VG > Sport

Onsdag, 16 Juni, 04:31

VG - 31 jan. 21 kl. 13:47

Japans kamp mot smitten: – Siste sjanse for å gjennomføre OL

2020-OL skal arrangeres i Tokyo i 2021. Japanske myndigheter har erklært unntakstilstand i kampen mot smitten, mens 80 prosent av befolkningen ønsker å utsette eller avlyse lekene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
OL, Tokyo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Japans, kampmot , smittenSiste , sjanse, forå , gjennomføreOL
NRK - 03 april 21 kl. 07:39

Håper varmere vær vil hjelpe

En vaksineforsker ved UiO sier at det er grunn til å tro at smitten gå ned når våren kommer for alvor. FHI har tidligere sagt at de håper varmere vær vil hjelpe mot smitten. Vaksineforsker Gunnveig Grødeland understreker overfor Aftenposten at vi bare har sett én sesong med viruset i Norge, og at det er mange usikre momenter.

VG - 20 feb. 21 kl. 12:37

Japans regjeringsparti inviterer kvinner til å delta på toppmøter – men de får ikke snakke

Japans regjeringsparti ønsker å endre «imaget» om at de hovedsakelig består av eldre menn. Nå ønsker de flere kvinner velkommen til toppmøter i partiet – så lenge de ikke tar ordet..

NRK - 16 mars 21 kl. 06:46

Japans statsminister fikk vaksine

Japans statsminister Yoshihide Suga fikk sin første av to vaksinedoser mot covid-19 tirsdag, som forberedelse på et møte med USAs president Joe Biden i april. Suga ble da den første i regjeringen til å la seg vaksinere for offentlighetens påsyn..

NRK - 18 mai 21 kl. 11:24

Japans økonomi krympet i 1. kvartal

Nye koronarestriksjoner bidro til at Japans bruttonasjonalprodukt falt med 1,3 prosent i årets tre første måneder. Tirsdag kom det også reviderte tall som viser at den japanske økonomien krympet med 4,7 prosent i fjor..

NRK - 08 juni 21 kl. 08:59

Japans økonomi krympet

Japans bruttonasjonalprodukt falt med 1 prosent i første kvartal. Nedturen er mindre enn ventet. I det foregående kvartalet vokste økonomien med 2,8 prosent..

NRK - 19 jan. 21 kl. 14:10

32 nye koronadødsfall i Danmark

Det siste døgnet er det registrert 32 koronadødsfall i Danmark. En god nyhet er at R-tallet, som viser hvor raskt smitten sprer seg, har falt fra 0,9 til 0,6. Når R er 0,6, betyr det at for hver tiende som har viruset, blir seks nye personer.

NRK - 20 jan. 21 kl. 14:40

Smitten er for høy

Smittesituasjonen i Norge er for høy og ustabil, selv om smitten har gått ned etter at Norge hadde smitterekord for to uker siden. Det sier helseminister Bent Høie. Han trekker frem Irland som et skrekkeksempel på hvordan et land med svært lav smitte fikk svært høy smitte etter store lettelser av smitteverntiltak før jul..

NRK - 03 feb. 21 kl. 14:05

-Smitten synker for tredje uke på

I følge Folkehelseinstituttet synker smitten for tredje uke på rad. Det er en nedgang på 59 prosent sammenlignet med uke 1..

NRK - 03 feb. 21 kl. 14:05

-Smitten synker for tredje uken

I følge Folkehelseinstituttet synker smitten for tredje uke på rad. Det er en nedgang på 59 prosent sammenlignet med uke 1..

Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 20:23

Oslo: Rødt nivå fortsetter for videregående elever. Men smitten blant dem har gått kraftig ned.

I forrige uke var smitten i Oslo nesten like lav for elever på videregående som for ungdomsskoleelever..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

To personer på sykehus etter fallskjermstunt – Greenpeace beklager

To personer er fraktet til sykehus etter at en mann landet på gresset med paraglider før EM-kampen mellom Frankrike og Tyskland..

VG - 6 timer siden

Marianne nektet å dra på karantenehotell: Nå er saken henlagt

En politibil kjørte etter Marianne Øyen med blålys da hun nektet å dra på karantenehotell. Nå er saken henlagt etter bevisets stilling..

VG - 8 timer siden

For risikabelt å ofre Lan

Arbeiderpartiet vet hvem de kan takke for makten i Oslo. De kan ikke tillate seg at forholdet til MDG surner. Håpet er at hun selv velger å gå..

VG - 8 timer siden

Historiske Ronaldo med dobbel da Portugal vant

Foran det første gruppespillmøtet med Ungarn var det mye fokus på Cristiano Ronaldo, som kunne passere Michel Platini og bli historiens mestscorende i EM. Og superstjernen leverte varene..

VG - 8 timer siden

Zoë Kravitz debuterer som filmregissør

Skuespiller Zoë Kravitz (32), kjent fra den kritikerroste HBO-serien «Big Little Lies», debuterer som filmregissør..

VG - 8 timer siden

Nesten 100 klager på NRKs sexguide: Dette reagerer folk på

Bilder av nakne mennesker i ulike sexposisjoner på nrk.no har blitt både hyllet og kritisert. Dette reagerer NRK-leserne på..

VG - 9 timer siden

Genève stenger ned – her kan USA og Russland bli enige

GENEVE (VG) Sveitsiske sikkerhetsstyrker har rullet ut piggtråd og kjørt fram luftvern til Genève, før USAs president Joe Biden landet ved foten av Alpene klokken 16.16 tirsdag ettermiddag..

VG - 10 timer siden

NATO trenger en oppgradering

NATO står overfor et endret trusselbilde og nye utfordringer. Tilpasningsevne er derfor en forutsetning for alliansen. På toppmøtet i Brussel tok de politiske lederne for 30 medlemsland viktige skritt for å fornye og styrke samarbeidet..

VG - 11 timer siden

Kilder til VG: Ikke avgjort om Raymond Johansen stiller kabinettsspørsmål

OSLO RÅDHUS (VG) Situasjonen rundt mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) er ennå ikke avgjort..

VG - 11 timer siden

Amerikansk OL-håp utestengt for doping – skylder på burrito

Mellom- og langdistanseløperen Shelby Houlihan (28) er utestengt fra idretten i fire år etter at det ble funnet spor av et anabolt steroid i blodet hennes. Hun hevder hun aldri har hørt om det forbudte stoffet nandrolon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt