fikk hjertestans under EM-kampen mellom Danmark og Finland lørdag. Uttalelsen er gitt via agenten Martin Schoots til den italienske avisen La Gazzetta dello Sport. Til avisen sier agenten på vegne av den danske stjernen: – Takk skal dere ha, jeg gir ikke opp.

Aftenposten - 25 juni 21 kl. 07:00

Da Ida Maria (36) ble nykter, ville plateselskapet ha henne tilbake. Hun svarte med å rømme til Nordland og bli usynlig.

– Først da jeg ble gravid tre år etter at jeg dro, løste de meg fra kontrakten. Først da ble jeg fri..

Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 07:30

Til dagens unge: Fy, som jeg gleder meg til å se dere igjen

Jeg gleder meg til å kunne se tilbake og si at jeg var en del av denne flotte ungdommen når jeg er gammel og grå..

VG - 04 mars 21 kl. 15:27

«25 under 25»: Takk til deg som kalte meg PR-kåt

Hei du, som kaller meg PR-kåt når jeg belyser et viktig tema. Eller du som mener jeg og meningene mine ikke er verdt noe fordi jeg er ei «lita jente». Hei du, som mener jeg ikke «har noe i Norge å gjøre»..

Aftenposten - 28 mars 21 kl. 09:00

I Frankrike føler jeg meg sett og verdsatt som student. Det hadde jeg ikke gjort i Norge.

Jeg føler meg sett og verdsatt som student. Det hadde jeg ikke gjort i Norge..

Aftenposten - 16 juni 21 kl. 07:00

Jeg føler meg krenket når jeg blir bedt om å ta på munnbind i situasjoner som ikke er hjemlet i forskrift

Jeg føler meg krenket når jeg blir bedt om å ta på munnbind i situasjoner som ikke er hjemlet i forskrift..

Fler nyheter fra VG

VG - 18 timer siden

Når man løper vekk fra sin mor

Gående hjemover fra barneskolen med vennene mine så jeg moren min litt lenger framme. Hun bar på to store poser mat fra Spar-butikken, det så tungt ut. Istedenfor for å gå fram og hjelpe henne, gikk jeg ekstra sakte, for at hun ikke skulle se meg.

VG - 22 timer siden

Kina driver Japan nærmere USA

TOKYO (VG) Japan frykter at både den økte militære spenningen rundt Taiwan og den voldsomme rivaliseringen – teknologisk og økonomisk – mellom Kina og USA truer fred og stabilitet i denne delen av Asia..

VG - 23 timer siden

Frislippets farer

Erna Solbergs Høyre-dominerte regjering har deregulert taxinæringen og overlatt den til markedskreftene. For å sitere Kåre Willoch: Mange har misforstått Adam Smith..

VG - I førrgår: 09:30

Skadelige samtaler

VGs avsløringer om overgrep i terapirommet tidligere i sommer er rystende lesning. Terapi skal være trygt, og du skal kunne stole på autorisert helsepersonell. Derfor er det på overtid med en reell satsning på pasientsikkerhet i psykisk helse..

VG - I førrgår: 10:26

Krymp kvartalet!

Nå skal regjeringen vurdere å krympe det nye Regjeringskvartalet, melder Aftenposten. Det er i så fall ikke et øyeblikk for tidlig..

VG - 25 juli 21 kl. 09:39

Det viktigste som står på spill til høsten

I NRK den 13. juli kunne vi lese om historien til Frida fra Bergen og hvordan retten til fritt behandlingsvalg reddet livet hennes i kampen mot anoreksien. Denne retten vil Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV og Rødt fjerne..

VG - 23 juli 21 kl. 11:49

Corona-misnøye en sikkerhetsrisiko

Misnøye mot coronatiltak kan fyre opp ekstremister og utgjøre en sikkerhetsfare, advarer PST i sin siste trusselvurdering som ble offentliggjort denne uken..

VG - 23 juli 21 kl. 10:08

Gaming radikaliserer ikke – utenforskap gjør

Dataspill er en fantastisk aktivitet for unge som voksne, og når Erna trekker fram gaming i sin tale på minnemarkeringen for 22. juli er det ikke dataspillene som er problemet – utenforskap er..

VG - 22 juli 21 kl. 11:37

Åpen tilgang til forskning er helt avgjørende

Forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H), skriver i sin artikkel: «Tilliten til forskningen er helt avgjørende» at for å løse store og små problemer både i Norge og internasjonalt er vi avhengige av forskning. Og at like viktig som forskningen i seg selv, er befolkningens tillit til den..

VG - 22 juli 21 kl. 11:00

Den håpefulle sorgen - 10 år etter 

Vi lærer å akseptere smerten. Livet er en lang bevegelse i følelser. De beveger seg opp og ned.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt