NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 19:36

NRK - 24 sep 22 kl. 15:57

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pharoah Sanders, AFP, John Coltrane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jazz-legenden, Pharoah, Sanderser , død
NRK - 09 nov 22 kl. 05:11

Trumps pressetalskvinne blir guvernør i Arkansas

Sarah Sanders er den nye guvernøren i Arkansas. Donald Trumps tidligere talsperson er den første kvinnen som har det vervet. Sanders ble svært profilert som pressetalsperson i daværende president Donald Trumps administrasjon.

NRK - 19 jun 22 kl. 13:47

Britisk forsvarssjef: Må forberede oss på å kjempe i Europa igjen

Den nyinnsatte forsvarsjefen Patrick Sanders i Storbritannia sier det britiske forsvaret må forberede seg på å kjempe i Europa igjen. Det melder The Independent. – Vi må skape en hær som er i stand til å kjempe ved siden av våre allierte, og bekjempe Russland i kamp, sier Sanders ifølge avisen..

VG - 25 maj 22 kl. 14:59

Curling-legenden Thomas Ulsrud er død

Curling-legenden Thomas Ulsrud er død etter lengre tids kreftsykdom. Verdensmesteren og OL-sølvvinneren fra 2010 ble 50 år..

NRK - 31 jul 22 kl. 20:24

Basketball-legenden Bill Russell er død

NBA- og Boston Celtics-legenden Bill Russell er død, 88 år gammel. Den tidligere basketballspilleren regnes som en av sportens største gjennom tidene. Det er Russells familie som opplyser om dødsfallet på Twitter søndag.

Aftenposten - 15 aug 22 kl. 10:00

Legenden døde i fjor. Nå hedres han med en helt spesiell kamp.

Fyllingsdalen skal spille i gult og blått igjen for å hedre legenden Tommy Sulen..

Klartale - 12 jun 22 kl. 06:00

Robbie Williams vil synge i Eurovision neste år

– Jeg har faktisk har meldt meg til arrangørene allerede. Jeg har ingen plan om å delta på vegne av Storbritannia. Jeg vil underholde i pausen, slik som Madonna og Justin Timberlake.

Aftenposten - 27 okt 22 kl. 18:00

Han har beveget jazzen. Nå gjør han det igjen.

Arild Andersen styrker sin posisjon som kraftsenter i norsk og internasjonal jazz..

NRK - 18 jun 22 kl. 01:02

Emmy-nominert skuespiller død

Skuespiller Tyler Sanders (18) døde torsdag, melder New York Post. I 2021 var han Emmy-nominert for sin rolle i spin-off-serien til Amazon «Just add magic: Mystery City». – Dødsårsaken er ukjent og etterforskes.

NRK - 19 jun 22 kl. 15:52

Britenes hærsjef: – Hæren må forberede seg på å kjempe i Europa igjen

Den nye sjefen for den britiske hæren har en klar melding til sine soldater: De må være klare til å konfrontere trusselen fra Russland. Det går fram av et brev general Patrick Sanders har adressert til personell på alle nivåer og sivilt ansatte. – Russlands invasjon av Ukraina understreker vårt hovedformål: Å beskytte Storbritannia og være klare til å kjempe og vinne kriger på land.

E24 - 13 nov 22 kl. 07:40

Kryptodetektiven

PITTSBURGH (E24): Richard Sanders (32) bærer pistol når han går ut i bakhagen, og flesteparten av medarbeiderne hans jobber under pseudonym. – Vi opprører noen farlige mennesker, sier han..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 3 minutter siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 15 minutter siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 30 minutter siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 1 time siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Russiskeide oppdrettsselskaper risikerer tvangsoppløsning

Tre russiskeide oppdrettsselskaper i Norge risikerer tvangsoppløsning. Årsaken er at selskapene står uten revisor, etter at revisorselskapet Deloitte trakk seg fra oppgaven. Oldenselskapene, Øyralaks og Villa Smolt er eid av Russlands største oppdrettsselskap Inarctica (tidligere Russian Aquaculture).

NRK - 1 time siden

Fraktet til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen var bevisst, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Melding om knivstikking i Oslo

Politiet er på vei til Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket. Det er ikke bekreftet skadeomfang..

NRK - 1 time siden

Tre menn fengsla i fire veker

Dei tre mennene som laurdag vart framstilt for fengsling i Hordaland tingrett, er alle varetektsfengsla i fire veker. Alle er sikta for grovt narkotikalovbrot, etter at politiet arresterte dei i ein aksjon torsdag..

NRK - 1 time siden

Sier Ramaphosa ikke går av som president

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa har ikke planer om å gå av, sier en talsperson lørdag. Det er rettet alvorlige anklager mot den sørafrikanske presidenten i en korrupsjonsrapport, og han kjemper for sitt politiske liv. Rapporten konkluderte med at presidenten kan ha brutt korrupsjonslover og grunnloven.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com